Londýn a Harry Potter

0
Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn A Harry Potter Foto - Londýn a Harry Potter Foto - Londýn a Harry Potter Foto - Londýn a Harry Potter

Zájezd pořádá

TRAVEL 2002, spol. s r. o.
Moravské nám. 4, 60200 Brno

Velká Británie / Londýn
V nabídce od: 10.11.2017
Kód zájezdu: 7756

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy


Ubytování: hotel

Strava: snídaně

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: 1. den: Ráno odjezd z Brna a Jihlavy svozem do Prahy (zdarma), (další nástupní místa trasa 9, 10). Odjezd z Prahy přes Plzeň a Německo na nocleh ve Francii.

2. den: 2. den: Ranní trajekt nebo Eurotunnel do Anglie. Návštěva Warner Bros Studio v Leavesdeanu, jedinečná příležitost si prozkoumat kouzlo filmů o Harry Potterovi, místa kde se natáčela nejúspěšnější filmová série všech dob. Budete mít zde čest poznat zákulisí z filmů, prohlídku nádherných kostýmů, nejrůznějších rekvizit a animace. Dozvíte se zde, jak se v jednotlivých filmech dělaly speciální efekty a záběry. Projít se můžete po hlavní bradavické hale, Brumbálově pracovně nebo Příčné ulici. Navštívit můžete Chroptící chýši nebo Ollivanderův obchod s kouzelnickými hůlkami. Odpoledne v Londýně a možnost návštěvy muzeí (muzeum voskových figurín Madame Tussaud‘s, Britské národní muzeum aj.). Ubytování v hotelu.

3. den: 3. den: Snídaně. Dopoledne prohlídka Londýna – Westminsterské opatství, Parlament s věží Big Ben, střídání královských gard na Whitehall či u Buckinghamského paláce, Trafalgar Square a náměstí Picadilli Circus. Odpoledne individuální volno, možná návštěva dalších muzeí a atrakcí podle zájmu – Londýnsko oko, akvárium apod. Večer odjezd na trajekt nebo Eurotunnel, noční přejezd zpět do ČR.

4. den: 4. den: Odpoledne návrat do ČR.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.03.2021)