Andalusie s návštěvou Barcelony a Madridu - bus

0
Valencie Barcelona Barcelona Barcelona Cordoba Gibraltar Granada Malaga Malaga Malaga Malaga Pamplona Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Sevilla Toledo Toledo Toledo Valencie

Zájezd pořádá

IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o.
Milady Horákové 17, 17000 Praha 7

Španělsko / Valencie
V nabídce od: 29.10.2018
Kód zájezdu: 516457

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

Barcelona – Valencie – Granada – Gibraltar – Ronda – Nerja – Antequera – Málaga – Sevilla - Córdoba – Toledo – Madrid

Důležité upozornění: Vstup do Alhambry v Granadě nelze garantovat s ohledem na přísnou regulaci návštěv, kterou místní správa pro tuto památku zavedla. Vstup je nutno při přihlášení k zájezdu rezervovat, správní instituce Alhambry si však vyhrazuje právo potvrzení vstupu dva týdny před plánovanou návštěvou. Při nepotvrzení vstupu bude záloha vrácena


Ubytování: hotel ***
Ubytování je zajištěno v hotelech *** ve 2lůžkových pokojích s vlastním příslušenstvím. Možno zajistit ubytování 3.osoby na přistýlce bez slevy. V případě včasného přihlášení do 2 měsíců před odjezdem se zájmem o doobsazení nebude účtován příplatek za 1/1 pokoj.

Strava: snídaně

Doprava: autokarem
Nástupní a svozová místa v ČR zdarma: Praha, Plzeň, Brno, Svitavy, Litomyšl, V.Mýto, Holice (Chrudim), Pardubice, Hradec Králové, Poděbrady

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR v ranních hodinách přes Německo do Francie.

2. den: Prohlídka města Barcelona - metropole Katalánska (devítihodinová přestávka), gotická čtvrť, přístav, vrch Montjuic, tepna starého města La Rambla a  velké množství staveb slavného španělského architekta Antoni Gaudího – Sagrada Familia, Tři Grácie, La Pedrera aj.). Přejezd na ubytování.

3. den: Snídaně. Cesta do Andalusie , prohlídka Valencie , třetí největší město Španělska proslulé svými slavnostmi a fiestami. Město bohaté na památky, historické centrum s neopakovatelnou atmosférou, rušný přístav. Dochovaly se zde středověké hradby s věžemi a několik starobylých kostelů včetně katedrály La Seo. Pokračování v cestě na jih na ubytování.

4. den: Snídaně. Granada (UNESCO), město zasazené do přírody na úpatí pohoří Sierra Nevada s krásnými památkami z doby maurské nadvlády - palác Alhambra, letohrádek Generalife se zahradami – útočiště nasrovských králů, pevnost Alcazaba, šikmé a křivolaké ulice čtvrti Albaicín s širokým výhledem a domy s maurskými ozdobami. Odjezd na ubytování v přímořském letovisku v oblasti Málagy, večeře.

5. den: Snídaně, individuální volno, pobyt u moře, večeře.

6. den: Snídaně. Výlet na Gibraltar, britská kolonie, pevnost střežící průliv mezi Evropou a Afrikou, jediná volně žijící kolonie opic v Evropě. Malebné bílé městečko ve vnitrozemí, ve skalní rozsedlině Ronda, které svou romantikou uchvátí každého návštěvníka. Návrat na ubytování, večeře.

7. den: Snídaně, individuální volno, pobyt u moře. Půldenní výlet do Nerji, letovisko a známé jeskyně Cuevas de Nerja s jeskynními malbami starými až 20 000 let. Návrat na ubytování, večeře.

8. den: Snídaně. Antequera bílé romantické město ležící v pohoří El Torcal s maurskou pevností, odkud jsou nádherné výhledy na centrum a široké okolí. Historické centrum je tvořeno převážně kostely z období renesance. Procházka v přírodním parku Torcal de Antequera, kde vápencové skály tvoří rozsáhlé skalní městečko. Území je chráněnou krajinnou oblastí kvůli hojnému výskytu vzácných rostlin. Na závěr prohlídka města Málaga, přímořské historické město s mohutnou katedrálou, maurskou pevností a rodným domem Pabla Picassa. Návrat na ubytování, večeře.

9. den: Snídaně, individuální volno, pobyt u moře, večeře.

10. den: Snídaně. Jedinečná Sevilla (UNESCO), město přezdívané pro svou krásu perlou Andalusie s třetí největší katedrálou v Evropě, s překrásným romantickým zámkem v maurském slohu a bílou židovskou čtvrtí. Córdoba (UNESCO), jedinečná maurská mešita přestavěná na křesťanskou katedrálu, krásné zahrady starého Alcazaru, bílá židovská čtvrť s úzkými uličkami. Odjezd na ubytování.

11. den: Snídaně. Toledo (UNESCO), krásná katedrála, dům malíře El Greca, synagoga Santa Maria la Blanca a Del Tránsito, romantické uličky bývalé maurské a židovské čtvrti. Odjezd na ubytování.

12. den: Snídaně. Prohlídka Madridu , hlavního města Španělska, Královský palác, park Retiro, Plaza Mayor, Puerta del Sol. V podvečer odjezd do ČR.

13. den: Příjezd do ČR v pozdních večerních až nočních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 26.02.2019)