Chia / Domus de Maria - CHIA LAGUNA RESORT - HOTEL SPAZIO OASI PRESTIGE ****

0
Rodina v hotelové zahradě, Chia, Sardinie Adventure klub, Chia, Sardinie Bar Club House Pool, Chia, Sardinie Bar Piazza, Chia, Sardinie Bar Whiteluna, Chia, Sardinie Bazén Oasi, Chia, Sardinie Bazén Oasi, Chia, Sardinie Bílý písek, Chia, Sardinie Bioaquam přírodní lázně, Chia, Sardinie Dětský bazén v mini klubu, Chia, Sardinie Horská kola, Chia, Sardinie Hotel Spazio Oasi, Chia, Sardinie Hotelová pláž Dune di Campana, Chia, Saridinie Hydromasážní bazén, Chia, Sardinie CHIA_LAGUNA_running Jízda na koni, Chia, Sardinie Junior klub, Chia, Sardinie Kadet klub, Chia, Sardinie Kosmetické produkty z Fonteverde, Chia, Sardinie La Terrazza Restaurace, Chia, Sardine Mini klub, Chia, Sardinie Miniclub, Chia, Sardinie Noční, Chia, Sardinie Nursery, Chia, Sardinie Pár v moři, Chia, Sardinie Pizzeria, Chia, Sardinie Pláž Dune di Campana, Chia, Sardinie Pláž Monte Cogoni s dominantou Torre di Chia, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Balcony Deluxe, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Balcony Suite, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Balcony Suite, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Family, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Family, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Family, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Garden Deluxe s balkónem, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Garden Deluxe, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Garden Deluxe, obývací pokoj, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Garden, Chia, Sardinie Pokoj Oasi Superior, Chia, Sardinie Restaurace Bimbi, Chia, Sardinie Restaurace Bouganville, Chia, Sardinie Restaurace Bouganville, Chia, Sardinie Restaurace Club House Pool, Chia, Sardinie Restaurace Club House Pool, Chia, Sardinie Restaurace Club House Pool, Chia, Sardinie Restaurace Le Dune, Chia, Sardinie Restaurace PA•NI•NO, Chia, Sardinie Restaurace Pergola, Chia, Sardinie Restaurace Pergola, Chia, Sardinie Restaurace Whiteluna, Chia, Sardinie sogna-prima-2017 Vláček, Chia, Sardinie Vodní banán, Chia, Sardinie Wellness procedury, Chia, Sardinie Windsurfing, Chia, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie / Sardinie
Cena od: 3 590
V nabídce od: 25.10.2018
Kód zájezdu: CHIA OASI

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty
    • Pobyty u moře
    • Aktivní dovolená

Hotel nabízející klidnou a komfortní dovolenou v přímém kontaktu s přírodou jak pro páry tak pro rodiny. Uspokojí i velice náročné klienty.

Poloha: Hotel Oasi je součástí luxusního řetězce hotelů Chia Laguna Resort, který je tvořen ze 4 částí (Laguna, Village, Oasi, Baia). Resort se nachází v jednom z nejkouzelnějších míst jižní Sardinie, je ponořen do rozlehlé zahrady plné středomořské vegetace, ideální pro romantické procházky květy lemovanými uličkami, poblíž laguny, kde hnízdí růžoví plameňáci a podle které je pojmenován celý resort.
Celý komplex je situován v klidnější oblasti Chia, jež dostala v letech 2014, 2016 a 2017 nejvyšší ocenění za kvalitu životního prostředí a ochranu přírody od společnosti Legambiente, nejrozšířenější ekologické organizace v Itálii, a samotný Resort byl pro kvalitu nabízených služeb oceněn nejlepším rodinným resortem ve Středomoří na World Travel Awards 2018 a 2019.
Resort se nachází 6 km od Domus de Maria, 18 km od městečka Pula. Vzdálenost od letiště v Cagliari 55 km (cca 60 min).

