Hotel Répce ***

0
BÜK Répce B¨k bazén venkovní Bük areál Bük lázně kolo Bük nové lázně Bük plavecký Bük Répce 2 Bük sauna Bük-lázně zážitkové

Zájezd pořádá

Ing. Zbyněk Ingr – cestovní agentura
Konečná 3623/2, 69501 Hodonín

Maďarsko / Bükfürdő
V nabídce od: 16.12.2016
Kód zájezdu: 463949

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Lázně a wellness pobyty

Bükfürdö - jedny z nejznámějších a nejoblíbenějších evropských léčebných lázní. Bazény jsou napuštěny léčivou vodou o teplotě 32 – 38 °C, plavecké bazény vodou teplou 26 - 28 °C. Léčivá voda o teplotě 38 °C má mimořádně vysoký obsah železa, s konstantním podílem vápníku, hořčíku a hydrogenuhličitanů. Při koupelové
léčbě je vhodná pro léčení poruch pohybového ústrojí, gynekologických potíží, pro poúrazovou terapii a pro léčení nemocí páteře. Nový a moderní saunový svět. Tepidárium, parní lázně, infračervené i finské sauny, ledová kabina, aromasauna, venkovní finská sauna a zážitkové koupele vám nabízejí bezproblémovou relaxaci. Pro děti byl vybudován nový dětský bazén a třídílný komplex skluzavek.

Ubytování v hotelu Répce *** Vám zajistí bezprostřední spojení s lázněmi propojovací chodbou. Voda v bazénech o teplotě 58°C je obohacená o železo a konstantní podíl vapníku, který pomáhá např. při lečbě pohybového ustrojí, gynekologických potíží a nemocné páteře.

Program zájezdu:
1. den: v ranních hodinách odjezd do Maďarska. Po příjezdu do lázní BÜK – celodenní koupání v termálních lázních. V podvečer ubytování v hotelu, večeře. Nocleh.

2. den: snídaně, celodenní koupání v termálních lázních, v podvečer odjezd domů.

Hotel RÉPCE ***
Poloha: hotel je situován v klidném prostředí a je obklopen stinnými listnatými stromy. Leží v přímém sousedství areálu termálních lázní . Hotel je spojen s areálem lázní krytou spojovací chodbou, můžete tak procházet z hotelového pokoje přímo do lázní.

Vybavení hotelu: recepce, bar, restaurace, fitness, hotelové wellness – vířivka, sauna, parní lázně, bazén, stolní tenis, půjčovna kol, kadeřník, kosmetika , pedikúra,
manikúra, masáže, společenská místnost, obchod s dárkovými předměty, uzavřené parkoviště ZDARMA.

Ubytování: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, koupelna (sprcha/WC), fén, TV, minibar, klimatizace.

Strava: polopenze, snídaně a večeře formou bohatého bufetu.


Ubytování: hotel ***
moderní hotel v přímém sousedství areálu termalních lázní.Hotel je spojen s lázněmi chodbou. Léčivá voda o teplotě 58 C má mimořádně vysoký obsah železa, s konstatním podílem vápníku, hořčíku a hydrouhličitanů.

Strava: polopenze
snídaně a večeře formou bohatého bufetu

Doprava: vlastní
Zlín, Uherské hradiště, Veselí nad Moravou, Strážnice, Kyjov, Hodonín, Břeclav

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 08.10.2019)