Lázně Dobrna - Hotel Vita**** - krátký odpočinek v termálech

0
Foto - Lázně Dobrna - Hotel Vita**** - krátký odpočinek v termálech bazén hotelu Vita Foto - Lázně Dobrna - Hotel Vita**** - krátký odpočinek v termálech Foto - Lázně Dobrna - Krátký odpočinek - 4 dny / 3 noci Foto - Lázně Dobrna - Krátký odpočinek - 4 dny / 3 noci Foto - Lázně Dobrna - Wellness hotel Vita - 3 dny/2 noci - Krátký odpočinek Hotel Vita - Comfort pokoj Hotel Vita - Standard pokoj lázně Dobrna - hotel Vita**** lázně Dobrna - hotel Vita**** lázně Dobrna - hotel Vita**** lázně Dobrna - hotel Vita**** lázně Dobrna - hotel Vita**** lázně Dobrna - hotel Vita**** recepce Restaurace Saunový svět Saunový svět Saunový svět Saunový svět Saunový svět Venkovní bazén, hotel Vita Venkovní bazén, hotel Vita Venkovní bazén, hotel Vita Venkovní bazén, hotel Vita Venkovní bazén, hotel Vita Venkovní bazén, hotel Vita Vnitřní bazén, hotel Vita Vnitřní bazén, hotel Vita

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Slovinsko / Dobrna
V nabídce od: 28.12.2017
Kód zájezdu: 8224

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: V letovisku

Vybavení: recepce, dětský klub, lázně, restaurace, bar, bazén, fitness, kavárna, sauna, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace.

Sport a zábava: Bazény: Termální bazény jsou Vám k dispozici v hotelu Vita a v Lázeňském domě. Hlavní účinkující látkou v Lázních Dobrna je alkalická termální voda s teplotou u pramene okolo 35 až 36,5 °C obsahující přiměřené množství vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanu. Po celá desetiletí ji používáme k posílení organizmu a zlepšení celkové psychofyzické kondice jednotlivců i skupin. Hlavní účinkující látkou je vápník - hořčík hydrogenuhličitá alkalická akratoterma o teplotě od 35 do 36,5 °C. Ministerstvo zdravotnictví Slovinské republiky potvrdilo termální vodu jako přírodní léčivý faktor.

pokoj s balkonem za příplatek - informace v Ck.

Přírodní faktory: HOTEL VITA**** - WELLNESS HOTEL
Hotel se nachází přímo u vstupu do lázeňského komplexu. Jedná se o nejmladší hotel s kompletní nabídkou pod jednou střechou. Je zde centrální recepce hotelu Vita a Vily Higiea, kavárna s nabídkou vynikajících cukrářských výrobků a tanečních večerů pořádaných na konci týdne, bazény s léčivou termální vodou a FKK terasa, sauny »Dežela savn« s velkou sluneční terasou, špičkové centrum masáží a krásy a salón vlasové péče »Hiša na travniku«, medicínské středisko s terapiemi vycházejícími z přírody, hotelová restaurace, restaurace a’la carte, prostory pro semináře, dětský koutek, internetový koutek s bezplatným internetovým připojením.
Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky, ve kterých je telefon, TV, trezor, minibar, WC, koupelna, fén na vlasy a klimatizace. K dispozici jsou i pokoje s balkonem.
Stravování: polopenze formou bufetu. Možnost dokoupení obědů za 430,- Kč na osobu a den.
Pobytová taxa ve výši 1,27 EUR na osobu a den je splatná na místě.
V Lázních Dobrna jsou tři hlavní léčivé složky uznané Ministerstvem zdravotnictví Slovinské republiky: termální vodu, bahno a rašelinu.
CENTRUM KRÁSY A MASÁŽÍ »HIŠA NA TRAVNIKU«
V Lázních Dobrna funguje špičkové centrum krásy a masáží »HIŠA NA TRAVNIKU«. Nejmodernější přístroje k péči o tělo a obličej se tu snoubí s historií v podobě již tradičních dotyků nejlepších masérů - vše pro Vaše rozmazlování, uvolnění a probuzení vnitřní krásy, kterou v sobě skrýváte. Centrum »HIŠA NA TRAVNIKU« nabízí: masáže a uvolňující rituály, ayurvedu, péči a čištění obličeje, líčení, péči o tělo, péči dlaní a chodidel, formování těla, programy na uvolnění a hýčkání, programy na formování těla.
CENTRUM SAUN »DEŽELA SAVN«
»Dežela savn« se rozprostírá na 500 m2. Energie pozitivních krystalů na Vás zapůsobí stejně blahodárně jako tradice uvolnění a čištění organismu v naší oáze klidu, osvěžení a uvolnění. Výběr krystalů, po kterých jsme sauny pojmenovali, představuje krátké seznámení s krystalovými minerály, které ukrývá a odkrývá země.

Teplota vody: Bazény s lázeňskou termální vodou v hotelu Vita
- vnitřní bazén s teplotou 32 °C
- venkovní bazén s teplotou 28 - 29 ˚C
- vnitřní dětský bazén s teplotou 32 ˚C
- venkovní dětský bazén s teplotou 32 ˚C
- perličková koupel s teplotou 35 - 36 ˚C
- perličková koupel v centru saun s teplotou 35 ˚C
- ochlazovací bazén v centru saun 17 ˚C

- koupele 32 - 34 ˚C.: Lázeňský dům:
- koupele 32 - 34 °C, bazén 32 °C.

koupací župan po dobu pobytu: balíček služeb Krátký odpočinek obsahuje:
2x nocleh ve dvoulůžkovém pokoji
2x polopenze (snídaně, večeře) formou bohatého bufetu
neomezené koupání v bazénech s léčivou termální vodou v hotelu Vita
denně aerobik v bazénu (pondělí - sobota)

ranní gymnastika: animační program dle nabídky hotelu
bezplatné parkování v blízkosti hotelu
živá taneční hudba v kavárně hotelu Vita


Ubytování: hotel ****

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 2x ubytování za osobu s polopenzí v pokoji dle vybraného typu, služby dle balíčku

Cena neobsahuje

  • Pobytová taxa se platí na místě - 1,27 Eur/os./den. Cena neobsahuje dopravu, delegáta, pojištění léčebných výloh a storna - možno dokoupit
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.11.2018)