Pláž: Pláže, které obklopují Chia Laguna Resort jsou jedny z nejkrásnějších ve Středozemním moři a nabízí podobné scenérie jako pláže na exotické dovolené: bílé duny, průzračnou mořskou vodu, stoleté jalovce a laguny hrající až tyrkysovými barvami. Pláž "Dune di Campana" je rezervovaná pro hosty hotelů Oasi, Laguna a Village. Má velmi jemný bílý písek, který na krajích tvoří romantické písečné duny. Pláž je vzdálena 700 metrů od hotelu a hosté mohou využívat pohodlný elektrický vláček, který jezdí každých 15 min (mimo hl. sezónu je interval 30 min) od hotelu na pláž po celý den. 1. a 2. řada lehátek a slunečníků je na vyžádání a za poplatek (pokoje Oasi Balcony Suite mají 1. řadu v ceně), od. 3. řady plážový servis zdarma, plážové osušky k zapůjčení také zdarma. Hosté mohou zdarma využívat i vedlejší pláž Monte Cogoni, která se nachází v blízkosti hotelu Baia (plážový servis v 1. a 2. ř. za poplatek, od 3. řady zdarma).

Sport a zábava: Sportovní aktivity zdarma: skupinové lekce tenisu, malý fotbal, vstup do nového fitness, skupinový běh a další aktivity gymklubu, animační programy - různé sportovní turnaje, aerobic, večerní show.
Od r. 2016 je v části Baja nově vybudovaný bazén (25x16m) s mělkou částí pro děti.
Za poplatek: 2 antukové tenisové kurty u hotelu Baia a 2 syntetické tenisové kurty u hotelu Laguna, vodní sporty - windsurfing, kitesurfing, kanoe, katamarány, vodní lyže, kurzy a individuální výuka různých sportů, lodní výlety nafukovacími čluny a škunery, výlety džípy a na čtyřkolkách, vycházky s průvodcem, pronájem horských kol, skútrů a aut, půjčování lodí a vybavení pro vodní sporty, plážový tenis, potápění, šnorchlování.
Projížďky na koních v blízkosti, nejznámější golfové hřiště na ostrově s 27 jamkami Is Molas Golf Club se nachází cca 20 km od hotelu.

Chia Sport Week - v dubnu se v resortu koná oblíbená sportovní událost (od 22. 4. do 28. 4. 2020) - tréninky a závody s oblíbenými sportovními hvězdami, půlmaraton, triatlon, plavání v tyrkysovém moři, jízda na kolech podél pobřeží a do vnitrozemí, běh podmanivou přírodou s úchvatnými výhledy na moře. Klání se konají v různých úrovních a jsou tak vhodná pro celou rodinu.

Chia Laguna Campioni 2020 Football Academy - dětská fotbalová akademie za účasti předních fotbalových hvězd Premier League (od 23. 5. do 30. 5. 2020 a od 4. 7. do 1. 8. 2020). Cena € 550/ dítě/ týden - v ceně kromě programu také dres, batůžek a uvítací dopis od VIP fotbalové hvězdy a generálního ředitele. Omezená kapacita míst.

Wellness & beauty:

V ceně pobytu v roce 2020 je denní Bioaquam okruh v Chia Natural Spa (1x denně/platící dospělá osoba).
Lázeňské centrum Chia Natural Spa jako chrám wellness - víceúrovňová budova, v níž se v 1.p. nachází recepce s barem a zónou se službami, v přízemí turecké lázně, sauna, tematické sprchy (mění barvy, teplotu, vůně), masážními salonky a relaxační zónou, 1 vnitřní vyhřívaný a 3 venkovní bazénky s masážními tryskami. Střešní terasa s venkovním whirlpool bazénem má panoramatický výhled na záliv Chia. Ve všech vnitřních prostorách jsou volně k dispozici čaje, voda a jablka.
Pro estetické procedury je využívána produktová řada Eteria by Fonteverde a Comfort Zone. Čistá harmonie, již si lze užít v tomto novém wellnessu, kde se prolíná přirozenost s vědou, manuálním přístupem a disciplínou, působí jako balzám pro duši i tělo. Procedury a vstup za poplatek.

