Almería - Hotel Playadulce ****

0
Playadulce 3 Bar recepce Playadulce Bar u bazénu Playadulce Bar u bazénu Playadulce 1 Bazén Playadulce Bazén Playadulce 1 Bazén Playadulce 2 Bazén Playadulce 3 Bazén Playadulce 4 Bazén Playadulce 5 Bazén Playadulce 6 Bazén Playadulce 7 Bazén Playadulce 8 Bazén Playadulce 9 Chodby Playadulce Chodby Playadulce 2 Krytý bazén Playadulce Lobby Playadulce Lobby Playadulce 1 Lobby Playadulce 2 Minigolf Playadulce Playadulce Playadulce playadulce - Playadulce - úvodní foto Playadulce 1 Playadulce 10 Playadulce 2 Playadulce 4 Playadulce 5 Playadulce 6 Playadulce 7 Playadulce 8 Playadulce 9 playadulce bazen Playadulce deti Pláž Playadulce Pláž Playadulce 1 Pokoj Playadulce Pokoj Playadulce 10 Pokoj Playadulce 2 Pokoj Playadulce 3 Pokoj Playadulce 4 Pokoj Playadulce 5 Pokoj Playadulce 6 Pokoj Playadulce 7 Pokoj Playadulce 8 Pokoj Playadulce 9 Přístup na pláž Playadulce Přístup na pláž Playadulce 1 Přístup na pláž Playadulce 2 Recepce Playadulce Restaurace Playadulce Restaurace Playadulce 2 Restaurace Playadulce 3 Terasa Playadulce Terasa playadulce 1 Výhled Playadulce Výhled Playadulce 1

Zájezd pořádá

Quality Tours s.r.o.
Myslíkova 174/23, 11000 Praha

Španělsko / Almería
V nabídce od: 30.10.2018
Kód zájezdu: LET-PLA

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Nejkrásnější pláže Španělska. Nejlépe hodnocené hotely. To je Almería

Nejžádanější destinace Španělska. Hotely s nejvyšším hodnocením na TripAdvisor a Invia. A všechny přímo na pláži, jen pár kroků od moře. Atrakce a zábava pro celou rodinu. Nestačí jen "být u moře", chtějte perfektní dovolenou.

Almería - destinace ideální pro rodiny s dětmi, pro páry, pro seniory s nejlépe hodnocenými hotely v celém Španělsku! Na tomto místě máte vše přímo u nosu - krásnou dlouhou širokou pláž, kterou od všech hotelů děli pouze promenáda dlouhá několik km. V těsné blízkosti hotelů hodně barů, obchodů, supermarketů, restaurací, kde se nabízí sortiment za velmi přijatelné ceny, nenajdete zde nic předraženého. Místní autobus za pár Eur projíždí celým letoviskem a zaveze Vás např. k vyhlášenému Aquaparku nebo až do hlavního města. Almería - to je dovolená splněných snů!

Poloha: Tento krásný a kvalitně vybavený hotel se nachází přímo u krásné, písečné pláže, která je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou a nefrekventovanou silnicí. Promenáda vede od klidnějšího letoviska Aguadulce až do střediska Roquetas de Mar, které je vzdáleno cca 10 km. V okolí hotelu se nacházejí bary, restaurace, přístav a další nákupní možnosti. Hotel je vhodný na rodinnou dovolenou.

Tento hotel patří do oblíbeného velmi kvalitního řetězce PLAYA SENATOR, do kterého patří např. hotely Playa Bonita 4*, Playaballena Spa 4*, Marbella Playa 4*, Playabella 4* nebo Playa Almunecar Spa 4*, které již možná znáte z programu pro seniory 55+ na Costa del Sol, Costa Tropical a Costa de la Luz.

Pláž: Pláž s hrubozrnným pískem (místy přechází v kamínky) s pozvolným vstupem do moře je od hotelu oddělena pouze pobřežní promenádou. Lehátka a slunečníky za poplatek. Pláž je vhodná pro děti.

Akce: EXKLUZIVNĚ JEN V NAŠÍ NABÍDCE


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Hotel je vybaven nonstop recepcí, výtahem, hotelovou restaurací, barem u recepce a u bazénu, Wi –Fi v celém hotelu zdarma, obchod se suvenýry, úschovna zavazadel, dětské hřiště a miniclub, terasa na slunění s lehátky a slunečníky, bazén, dětský bazén se skluzavkami a tobogány, stolní tenis, minigolf, tenisový kurt (za příplatek), animační programy. Nedaleko hotelu se nachází golfové hřiště.

Vybavení pokojů: Hezké pokoje s možností až dvou dětí na společném dvojlůžku jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením, klimatizací, Wi-Fi zdarma, fénem, TV, telefonem, minibarem (za příplatek), trezorem (za příplatek), terasou nebo balkonem s výhledem do zahrady nebo do okolí. Za příplatek lze zajistit pokoje s výhledem na moře. V pokoji jsou umístěna dvě široká lůžka pro 2 – 4 osoby, přistýlka zde není možná.

Strava: all inclusive
Možnost polopenze či all inclusive. Polopenze obsahuje snídani a večeři. All inclusive obsahuje plnou penzi včetně nealkoholických a místních alkoholických nápojů, zmrzlinu, kávu a snack.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 25.09.2019)