Fujairah - Fujairah Rotana Resort Spa

0
Fujairah Rotana Resort & Spa Bar v bazénu Bar v lobby Bazén Bazén Loby Pokoj Classic Pokoj Classic Restaurace Suite

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Arabské emiráty / Fujairah
V nabídce od: 24.07.2018
Kód zájezdu: 596

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře
    • Děti zdarma

Hotelový resort ležící mezi pohořím Al Hajar a Indickým oceánem nabízí ubytování v 250 pokojích s balkonem nebo s terasou a s výhledem k bazénu nebo na moře. Nachází se přímo u písečné pláže v oblasti Al Aqah, 55 km od hlavního města Emirátu Fujairah a cca 140 km od letiště v Dubaji. Hotel je ideálním místem pro rodiny s dětmi a klienty vyhledávající klid a pohodu.
PLÁŽ
Dlouhá písečná pláž, s lehátky a slunečníky ZDARMA. Osušky k vyzvednutí ZDARMA.

UBYTOVÁNÍ
Možnosti ubytování v prostorných dvoulůžkových pokojích (cca 38 m²) s možností jedné přistýlky pro dospělou osobu nebo v případě ubytování rodin s dětmi lze do pokoje umístit až 2 děti do 11,9 let společně se 2 dospělými osobami. Pokoje jsou vybaveny koupelnou se sprchovým koutem nebo vanou a WC, fénem, trezorem, minibarem (zdarma doplňovaný 1x denně), potřebami pro přípravu čaje a kávy, individuálně ovládanou klimatizací, TV/SAT a wifi zdarma. Pokoje Classic v hlavní budově jsou vybaveny balkonem, pokoje Deluxe v přízemí v zahradním kříádle mají terasu.

STRAVOVÁNÍ
SNÍDANĚ - snídaně formou bufetu v hlavní restauraci
POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu v hlavní restauraci
ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu v hlavní restauraci včetně rozlévaných vybraných alkoholických a nealkoholických nápojů. Odpolední snacky v baru u bazénu a na pláži. Neomezené množství rozlévaných vybraných nealkoholických a alkoholických nápojů od 10:00 do 24:00 hodin v závislosti na otevírací době jednotlivých barů.

VYBAVENÍ HOTELU
Recepce s barem, směnárnou a lobby s wifi připojením zdarma. Dva venkovní bazény, dětský bazén se skluzavkou, dětský koutek. Bar u bazénu a bar na pláži, 3 restaurace, lobby bar. Tenisové kurty, stolní tenis, plážový volejbal, šipky, fitness, vodní sporty (některé za poplatek). Luxusní wellness centrum s výběrem různých druhů masáží za poplatek. Návštěva sauny a parní lázně zdarma.

Poloha: Arabské emiráty


Ubytování: hotel *****

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmostnost bude upřesněna/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování, uvedenou stravu, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí. Fakultativní výlety, které je možné zakoupit na místě u delegáta
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.02.2019)