Pro děti: Dětský bazén při mini klubu s dozorem plavčíků je otevřen (podle počasí a obsazenosti resortu) každý den 10-12 a 15-17:30 h. Zdarma skupinové lekce plavání pro děti 7-13 let v bazénu hotelu Baia.

Restaurace BIMBI je určena hlavně pro menší děti a nabízí možnost obědů i večeří (obědy od 3 let za poplatek). Menu je připravováno přímo pro děti z bioproduktů, formou bufetu. Hlavní restaurace každé části resortu mají dětský koutek, jsou vybavené dětskými židličkami/podsedáky a nabízejí dětská menu.



Dětské kluby jsou v provozu každý den od května do září v době 9-12:30 a 15-18 h - rodiče odpočívají, zatímco děti se baví pod dozorem vysoce kvalifikovaného personálu:
Mini klub pro děti od 3 do 6 let, Kadet klub 7-10 let, Junior klub 11-13 let, Adventure klub 14-17 let.

Chia Sport Week - v dubnu se v resortu koná oblíbená sportovní událost (od 22. 4. do 28. 4. 2020) - tréninky a závody s oblíbenými sportovními hvězdami, půlmaraton, triatlon, plavání v tyrkysovém moři, jízda na kolech podél pobřeží a do vnitrozemí, běh podmanivou přírodou s úchvatnými výhledy na moře. Klání se konají v různých úrovních a jsou tak vhodná pro celou rodinu.

Chia Laguna Campioni 2020 Football Academy - fotbalová akademie pro děti od 6 do 15 let za účasti předních fotbalových hvězd Premier League (od 23. 5. do 30. 5. 2020 a od 4. 7. do 1. 8. 2020; 5 dní v týdnu speciální tréninkové sekce). Cena € 550/ dítě/ týden - v ceně kromě programu také dres, batůžek a uvítací dopis od VIP fotbalové hvězdy a generálního ředitele. Omezená kapacita míst.

Juventus Training Session - jedinečný fotbalový program v barvách klubu Juventus pro děti od 5 do 14 let, pod vedením dvou trenérů - 2x denně (ráno a odpoledne), od pondělí do pátku. V ceně také dres Adidas Juventus Training Session. Nutné potvrzení o zdravotním stavu dítěte. Cena € 550/ dítě/ týden. Probíhá v období 3. 8. - 29. 8. 2020. Omezená kapacita míst.

Chia Laguna resort byl již podruhé oceněn v soutěži Seven Stars Luxury Hospitality jako špičkový "family friendly" resort, díky výjimečně vstřícnému přístupu k dětem, širokému spektru služeb a aktivit pro děti všech věkových kategorií a dovolené u "Nejkrásnější pláže Itálie".

Pro nejmenší děti:
"Nursery": V areálu je k dispozici plně vybavený dětský pokoj, kde je o děti do 3 let postaráno odbornými asistenty za poplatek € 20/h/dítě (každý den, 9-12:30 a 15-17:30 h) (změna ceny vyhrazena)
Baby-sitting: pro všechny věkové kategorie, na vyžádání, možný 7 dní v týdnu, individuální baby-sitting na pokoji za poplatek € 20/h/dítě, € 30/h/2 děti, noční příplatek € 15; baby-sitters hotelu jsou důvěryhodné, milující, kreativní a znají cizí jazyky. (změna ceny vyhrazena)
"Chia baby welcome": program, který je věnován rodičům s malými dětmi od 4 měsíců do 3 let. Registrace do programu při rezervaci pobytu je zdarma a zahrnuje: vyzvednutí kočárku při příjezdu na recepci (k dispozici jen vám po celý pobyt), postýlka, přebalovací pult a ohřívač lahví na pokoji. Kapacita tohoto programu je omezená - rezervujte včas!
- v případě nutnosti má hotel k dispozici pediatra (služba za poplatek),
- v lékárně na Piazza degli Ulivi jsou k zakoupení pleny, hygienické potřeby atp.

