Orlí hnízdo - Grossglockner - Krimelské vodopády

0
sommer in zell am see 37 95 DSCF7826 DSCF7859 DSCF7862 grossglockner - hochalpenstrasse - fusch - an - der - grossglocknerstrasse - salzburg - themenwege IMG 20151010 132803 krimmler wasserfaelle - wasser zell - am - see 2529

Zájezd pořádá

Jana Koderová - CK Levante
Trstěnice 5, 56957 Trstěnice

Rakousko / Krimmlské vodopády
V nabídce od: 09.11.2005
Kód zájezdu: A027

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: gasthofubytování: gasthof
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Pobytové zájezdy
    • S poznáváním
    • Pobyty na horách
    • Aktivní dovolená
    • Turistika

Třídenní putování začínáme návštěvou Berchtesgadenu - první zastávka je návštěva Orlího hnízda - bývalé čajovny Adolfa Hitlera ... dále se přesuneme na prohlídku jedné z nejstarších likérek Enzian a zbytek odpoledne strávíme návštěvou jezera Königsee s možností projížďky elektročluny po jezeře. V podvečerních hodinách se přesuneme na ubytování. Další den po snídani odjedeme na celodenní návštěvu vysokohorské silnice Grossglockner Hochalpenstrasse. Třetí den po snídani zahájíme prohlídkou Kaprunských přehradních nádrží a potom se přesuneme k prohlídce Krimmelských vodopádů ( 1.076 m.n.m. ), odtud ve večerních hodinách odjedeme zpět do ČR.


Ubytování: gasthof
klasické rakouské gasthofy v obci Maishofen, nebo Fusch, dvou až čtyřlůžkové pokoje se společnými sociálkami na patře, za příplatek možnost pokojů s vlastním soc.zařízením.

Strava: polopenze
snídaně (káva, čaj, pečivo, salámy, sýry, zavařenina), večeře servírovaná (polévka, salát, hlavní jídlo, moučník). Rakouská kuchyně.

Doprava: autokarem
autokar, nebo mikrobus (podle počtu přihlášených)
minimální počet osob nutný pro realizaci zájezdu = 7

Program zájezdu

1. den: odjezd z Prahy v 01:00 hod., přejezd Rakouskem, nebo Německem (podle trasy) do Berchtesgadenu. První zastávka (kolem 08:00 hod.) návštěva Orlího hnízda - bývalé čajovny Adolfa Hitlera ... dále se přesuneme na prohlídku jedné z nejstarších likérek Enzian (cca v 11:30 hod.) a zbytek odpoledne strávíme návštěvou jezera Königsee (13:00) s možností projížďky elektročluny po jezeře. V podvečerních hodinách se přesuneme na ubytování do oblasti Zell am See, ubytování, večeře, nocleh.

2. den: snídaně, po snídani odjedeme na celodenní návštěvu vysokohorské silnice Grossglockner Hochalpenstrasse, večeře, nocleh

3. den: snídaně, po snídani zahájíme prohlídkou Kaprunských přehradních nádrží a potom se přesuneme k prohlídce Krimmelských vodopádů ( 1.076 m.n.m. ), odtud ve večerních hodinách odjedeme zpět do ČR. Příjezd do Prahy do 23:00 hod.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.08.2020)