Pineta Is Arenas - IS ARENAS NATURE & CHARME RESORT *****

0
Centrální budova s bazénem, Pineta Is Arenas, Sardinie Bazén, Pineta Is Arenas, Sardinie Bazén, Pineta Is Arenas, Sardinie Beach Club, Pineta Is Arenas, Sardinie Borovicový háj, Pineta Is Arenas, Sardinie Boutique SPA, Pineta Is Arenas, Sardinie Dětská skupina, Pineta Is Arenas, Sardinie Garden Suite, Pineta Is Arenas, Sardinie Garden Suite, Pineta Is Arenas, Sardinie Golf Ghia, Pineta Is Arenas, Sardinie Gourmet, Pineta Is Arenas, Sardinie Junior Suite, Pineta Is Arenas, Sardinie Koupelna, Pineta Is Arenas, Sardinie Koupelna, Pineta Is Arenas, Sardinie Krevetový předkrm, Pineta Is Arenas, Sardinie Letecký pohled, Pineta Is Arenas, Sardinie Masáže, Pineta Is Arenas, Sardinie Pár na pláži, Pineta Is Arenas, Sardinie Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž s lehátky, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž, Pineta Is Arenas, Sardinie Pláž, Pineta Is Arenas, Sardinie Pokoj Classic, Pineta Is Arenas, Sardinie Procházka v borovicovém háji, Pineta Is Arenas, Sardinie Půjčovna kol gravel vhodných do každého terénu i do písku, Pineta Is Arenas, Sardinie Relax v zahradě, Pineta Is Arenas, Sardinie Restaurace Domo de Sistella, Pineta Is Arenas, Sardinie Restaurace Il Destriero, Pineta Is Arenas, Sardinie Restaurace, Pineta Is Arenas, Sardinie Restaurace, Pineta Is Arenas, Sardinie Romantická večeře, Pineta Is Arenas, Sardinie Siesta v bazénu, Pineta Is Arenas, Sardinie Sportovní aktivity, Pineta Is Arenas, Sardinie Surfování, Pineta Is Arenas, Sardinie Venkovní pohled na restauraci, Pineta Is Arenas, Sardinie Vstupní hala s recepcí, Pineta Is Arenas, Sardinie Wellness, Pineta Is Arenas, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
V nabídce od: 08.11.2018
Kód zájezdu: IS ARENAS

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Eurovíkendy
    • Aktivní dovolená
    • Golf

Luxusní hotel ležící u úchvatné písečné pláže, s golfovým hřištěm, ideální pro milovníky přírody a klidu, vyznačující se nadčasovým designem i rafinovanou kuchyní kombinující moderní trendy s tradiční sardinskou gastronomií.

Poloha: Rafinovaný a komfortní hotelový resort zařízený v elegantním a moderním stylu se pyšní jedinečnou polohou v klidné části západního pobřeží Sardinie, v příjemném piniovém háji o rozloze 850 ha, přímo u písečné pláže Is Arenas, 6 km od městečka Riola Sardo a 24 km od města Oristano, kde najdete veškeré turistické služby.
Vzdálenost od letiště v Cagliari: 115 km (cca 1h 30 min).
Vzdálenost od letiště v Olbii: 130 km (cca 2 hod).

Pláž: Úchvatná 6 km dlouhá pláž Is Arenas s jemným pískem se rozprostírá přímo u hotelové zahrady, cca 400 m od hlavní budovy. Hosté mohou využít zdarma hotelovou přepravu od bazénu na pláž (na vyžádání). V hlavní sezóně funguje plážový Beach Club a součástí pláže je také VIP prostor (širší lehátka, poplatek € 40/den nebo € 200/týden). K dispozici zdarma 1 slunečník a 2 lehátka/ pokoj, 1 plážová osuška/osoba (oproti vratné kauci € 50/os.).

Sport a zábava: Hosté mohou využívat hotelový bazén s lehátky a slunečníky, denní fitness program včetně skupinových lekcí jógy a pilates, plážový volejbal, večer se pobavit při soft animačním programu.
Za poplatek: jízdní kola včetně elektrokol, plážový tenis a volejbal, trekking s průvodcem, výlety na čtyřkolkách, jízda na koních, výlety na horských kolech, půjčení auta, vodní pólo, vodní sporty na pláži včetně půjčení gumových člunů, kajaků a surfů.



Relaxační vyžití: Zen, Taj Chi Chuan, Waichi, Watsu ad.
Přímo u hotelu je opět plně funkční a technicky zajímavé golfové hřiště s 18 jamkami, zasazené v borovicovém háji, díky čemuž se zde příjemně hraje i v červenci a srpnu. Golfové hřiště není provozováno hotelem.

Wellness & beauty: Vstup do moderního wellness centrum BOUTIQUE SPA je zdarma , fitness (běžecký pás a kola Technogym), turecké lázně, 3 masážní salonky s vlastními sprchami a relaxační místností. Masáže, procedury a kosmetické služby za poplatek.