Další služby: V Resortu se neplatí za služby v hotovosti, ale kartou resortu, jejímž prostřednictvím jsou částky připisovány na pokojový účet (vydávána na recepci). Touto kartou se nedá platit v buticích na piazza degli Ulivi, kde je i bankomat.
Adaptéry do elektrických zásuvek k dispozici na recepci. Hotel akceptuje nejrozšířenější platební karty.
V případě potřeby je možná konzultace lékaře.

Důležité: U tohoto hotelu platí jiné storno podmínky než jsou uvedeny ve VSP CK:
Při stornování v období 7 až 6 dnů před odjezdem, je výše storna 75% ceny (ostatní období dle VSP).

Hotelový management si vyhrazuje právo na změnu otevírací doby barů, restaurací a programu hotelových služeb v závislosti na obsazenosti resortu a počasí.

Speciální nabídky: Slevy FIRST MINUTE jsou již aplikovány v cenách zájezdu:

25 % z ceny ubytování do 30.4.2020

Sleva FM NELZE SČÍTAT s ostatními slevami (pokud není uvedeno jinak).

Sleva 7 dní za 6 do 30.4.2020 na termíny 22.4.-17.7. a 5.9.-10.10.2020 - již apikována v ceně, NEPLATÍ PRO POKOJ TYPU SUITE (lze kombinovat se slevou FM)
Sleva 10 dní za 9 do 30.4.2020 na termíny 18.7.-7.8. a 22.8.-5.9.2020 - již aplikována v ceně, NEPLATÍ PRO POKOJ TYPU SUITE (lze kombinovat se slevou FM)

Sleva STÁLÝ KLIENT: 5 % na opakovaný pobyt v hotelu Chia Laguna Resort (lze kombinovat se slevou FM)

NA VYŽÁDÁNÍ:

Chia Baby Welcome - nutno vyžádat předem: děti 4-35 měsíců (do 3 let): kočárek, postýlka, přebalovací pult a ohřívač lahviček, pro nejmenší i vanička k zapůjčení (na vyžádání a dle dostupnosti) zdarma.

Svatební cesta: VIP košík s ovocem a kytici na pokoj při příjezdu, dřívější check-in a pozdní check-out bez příplatku (dle dostupnosti pokoje), 1x masáž pro 1 osobu/pobyt v Chia Natural Spa. Platí pro pobyt max. do 1 roku od uskutečněné svatby.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Komornější hotel Oasi využívá vyvýšené polohy s panoramatickým výhledem do okolí, blízko všech služeb a přitom chráněn před největším ruchem resortu. Nabízí služby recepce, v resortu je 7 barů, 9 restaurací včetně jedné dětské a restaurace a kiosku u pláže, kongresové centrum, fitness centrum (v hotelu Village) a wellness centrum, bazén s lehátky a slunečníky, které jsou k dispozici zdarma v Club House u bazénu, dětský bazén s asistencí (bazénů je v resortu celkem 5). Noční život se odehrává v části "Piazza degli Ulivi", kde najdete letní scénu, restauraci, butiky s oblečením, šperky a upomínkovými předměty, lékárnu, ale také si zde můžete dát výbornou zmrzlinu nebo si zatančit. Resort nabízí množství animačních programů pro děti i pro dospělé, večerní představení. V exkluzivním Luna klubu je tržiště Luna Market se sardinskými specialitami, večer mj. gourmet restaurace a pizzerie, živá hudba. Dopravu na nedalekou pláž zajišťuje pravidelná kyvadlová doprava, bohaté možnosti sportovního vyžití, půjčovny, vnější parkoviště. (V první polovině června a v září mohou být některé služby a animace omezeny.)
Wi-Fi pokrytí v celém resortu (i na pokojích) zdarma.
Zvířata nejsou akceptována.

