Vídeň

0
Viden

Zájezd pořádá

IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o.
Milady Horákové 17, 17000 Praha 7

Rakousko / Vídeň
V nabídce od: 13.11.2018
Kód zájezdu: 519637

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Vídeň, dřívější císařská metropole a stále centrum kultury plné života, se zámky Habsburků a paláci vznešených rodů, ale i moderními budovami, s řadou významných muzeí a krásnými zahradami a parky. Vydejte se po stopách slavného rodu Habsburků. Poznejte kouzlo starého mocnářství, vídeňského valčíku a secesních kaváren i tvář moderního velkoměsta. V květnu dva habsburské zámky Laxenburg a Schönbrunn a překrásné zahrady, rakouském „městě růží“ Baden.


Ubytování: hotel
Ubytování je zajištěno ve Vídni, v hotelu ve dvoulůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy.

Strava: snídaně

Doprava: autokarem
Praha

Program zájezdu

1. den: V ranních hodinách odjezd z Prahy do Vídně , prohlídka města: chrám sv. Štěpána, náměstí Marie Terezie, přírodovědné muzeum, mj. sbírky Františka Štěpána Lotrinského, manžela Marie Terezie, kavárna, budovy postavené Františkem Josefem na Ringu, Parlament, Nová radnice, Vídeňská universita, kavárna Sacher, Hofburg, habsburské sídlo, Muzeum Sissi s císařskými apartmány a stříbrnou komorou, návštěva Schatzkammer (Zlaté klenotnice), augustiniánský svatební kostel Habsburků, kavárna Sacher, možnost oběda (třeba vídeňský řízek), hrobka rodu Habsburků, Kärtnerstrasse, chrámu sv. Štěpána, Příkopy, chrám sv. Petra, cukrárna Demel, kde císařovny mlsaly, farní kostel Habsburků sv. Michala. Odjezd na ubytování.

2. den: Snídaně. Laxenburg, prohlídka zámku - v minulosti oblíbené sídlo císařské rodiny, vodní zámek Franzensburg na ostrově, rozsáhlý zámecký park s působivou zahradní architekturou, pavilóny, umělé jeskyně, chrámy, turnajový dvorec, odpoledne oblíbené lázeňské město Baden u Vídně zv. město růží, návštěva největšího rozária v Rakousku – na 600 druhů růží, možnost koupání v termálních lázních.

3. den: Snídaně. Vídeň , zámky Horní a Dolní Belveder, prohlídka i s francouzským parkem, zámek Schönbrunn, velký okruh včetně zahrady, na závěr zastávka na okraji Vídně u pěkného parku Lainzer Tiergarten s vilou Hermes císařovny Alžběty. Odjezd do ČR, návrat do Prahy před půlnocí.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.11.2018)