Francie-Korsica- Residence Les Brises de Mer Santa Lucia di Moriani

0
Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer Foto - Residence Les Brises de Mer

Zájezd pořádá

AZZURRA TOURS s.r.o.
Za Poříčskou branou 4, 18600 Praha

Francie / Korsika
V nabídce od: 27.09.2017
Kód zájezdu: 507900

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Kouzelné místo, která vás přivítá po 30 minutách jízdy od Bastie. Rezidence "Les Brises de Mer" se nachází na pobřeží Costa Verde. Apartmány svými barvami ladí s okolní krajinou. Prostorná zelená plocha je osázena starými olivovníky a palmami. Les Brises de Mer se nachází 1 km od centra obce Santa-Lucia-di-Moriani a 400 metrů od moře. Wi-Fi najdete zdarma ve společných prostorách a polosoukromou pláž s lehátky a dětským hřištěm.
Všechny apartmány Les Brises de Mer jsou odhlučněné a mají obývací pokoj s terasou s výhledem na bazén nebo do zahrady. Koupelny mají vanu nebo sprchu.
Na soukromé pláži je k dispozici snack bar kde jsou připravovány lahodné koktejly a v hotelové restauraci si můžete pochutnat na na specialitách středomořské kuchyně. Les Brises se pyšní grilovanými rybami a masa voní vínem a čerstvými bylinkami. Restaurace je krásně vyzdobená a personál je velmi přívětivý.

Během léta organizuje aparthotel různé aktivity pro dospělé i děti. Les Brises de Mer leží 11 km od historické věže Torra di San Pellegrinu.
V místě je soukromé neplacené parkoviště.
Toto ubytování má nejlepší poměr ceny a kvality v destinaci Santa-Lucia-di-Moriani! Hosté za tuto cenu získávají více než v jiných ubytováních v této destinaci.
Široká písečná pláž a modré moře vás oslní. Můžete zde využít aktivit- vodní sporty, plavání.

Apartmán "Breezes of Sea" je pohodlný s malou zahrádku a terasou.
Region Costa Verde nabízí možnost jezdeckých vycházek nebo možnost objevovat jeho vesničky a řemesla. .
Všechny apartmány mají kuchyň vybavenou mikrovlnnou troubou a nádobím, TV.
Bungalovy-jsou umístěny do terasovitých vilek, v přízemí se samostatným vchodem a terasou vybavenou zahradním nábytkem. Jsou zrekonstruované a jejich uspořádání je ve dvou úrovních s mezipatrem otevřeným do obývacího pokoje. Jsou zařízeny jednoduchým a praktickým způsobem, mají francouzské postele, kuchyňský kout a vlastní koupelnu se sprchovým koutem, vybavenou moka, mikrovlnnou troubou, LCD TV, klimatizací a potřebným k vaření a uklízení.
BUNGALOW / 4 osoby (min. 30 m2 + venkovní terasa): obývací pokoj s rozkládací pohovkou pro 2 osoby a mezanin s manželskou postelí.

Apartmány De Luxe *** (50)
Jsou umístěny v novějších budovách , jsou elegantní, dobře upravené a nacházejí se v přízemí s terasou nebo v prvním patře s balkonem. Prostorné a zařízené v moderním stylu mají francouzské postele, kuchyňský kout s elektrickými varnými plotýnkami a vlastní koupelnu se sprchou (některé Bilo / 4 a Trilo / 6 mají vanu; Quadri / 8 mají dvě koupelny). Jsou vybaveny LCD TV, klimatizací, myčkou, mikrovlnnou troubou, rychlovarnou konvicí, toustovačem a fénem.

Apartmány typu: Bilo / 4 osoby (min. 42 m2): obývací pokoj s dvoulůžkovou rozkládací pohovkou a dvoulůžkovou ložnicí. Třílůžkový apartmán / 6 osob (min. 60 m2): částečně zkosený a na dvou podlažích se skládá z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí, ložnice se dvěma samostatnými lůžky nebo manželskou postelí. Čtyřlůžkový apartmán / 8 osob (min. 80 m2): podkroví a na dvou podlažích, p.t. Skládá se z obývacího pokoje s rozkládací pohovkou pro 2 osoby, ložnice s manželskou postelí; 1. patro se skládá z ložnice se 2 samostatnými lůžky otevřenou do obývacího pokoje, ložnice s manželskou postelí nebo dvoulůžkové ložnice s oddělenou koupelnou a koupelny.

Poloha: Rezidence se nachází 2 minuty od pláže, 400 m od moře, 1 km od centra obce Santa-Lucia-di-Moriani

Informace k cenám :
Slevy:
dítě do dvou let zdarma.
Příplatky:
Kauce 400 € / bungalov/ pobyt / týden.
Závěrečný úklid
- bilo 40 €
- trilo 50 €.
Fakultativně:
- ložní prádlo
V místě je prádelna k použití


Ubytování: apartmán
Bungalovy mají vybavenou kuchyň, obývací pokoj s TV a terasu s výhledem na moře nebo na bazén v  zahradě, koupelna/ sprchou a WC.

Vybavení : Recepce, restaurace, Wi-Fi zdarma , polosoukromá pláž s lehátky a dětským hřištěm. Na pláži je k dispozici snack bar. V sezoně jsou zde různé aktivity pro dospělé i děti.

Strava: vlastní
Vlastní.

Doprava: vlastní
zajistíme vám trajekt na Korsiku. Trajekt trvá do Bastie 4 hodiny

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 05.03.2020)