Pro děti: Venkovní dětské hřiště, indiánská vesnice, vnitřní dětské hřiště (otevřené pouze přes den).
Mini klub pro děti ve věku 3 - 12 let (v provozu v hlavní sezóně, v italském, německém a anglickém jazyce).
Restaurace vaří speciální dětská menu (obědy i večeře).
Baby sitting na vyžádání, za poplatek. Lze také vyžádat dětské jídelní židličky a postýlky (za poplatek).

Další služby: Trezor zdarma na recepci, prádelna (za poplatek), úschovna zavazadel.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Hostům je k dispozici nonstop recepce s lobby barem, restaurace, piano bar, kavárna, plážový bar, venkovní bazén s hydromasážními tryskami, wellness centrum, 18ti jamkové golfové hřiště, posilovna, 3 výtahy, konferenční místnost 120 m2, knihovna s krbem, dětský klub s animacemi (3 - 12 let), nehlídané parkoviště.
Za poplatek: room service, minibar, prádelna, pronájem elektrokol, Spa procedury, pronájem vozu a výlety.
Wi-Fi ve vnitřních společných prostorách i na pokojích zdarma.
Malé zvíře na vyžádání, za poplatek.

Hotel disponuje 120 pokoji - Classic, Superior a Junior Suite umístěnými v hlavní budově a několika Garden Suitami situovanými v zahradě. Všechny moderně zařízené pokoje se nacházejí v přízemí, nebo v 1. patře, jsou zařízeny v elegantním stylu, mají TV/Sat, klimatizaci, minibar, telefon, trezor, koupelnu se sprchou (není-li uvedeno jinak), fén a Wi-fi.
Balkon či terasa v pokoji Classic, Superior, Junior Suite je na vyžádání (nelze garantovat).

Pokoje v hlavní budově:
CLASSIC: (30 m2) dvoulůžková ložnice (manželské lůžko nebo 2 samostatná lůžka), sprcha či vana. Pokoj Classic může být situován také ve vilkách v zahradě (dle dostupnosti). Max. 2 dospělí.
SUPERIOR: (36 m2) dvoulůžková ložnice a obývací kout s posezením, koupelna se sprchou či vanou. Max. 2 dospělí.
JUNIOR SUITE: (45 m2) dvoulůžkové pokoje s výhledem do zahrady, pinety nebo na bazén.

Pokoje v patrových vilkách v zahradě:
GARDEN SUITE 4: (54 - 64 m2) prostorná ložnice a obývací pokoj s až 2 přistýlkami. Koupelna se sprchou. Min. obsazenost 2 dospělí + 1 dítě do 12 let. Max. 2 dospělí + 2 děti do 12 let.
GARDEN SUITE 6: (69 m2) 2 ložnice a obývací pokoj s přistýlkou. Koupelna se sprchou. Min. obsazenost 4 dospělí. Max. obsazenost 4 dospělí + 2 děti do 12 let.

V období 4. 8. - 25. 8. 2019 je vyžadováno min. 5 nocí pobytu.
Jednolůžkové pokoje Classic jsou vždy na vyžádání dle aktuální kapacity.
Na vyžádání možnost pokoje pro hendikepované (nelze Garden Suite).
Check-in: 15:00 h; check-out 10:00 h. Dřívější check-in a pozdní check-out na vyžádání, dle dostupnosti a za poplatek.

Strava: snídaně
Snídaně nebo za příplatek polopenze.
Snídaně formou bufetu, večeře servírované (menu o 3 chodech + bufet s předkrmy, zeleninou a dezerty).
V ceně pobytu je welcome drink při příjezdu.
Oběd pouze formou a la carte za úhradu na místě.

Restaurace IL DESTIERO nabízí středomořskou kuchyni rozšířenou o řadu dietních menu a biologických produktů, včetně speciálních dětských pokrmů. Restaurace je otevřena na snídaně a večeře.
TRADORI POOL BAR - v blízkosti bazénu s patiem a krytou terasou.
BEACH BAR - nabízí grilované speciality a je otevřena celý den.
Jednou týdně je pořádána tradiční sardinská večeře.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÁ DOPRAVA: zpáteční letenka včetně tax, ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu (1. 6. - 30. 9. 2019)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní nebo za příplatek s polopenzí, služby delegáta na telefonu (od 1. 6. do 30. 9. 2019)

Cena neobsahuje

  • Pojištění - doporučujeme sjednat
  • Transfer z/na letiště - ceny a dostupnost na vyžádání u prodejce
  • Doporučujeme pronájem auta na celý pobyt - informace u prodejce
  • Poplatky na místě: Fakultativní (na vyžádání):
  • Pes malé a střední velikosti € 20/den; nutno předpožit veterinární osvědčení o zdravotním stavu. Zákaz vstupu do společných prostor (bazén, restaurace, wellness)
  • Vratná kauce za plážové osušky € 50/ks
  • VIP prostor na pláži (širší lehátka, poplatek € 40/den nebo € 200/týden)
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.08.2019)