Residence Dei Fiori

0
residence - dei - fiori residence - dei - fiori - 1 residence - dei - fiori - 10 residence - dei - fiori - 11 residence - dei - fiori - 12 residence - dei - fiori - 2 residence - dei - fiori - 3 residence - dei - fiori - 4 residence - dei - fiori - 5 residence - dei - fiori - 6 residence - dei - fiori - 7 residence - dei - fiori - 8

Zájezd pořádá

Zlíntour trips s.r.o.
Štefánikova 17, 76001 Zlín

Itálie / Toskánsko
V nabídce od: 27.10.2017
Kód zájezdu: 487877

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: rezidenceubytování: rezidence
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobyty u moře

Popis: Rezidence dei Fiori je malý komplex apartmánů nacházející se v květinové zahradě na ostrově Elba, v zálivu Marina di Campo (cca 10 minut chůze od centra s mnoha obchůdky, bary, a restauracemi). Pláž s jemným pískem je od komplexu vzdálena cca 300 m.
Vybavení: Rezidence dei Fiori nabízí recepci s trezorem, parkoviště, komplex je součástí hotelu Elba, klienti rezidence můžou využívat menší hotelový bazén (v provozu v závislosti na počasí), restauraci a bar v době otevření hotelu, barbecue, prádelnu (5 Eur/praní), Wi-Fi připojení ve veřejných prostorech (mimo hlavní sezónu mohou být některé služby omezené), parkoviště.
Apartmány: Všechny apartmány jsou klimatizované, vybavené TV, telefonem, sociálním zařízením s fénem a balkonem nebo terasou.
Typ A – mono pro 2 osoby – ložnice s kuchyňským koutem a rozkládacím lůžkem, apartmán je umístěn v přízemí
Typ B – mono pro 4 osoby – ložnice s manželskou postelí a dvěma jednolůžky, kuchyňský kout, a apartmán je umístěn v přízemí nebo 1.patře
Typ C – bilo pro 5 osob – ložnice s manželskou postelí a jednolůžkem, pokoj s rozkládacím gaučem a kuchyňským koutem, trezor, 2 sociální zařízení a 2 terasy, v přízemí. Pokoje nejsou zcela oddělené, výška zdiva nedosahuje stropu.
Stravování: Bez stravování.
Pláž: Písčitá pláž, jedna z největších a nejhezčích na ostrově, je ve vzdálenosti cca 300 m od apartmánů. Pro hotelové hosty speciální ceny v nedalekém potápěčském centru, vzdáleném cca 400 m.
Asistenční služba na telefonu: Asisteční služba v českém nebo slovenském jazyce v období od 21.4. do 7.10.2018.


Ubytování: rezidence

Strava: vlastní

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.10.2017)