Tenerife - Iberostar Sábila ****

0

Zájezd pořádá

FIRO-tour a.s.
Národní 37/38, 11000 Praha

Španělsko / Tenerife
V nabídce od: 14.10.2018
Kód zájezdu: 3EG2F6L

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V jižní části ostrova, 21 km od letiště, v letovisku Costa Adeje. Hotel akceptuje pouze hosty starší 16 let.

Pláž: Písečná (800 m dlouhá) pláž Playa de Faňabé s tmavým pískem se nachází cca 150 m od hotelu, pláž Playa La Pinta cca 500 m.

Sport a zábava: Posilovna a v rámci animačních programů např. yoga, pilates, taichí, taneční lekce, fotbal, vodní polo. Na pláži možnost vodních sportů a cca 1 km od hotelu potápěčská škola.

Obchody: Menší obchody jsou přímo proti hotelu, přibližně 500 m od hotelu, na plážové promenádě je velké množství obchodů, restaurací a barů.


Ubytování: hotel ****
Tento šestipatrový hotel má 470 pokojů a byl celkově rekonstruován v roce 2017. Svým klientům nabízí vstupní halu s recepcí, výtahy, možnost Wi-Fi připojení k internetu, restauraci, bary, kongresové sály (až 200 osob), obchod, kadeřnictví. V hotelové zahradě jsou 2 bazény (v zimních měsících vyhřívané), sluneční terasa s lehátky a slunečníky, na střešní terase hotelu se nachází zóna Star Prestige s bazénem a Sky lounge, postele "bali". Hosté mohou využít nabídku služeb SPA Sensations centra (bazén s termálním okruhem, masáže, kosmetický salon). Hotel pořádá animační programy s živou hudbou.

Strava: snídaně
Snídaně, obědy i večeře jsou formou švédských stolů v hotelové restauraci. Program all inclusive zahrnuje plnou penzi, lehké občerstvení, nealkoholické a alkoholické nápoje místní výroby během dne.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 21.06.2019)