Vietnam

0
2023 Jižní Vietnam

Zájezd pořádá

CK AVETOUR s.r.o.
Počernická 699/62a, 10800 Praha 10

Vietnam
V nabídce od: 24.04.2018
Kód zájezdu: 150119

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

15 denní okruh jižním Vietnamem, ve kterém prozkoumáme zajímavé památky, krásy přírody a ochutnáme fantastickou kuchyni! Na křídlech EMIRATES AIRLINES!

Poloha: Dle programu


Ubytování: hotel ***
Dle programu

Strava: vlastní
Dle programu

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: 15. 1. úterý - v 20:45 hod. odlet z Prahy směr Vietnam s renomovanou společností Emirates Airlines přes Dubaj

2. den: 16. 1. středa - přílet do Ho Chi Minh City, největšího města Vietnamu, dříve známého jako Saigon, večerní výhled z ikonického mrakodrapu Bitexco Financial Tower, nocleh v Ho Chi Minh City.

3. den: 17. 1. čtvrtek - snídaně, cesta do města Mui Ne, přejezd do centra města - krátká zastávka u jednoho z největších kotvišť vietnamských lodí a rybářského tržiště, posléze procházka potokem Suoi Tien po písečném dně skrze miniaturní Velký kaňon s písečnými útvary, volný program u hezké dlouhé pláže, nocleh v Mui Ne.

4. den: 18. 1. pátek - snídaně, krátká procházka po oranžových písečných dunách Doi Hong a poté pochod (nebo fakultativně 4x4) po bílých písečných dunách Doi Cat Trang ve stylu pouště, příjezd do plážového střediska Nha Trang, po zbytku dne individuální volno, pláž, vodní aktivity, rušný noční život, restaurace, bary, apod., nocleh v Nha Trang.

5. den: 19. 1. sobota - snídaně, ranní prohlídka krásného komplexu věží Chamské říše - Tháp Ba Po Nagar v Nha Trang a poté přejezd do regionu Dalat (cca 1500 m nad mořem) pyšnící se čistým horským vzduchem a scenériemi květinových zahrad, kávových a čajových plantáž - návštěva jedné z těch nejkrásnějších v Cau Dat, nocleh v Dalat.

6. den: 20. 1. neděle - snídaně, různé celodenní aktivity v regionu Dalat - např. prohlídka unikátních skulptur z hlíny Clay Tunnel, návrat do centra města, procházkou kolem jezera Ho Xuan přes květinové zahrady a francouzskou čtvrť až k nejstarší vietnamské železniční stanici (v koloniálním stylu) a posléze parním vlakem cca 7 kilometrů do stanice Trai Mat Station, a odtud chůzí k pitoresknímu buddhistickému chrámu Linh Phuoc pagoda, pokud čas dovolí, také buddhistický chrám a oratorium Thanh That s hezkými výhledy, nocleh v Dalat.

7. den: 21. 1. pondělí - snídaně, odjezd směr jih, krátké zastavení v kmenové vesničce Dinh An (Chicken village), případně také u továrny na hedvábí Cuong Hoan, výšlap k úchvatným vodopádům Pongour Falls (100 m široké, 40 m vysoké) a u majestátního Dambri Falls (výška 70 m), přejezd do města čaje Bao Loc, nocleh v Bao Loc.

8. den: 22. 1. úterý - snídaně, přes horský průsmyk Deo Bao Loc dojezd do Ho Chi Minhova Města, nasátí atmosféry této rušné metropole, prohlídka centra města - mnoho koloniálních budov a svatostánků, jako např. radnice Hotel de Ville, Palác Sjednocení, Saigon Opera, katedrála Notre Dame, atd., nákupy v Ben Thanh Market, nocleh v Ho Chi Minh City.

9. den: 23. 1. středa - snídaně, cesta k památce války ve Vietnamu - k rozsáhlým podzemním tunelům Cu Chi, poté přejezd do do Can Tho, největšího města delty Mekongu, proslaveného svými plovoucími trhy a pagodami, nocleh v Can Tho.

10. den: 24. 1. čtvrtek - snídaně, brzký ranní odjezd tradiční lodí k Cai Rang, k největšímu plovoucímu trhu delty Mekong, interakce s prodejci přímo z lodě, snídaně na palubě, plavba vodními kanály, krátký pochod vesnicí mezi plantážemi a po okolí delty řeky, odpoledne volný program v Can Tho, možná procházka po nábřeží a centrem města - přes Ninh Kieu Park až k buddhistickému chrámu Chua Phat Hoc, nocleh v Can Tho.

11. den: 25. 1. pátek - snídaně, odjezd z Can Tho do přístaviště Ha Thien (popřípadě Rach Gia), odtud přejezd lodním trajektem na tropický ostrov Phu Quoc, relax u moře Thajského zálivu, nocleh na Phu Quoc.

12. den: 26. 1. sobota - snídaně, pobyt na nejkrásnějším ostrově Vietnamu s bílými plážemi, mnoho fakultativních aktivit, šnorchlování, výlet na lodi, rybářské výlety, túry v přírodě, pronájem skútru, krásné pláže, perlové farmy, rybářské vesničky, vodopády a mnoho dalšího, nocleh na Phu Quoc.

13. den: 27. 1. neděle - snídaně, individuální volno, relax, fakultativní aktivity, nocleh na Phu Quoc.

14. den: 28. 1. pondělí - snídaně, přelet do Ho Chi Minh City a následně přes Dubaj zpět do Prahy.

15. den: 29. 1. úterý - ve 12:40 hod. přílet do Prahy na Letiště Václava Havla.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • letecké spojení Praha - Ho Chi Minh City - Praha a přelet z Phu Quoc - Ho Chi Minh City
  • letištní
  • bezpečnostní taxy a palivový příplatek
  • ubytování celkem 12 nocí - 12x ubytování v *** hotelech nebo resortech (výjimečně **)
  • 12x snídaně
  • transfery
  • veškerou dopravu zajišťující program a prohlídky prostřednictvím privátní dodávky nebo autobusu
  • lodní výlet po řece Mekong
  • lodní trajekt na ostrov Phu Quoc Island
  • český průvodce (vietnamský průvodce podle potřeby)
  • pojištění léčebných výloh v zahraničí
  • povinné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • vstupní vízum cca 1 500 Kč (vyřídí CK)
  • vstupy do všech vybraných objektů - cca 70 USD
  • fakultativní výlety nad rámec hlavního programu
  • nápoje v rámci jídel
  • spropitné řidiči autobusu
  • příplatek za jednolůžkové pokoje
  • připojištění storna zájezdu 1 420 Kč / 55 Eur / os. / pobyt
  • do 18 let 1 190 Kč / 46 Eur / os. / pobyt - nutné uhradit spolu se zálohou při podpisu smlouvy (pro případ zrušení zájezdu ze strany klienta)
  • podmínky na https://www.avetour.cz/pojištění.html nebo na vyžádání v CK). Příplatek za 1/1 pokoj 7 990 Kč/ 308 Eur / pobyt
(Popis zájezdu byl aktualizován 04.12.2018)