Havaj - Oahu, Maui, Kaua'i - ostrovy zrozené z ohně s lehkou turistikou

0
Havaj - Na Pali Aerial view of Kualoa Point at Kaneohe Bay, Hawaii, Oahu, Hawaii, USA_shutterstock_5455736081 Havaj - cesta Kalalau Havaj - ostrov Kauai, Na Pali Havaj - ostrov Kauai, vodopády Wailua Havaj - ostrov Maui, národní park Haleakala Havaj - ostrov Oahu Havaj - ostrov Oahu, pláž Waikiki

Zájezd pořádá

CK Poznání s.r.o.
Palackého třída 2744, 53002 Pardubice

/ Havajské ostrovy
V nabídce od: 01.11.2018
Kód zájezdu: HAJ1

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

Havaj = ráj. Pojďte se s námi přesvědčit, že představe Havaje coby rajských ostrovů věčného léta je pravdivá, vychutnejte si nenapodobitelný "aloha spirit" - specifickou atmosféru ostrovů překypujících nejen přírodními krásami. Na každém z navštívených ostrovů si prohlédneme to nejlepší, co může nabídnout. Přírodními krásami ale lákadla Havaje nekončí, a tak si vychutnáme i pestrý život na světoznámé Waikiki, seznámíme se s polynéskými zvyky a tanci, a navštívíme památky z 2. svět. války a počátků amerického osídlování ostrovů, ale i z dob mnohem starších, reprezentovaných chrámy a pohřebišti Havajanů. Tím vším se prolíná i nesmírně přátelská atmosféra, kterou je Havaj proslulá.


Ubytování: hotel

Strava: vlastní

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. - 2. den: odlet z ČR, přílet do HONOLULU, prohlídka města (královský palác Iolani, Čínská čtvrť, Aloha Tower), relaxace na pláži, procházka po Kalakaua Avenue, hl. tepně proslulé WAIKIKI.

3. den: odjezd do HANAUMA BAY, kde si užijeme šnorchlování se spoustou barevných rybek. Na cestě zpět do Honolulu si cestu zpestříme krátkou vycházkou na vyhaslou sopku DIAMOND HEAD na kraji Honolulu. Poté volno k individuálním aktivitám.

4. den:

5. den:

6. den:

7. den:

8. den: koupání nebo fakult. pozorování velryb, pak se vydáme klikatou pobřežní silnicí podél západní části MAUI se zastávkami na koupání. K večeru ubytování v městečku MAKAWAO.

9. den:

10. den:

11. den: dopoledne přelet do LIHUE, hl. města divukrásného ostrova KAUA’I, zastávka v historickém městečku KOLOA, přesun na jižní pobřeží do PO‘IPU, kde strávíme odpoledne koupáním.

12. den:

13. den:

14. den:

15. den:

16. - 17. den:

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 18.02.2020)