Celkem hotel Oasi nabízí 34 prostorných pokojů, které byly speciálně navrženy pro rodiny s dětmi. Pokoje jsou zařízené v moderním středomořském stylu, všechny mají vlastní koupelnu se sprchou a v některých pokojích je navíc i vana. Do vybavení dále patří LCD TV/Sat, minibar, trezor s elektronickým zamykáním a v neposlední řadě individuálně regulovatelná klimatizace a Wi-Fi.
Pokoje, není-li uvedeno jinak, pojmou maximálně 4 osoby a dětskou postýlku, přičemž 4. lůžko nebo dětská postýlka jsou na vyžádání. Přistýlka jako 4. lůžko má podobu samostatného rozkládacího lehátka, vhodného spíš pro dítě.



OASI GARDEN: (20-25 m2), pokoje vhodné pro páry jsou situované v přízemí a mají k dispozici zahrádku. Max. obsazenost 2 os.+ postýlka.
OASI FAMILY: (38-43 m2), pokoje situované ve vyšších patrech se skládají ze dvou oddělených místností s příslušenstvím. Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě + postýlka (4. lůžko dospělý na vyžádání).
OASI SUPERIOR: (44 m2), prostorné pokoje umístěné v 1. patře s novými balkony s výhledem na bazén Oasi. Ložnice je opticky rozdělena na 2 části (manželská postel + 2 lůžka). Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě + postýlka ( 4. lůžko dospělý na vyžádání).
OASI BALCONY DELUXE: (38-44 m2), prostorné pokoje s větší terasou - panoramatický výhled na záliv Chia. Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě + postýlka (4. lůžko dospělý na vyžádání).
OASI GARDEN DELUXE: (47-50 m2), ložnice s manželskou postelí a odděleným obývacím pokojem s rozkládací pohovkou a možností 1 přistýlky se nacházejí v přízemí a mají k dispozici privátní zahrádku. Max. obsazenost 3 dospělí a 1 dítě + postýlka.
OASI BALCONY SUITE: (70-80 m2), jedinečný prostor složený ze dvou ložnic, každá s vlastním příslušenstvím, a prostorného obývacího pokoje s panoramatickými terasami. V ceně pokoje i 1.ř. plážového servisu na pláži Dune di Campana. Max. obsazenost 4 dospělí.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in 14:00; check-out 11:00.
Min. délka pobytu 7 nocí v období 8. 8. - 21. 8. 2020

Strava: polopenze
Polopenze: snídaně formou bufetu, večeře formou tematického bufetu.

"Domovskou" restaurací pro hosty části Oasi je restaurace CLUB HOUSE POOL RESTAURANT, v níž je podávána snídaně a večeře hostům zde ubytovaným bez objednávky a bez příplatku.



Večeře:
Chia Laguna Resort nabízí možnosti stravování, které uspokojí všechny hosty. Na výběr je z 8 restaurací (+ restaurace pro děti), což nabízí možnost večeřet každý večer jinde. V rámci Dine Around je k večeři v ceně 1 lahev vody / dospělá platící osoba - platí pouze pro restaurace Le Bouganville a La Pergola. Kromě "domovské" restaurace je v restauracích zahrnutých do programu "Dine Around", kde hosté nemají pobyt, nutná rezervace a platí se různě vysoké příplatky (bližší informace podává recepce hotelu) - jsou to tyto restaurace:
LE BOUGANVILLE: nabízí výborné tematické večere formou bufetu a klienti se mohou kochat zábavnou cooking show - těstoviny a hlavní chody jsou zde připravovány před jejich zraky. Restaurace je zaměřena na italskou a středomořskou kuchyni a nabízí vytříbený vinný lístek. (Hned vedle se nachází restaurace pro děti "Bimbi Restaurant".)
LA TERRAZZA: restaurace s krásným výhledem na moře a lagunu se nachází v 5* části Laguna a nabízí menu a la carte zaměřené na italskou kuchyni. V této restauraci jsou podávány snídaně a večeře pro klienty hotelu Laguna 5* a klienty hotelu Oasi kategorie suite balcony.
CLUB HOUSE POOL: nově vybudovaná restaurace s velice vkusným vybavením zaměřeným na detail, s příjemným intimním osvětlením přímo u bazénu části Village. V restauraci a la carte se servírují speciality italské i mezinárodní kuchyně s excelentním vinným lístkem. Tato restaurace je otevřena i přes poledne (za plnou úhradu - není součástí polopenze).
LA PERGOLA: nově rekonstruovaná pro sezónu 2016, ve světlých barvách a moderním stylu, nabízí středomořskou kuchyni a tradiční sardinské grilované speciality, tematické bufety a cooking-show. V této restauraci jsou podávány snídaně a večeře formou bufetu pro klienty hotelu Baia. Mezi hotelem Baia a hlavní recepcí resortu pravidelně jezdí hotelový mikrobus.
WHITE LUNA: jedná se o gourmet restauraci zaměřenou na moderní středomořskou kuchyni. Dříve pojmenovaná Luna, rekonstruovaná pro sezónu 2016. Každý večer nabízí menu a la carte - různá speciální menu doplněná o široký výběr vín a destilátů. Součástí je i Sushi koutek s menu nabízejícím tradiční japonskou kuchyni.



