Saalbach - Leogang - Fieberbru - Apartmány Fürstauer ****

0
Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer Apartmany Furstauer

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Rakousko / Tyrolsko
V nabídce od: 13.07.2018
Kód zájezdu: 19ZA0104

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty na horách

Poloha: Luxusní 4-hvězdičkový Appartments Fürstauer se nachází v žádaném lyžařském středisku Saalbach - Hinterglemm. Centrum města Saalbach je vzdálené asi 650 m, kde najdete veškéré potřebné služby. Lyžařské středisko Saalbach - Hinterglemm je vzdálené asi 200 m od apartmánů.

Vybavení: Recepce, výtah, terasa, zahrada, lyžárna a sušárna, wi-fi připojení ZDARMA, půjčovna lyžařského vybavení, parkování.

Sport a zábava: Vlek: asi 200 m

Nástup: check-in: 12:00-18:00 hod./ check-out: do 10:00 hod.

V_text: Lyžařské středsiko Saalbach - Hinterglemm je vzdálené asi 200 m od apartmánů.


Ubytování: apartmán
Nabízíme Vám příjemné ubytování v apartmánech typu BILO a TRILO pro 2-6 osob. Všechny apartmány jsou vybaveny vlastním soc. zařízením, vybaveným kuch. koutem, TV, balkonem nebo terasou, wi-fi připojením.

BILO 4

Obsazenost 4 osoby - asi 30 m2, ložnice s manželským lůžkem, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, TV, trezor, balkon nebo terasa, wi-fi připojení.

TRILO 5

Obsazenost 5 osob - asi 65 m2, 1x ložnice s manželským lůžkem, 1x ložnice s 1 lůžkem, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, vlastní soc. zařízení, TV, trezor, balkon nebo terasa s výhledem na Saalbach, wi-fi připojení.

TRILO 6

Obsazenost 6 osob - asi 60-68 m2, 2x ložnice s manželským lůžkem a vlastní koupelnou, obývací místnost s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, vybavený kuch. kout, TV, trezor, balkon nebo terasa, wi-fi připojení.

Strava: vlastní
Vlastní.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 03.11.2018)