Beruwela - Cooee The Palms

0
Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms Foto - Beruwela - Cooee The Palms

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Srí Lanka / Beruwela
V nabídce od: 15.05.2018
Kód zájezdu: 592

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika
    • Pobyty u moře

Časy a čísla letů:

Odlet: EK 138 PRG 20:45 05:50 DXB EK 348 07:45 13:30 CMB

Přílet: EK 349 CMB 02:55 05:55 DXB EK 139 08:55 12:40 PRG

Letecká společnost Emirates

Poloha: Sri Lanka

Pláž: Rodinný resort s bazénem a několika restauracemi se nachází přímo na krásné pláži. Moderní a dobře vybavené pokoje s balkonem nebo terasou poskytují výhled na ocean. Hotel nabízí svým hostům ajurvédské masáže a fitness centrum. Hotel leží necelých 10 minut jízdy od známého chrámu Kande Viharaya a pouhých 5 km od přístavu Beruwela.

Dlouhá, písečná pláž. Lehátka, slunečníky a osušky zdarma.


Ubytování: hotel ****
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky s koupelnou, (sprcha nebo vana) s WC, fénem, TV, balkonem nebo terasou, klimatizací, minibarem - doplňování nápojů za poplatek (voda doplňována v omezeném množství zdarma), setem na přípravu kávy a čaje, trezorem, WiFi. Většina pokojů s výhledem na oceán.

Elektrické napětí je 230 – 240 V. Zásuvky jsou anglického typu se třemi zdířkami. Doporučujeme vzít si s sebou redukci zásuvek.

STRAVOVÁNÍ

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu.

ALL INCLUSIVE / za příplatek/ - snídaně, oběd, a večeře formou bufetu, místní alkoholické nápoje /vodka, brendy, rum, arrack, gin, pivo/ a nealkoholické nápoje /coca cola, sprite, fanta, tonic, soda, pitná voda, mango, pomeranč, ananas/ od 10 - 23 hod., malé občerstvení v lobby baru od 11:00 - 11:30hod. a od 16:00 - 16:30 hod.

Upozornění: V den svátku Poya Day (úplněk) a jiných státních či náboženských svátků je zákaz podávání alkoholických nápojů.

VYBAVENÍ

Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace, restaurace à la carte, bar u bazénu, kavárna, WiFi na recepci zdarma, bazén (lehátka a slunečníky zdarma), dětský bazén, obchod se suvenýry, zdarma - plážový volejbal, fitness centrum, stolní tenis, kulečník; wellness centrum (masáže za poplatek).

Strava: polopenze

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu Praha - Kolombo - Praha/přestup v Dubaji/, letištní, bezpečnostní taxy, palivový příplatek, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, občerstvení na palubě, zavazadla do výše 20 kg, ubytování 9 nocí, uvedenou stravu,delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní pojištění na cesty do zahraničí, fakultativní výlety
(Popis zájezdu byl aktualizován 24.03.2019)