Tenerife - Annapurna **

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Španělsko / Tenerife
V nabídce od: 14.10.2018
Kód zájezdu: 3GF2F6L

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel **ubytování: hotel **
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Wifi zdarma

Poloha: Na jižním pobřeží ostrova, 12 km od letiště, ve vesničce Las Galletas.

Pláž: Vedle komplexu se nachází malá pláž se světlým pískem, pláž s černým hrubým pískem a oblázky Playa de las Galletas je vzdálena cca 600 m v přístavu Las Galletas. Větší písečné pláže na Playa de las Américas a Los Cristianos jsou od komplexu vzdálené asi 13 km a lze k nim dojet autobusem. Mezi skalnatým pobřežím vedou i schody k moři, kde jsou vytvořena menší mola se vstupem do průzračné vody.

Sport a zábava: V komplexu jsou šipky, pétanque, stolní tenis, kulečník, vodní pólo, škola potápění a klub „Coral Sub“. Golfový klub Los Palos je vzdálen cca 6 km, Amarilla Golf cca 8 km a Golf del Sur cca 7 km.

Obchody: Přímo vedle komplexu je menší obchodní centrum s restauracemi. Centrum městečka Las Galletas s obchody, restauracemi a bary je vzdáleno cca 100 m. Větší nákupní možnosti jsou ve 12 km vzdáleném středisku Los Cristianos a Playa de Las Américas.


Ubytování: hotel **
Starší, velmi jednoduše zařízené apartmány jsou součástí komplexu Ten Bel a nabízí celkem 284 pokojů. Hosté mají k dispozici vstupní halu s recepcí, internetový terminál (za poplatek), bezplatné Wi-Fi připojení k internetu v prostoru baru u bazénu, restauraci, bar, 2 kongresový sály, dětský klub (děti 4 – 12 let), půjčovnu kol. V hotelové zahradě je bazén pro dospělé se slanou vodou (3 678 m2), dětské brouzdaliště, sluneční terasa s lehátky, slunečníky, "bali" postele (za poplatek) a dětské hřiště. Zkušený tým animátorů zajišťuje pro děti i dospělé denní sportovní a zábavné programy, večerní a hudební představení. Hotel akceptuje domácí zvířata do 8 kg váhy (na vyžádání, za poplatek 9 euro/den).
Hotel požaduje po příjezdu jako jistinu na poskytované služby (konzumace atd.) číslo kreditní karty (také v případě all inclusive).

Samostatná dvoulůžková ložnice je oddělená od obývacího prostoru dveřmi. Obývací část má integrovaný kuchyňský kout se základním vybavením a ledničkou, obývací pokoj s rozkládací pohovkou, možnost Wi-Fi připojení k internetu (za poplatek), telefon, trezor (k pronájmu), televizi, prostornou koupelnu s WC a terasu nebo balkon. Za příplatek je možné objednat apartmán s výhledem na moře.
Maximální obsazenost – 3 dospělé osoby, 1 dítě a 1 dítě do 2 let.

Strava: all inclusive
Snídaně, obědy i večeře jsou poskytovány formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, odpolední snack, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během celého dne (od 10:00 do 22.00 hod, snídaně začínají v 07.30 hod.).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 21.06.2019)