Hotel Ionikos

0
Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel IONIKOS Foto - Hotel Ionikos Foto - Hotel Ionikos Foto - Hotel Ionikos Foto - Hotel Ionikos Foto - Hotel Ionikos

Zájezd pořádá

TRAVEL 2002, spol. s r. o.
Moravské nám. 4, 60200 Brno

Řecko / Kos
V nabídce od: 10.11.2017
Kód zájezdu: 17

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pláž: 0 m • písečná | ZDARMA: lednice • Wi-Fi • lehátka a slunečníky u bazénu • přímý nebo boční výhled na moře

Okolí: Na okraji letoviska Kefalos (Kos, Řecko) v romantickém prostředí s kulisou hor v pozadí stojí útulný rodinný hotel Ionikos 3* obklopený zelení palem, které mu dodávají nádech exotických dálek. Opravdovým zážitkem pro vás bude nejen bezprostřední blízkost azurově modrého moře s magickými západy slunce, ale i písečná pláž s pozvolným vstupem do moře, která je považovaná za jednu z nejhezčích na ostrově a nabízí krásný výhled na ostrůvek Kastri. Hotel disponuje recepcí s Wi‑Fi zdarma, restaurací, TV koutem, stolním tenisem a malou posilovnou. U přilehlého bazénu s oddělenou dětskou částí, který obklopují lehátka a slunečníky zdarma, se můžete osvěžit ve snack baru. Pokud se po atmosféře klidného dne, který si můžete zpestřit vodními sporty na pláži (za poplatek), necháte večer zlákat centrem městečka, čekají zde na vás obchody se suvenýry a tradiční řecké taverny s místními specialitami. Výhled na moře a západ slunce se sklenkou vína z vašeho balkonu se jistě zařadí ke krásným zážitkům z vaší dovolené.

PARKOVÁNÍ U LETIŠTĚ: Informace o možnostech parkování u letiště v Brně, Praze a Ostravě najdete ZDE.

POBYTOVÁ TAXA: Od 1. 1. 2018 je v Řecku zavedena tzv. daň z „přenocování“. Je povinností ubytovatelů vybírat tento poplatek, a proto taxu hradí klienti v místě pobytu. Výše poplatku se řídí se oficiální kategorií ubytovacího zařízení a činí od 0,50 EUR do 4 EUR za pokoj/noc.


Ubytování: hotel ***
Dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky (max. obsazenost 3 dospělé osoby), klimatizace (6 €/den), lednice, sejf (3 €/ den), koupelna a balkon. Všechny pokoje jsou v patře a mají výhled na moře.

Strava: snídaně
Snídaně: Servírovaná kontinentální snídaně.
Večeře doporučujeme v cenově velice dostupných tavernách s místními specialitami a rybami nebo přímo v hotelu.

Doprava: letecky
Doprava do Řecka je zajištěna leteckou společností Smart Wings, typ letadla Boeing 737.

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 26.09.2021)