Restaurace nezahrnuté do programu "Dine Around" (na objednání, za plnou platbu):
PA•NI•NO: zde můžete ochutnat nejslavnější italské panini a čerstvé saláty - gourmet obědy a večeře a la carte. Donášková služba nabízí také možnost objednávky z pláže. Restaurace se nachází v Luna klubu a má otevřeno od časného rána do noci.
PIZZERIE PIAZZA na centrálním náměstí Piazza degli Ulivi - večeře á la carte - nabídka tradiční italské pizzy (květen - srpen). V baru PIAZZA nabídka koktejlů, káv, domácí zmrzliny a aperitivů.

BIMBI: veselá dětská restaurace je určena hlavně pro menší děti ubytované v resortu. Nabízí možnost obědů i večeří (obědy od 3 let za poplatek). Vyvážené menu je připravováno přímo pro děti z bioproduktů a je podáváno formou bufetu, výškově uzpůsobeného malým strávníkům.
Hlavní restaurace každé části resortu mají dětský koutek, jsou vybavené dětskými židličkami/podsedáky a nabízejí dětská menu.

V resortu není k dispozici dětské mléko.

Oběd a la carte:
LE DUNE: tuto restauraci najdete u pláže Campana. Nabízí pouze možnost obědů - výborné grilované ryby, pizzy, saláty i těstoviny a další.
Kromé této čistě polední restaurace je možné v resotu obědvat i v restauraci CLUB HOUSE POOL nebo PANINO GIUSTO.



Možnost bezlepkové diety (na vyžádání).
Otevření jednotlivých restaurací v závislosti na obsazenosti a počasí dle uvážení vedení Resortu.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování s polopenzí, kolektivní lekce (tenisu, běhu, fitness a 5-a-side fotbalu), služby delegáta (od 31. 5. do 1. 10. 2020)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování s polopenzí, kolektivní lekce (tenisu, běhu, fitness a 5-a-side fotbalu)

Cena neobsahuje

  • Poplatky na místě: Na vyžádání (fakultativní):
  • Hlídání dětí € 20/h/dítě, € 30/h/2 děti, noční hlídání + příplatek € 15. (změna cen vyhrazena)
  • Chia Laguna Campioni 2020 Football Academy - dětská fotbalová akademie za účasti předních fotbalových hvězd Premier League (od 23. 5. do 30. 5. 2020 a od 4. 7. do 1. 8. 2020). Cena € 550/ dítě/ týden - v ceně kromě programu také dres, batůžek a uvítací dopis od VIP fotbalové hvězdy a generálního ředitele. Omezená kapacita míst
  • Juventus Training Session (od 3. 8. do 29. 8. 2020) € 550/ dítě/ týden - fotbalový program v barvách klubu Juventus, pod vedením dvou trenérů - 2x denně, od pondělí do pátku. V ceně také dres Adidas Juventus Training Session. Nutné potvrzení o zdravotním stavu dítěte. Omezená kapacita míst
(Popis zájezdu byl aktualizován 28.03.2020)