Kemp Cesenatico - Mobile home Jokra

0
mobile home mobile home 2016 (1) mobile home 2016 (11) mobile home 2016 (12) mobile home 2016 (14) mobile home 2016 (15) mobile home 2016 (16) mobile home 2016 (17) mobile home 2016 (18) mobile home 2016 (2) mobile home 2016 (3) mobile home 2016 (4) mobile home 2016 (5) mobile home 2016 (6) mobile home 2016 (7) mobile home 2016 (8) mobile home 2016 (9)

Zájezd pořádá

JOKRATOUR
Pod Strání 2834, 75661 Rožnov pod Radhoštěm

Itálie / Emilia Romagna
V nabídce od: 17.05.2016
Kód zájezdu: 03_mohJ

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: mobilhomeubytování: mobilhome
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

ITÁLIE - Cesenatico - Pineta sul Mare
Mimořádná nabídka 2022
Skvělá písečná pláž stvořená pro hru i odpočinek !
VÝBORNÁ STRAVA A SUPER VÝLETY !!!

ABSOLUTNĚ NEJLEVNĚJŠÍ DOVOLENÁ S PLNOU PENZÍ U MOŘE

Poloha: klidná část kempu, 300 m od letoviska Zadina s trhy, obchůdky, kolotoči a různými atrakcemi pro děti, 2 km od městečka Cesenatico.

Pláž: písečná s pozvolným vstupem do moře, vzdálená cca 8 minut chůze.

Sport a zábava: : v kempu stolní tenis a badminton, dále rozsáhlý městský park s převážně travnatým povrchem, písčitými cestičkami a venkovními posilovacími prostředky, stolní tenis, hřiště na kopanou a basketbal, na pláži či v blízkosti beachvolejbal, plážový fotbal, beachtenis.

Vybavení kempu: recepce, společné sociální zařízení (WC, sprchy – vzdálenost cca 50-100 m), v provozu český bufet s výběrem nápojů, nanuků, sladkostí atd. za Kč, možnost zapůjčení slunečníku, plážového stanu, varné konvice a ventilátoru. Pro děti k dispozici dětské hřiště se skluzavkami a průlezkami. V sezóně 2016 vybudován skvělý bazén/brouzdaliště se skluzavkou, vodotrysky, bublinkami pro děti i dospělé, vzdálený od našich kapacit cca 50 m, vstup ZDARMA. Lehátka za poplatek. Navíc mohou klienti ZDARMA navštěvovat plavecký bazén, který se nachází ve vedlejším kempu Cesenatico I. a využívat služeb turistického vláčku, který denně jezdí okruh z kempu do kempu a na pláž, navíc v pá + so + ne (dle sezóny) večer až do přístavu v Cesenatico.
POZOR: v kempu je povinné třídění odpadu!

Poznámka : Cenová kalkulace vlastní dopravy a spojení termínů (bus) na dotaz v CK.

Rozsah připojištění pro případ COVID - 19
- náklady na náhradní ubytování spojené s umístěním do karantény
- náklady na náhradní dopravu zpět do ČR v případě umístění do karantény při zahraniční cestě
- rozšíření pojištění stornovacích poplatků o nesplnění zdravotních podmínek k nástupu do veřejného dopravního prostředku sloužícímu k cestě do zahraničí (letadlo, autobus, vlak)


Ubytování: mobilhome
4-5 lůžkové vínově červené mobilní domky s klimatizací, skládající se ze dvou samotných ložnic, které odděluje vstupní předsíň. V některých domcích je v jedné ložnici patrová postel jako 5. lůžko pro dítě do 12 let. Jsou tedy vhodné i pro dva samostatné páry. Před každým mobilním domkem je krytá veranda s možností posezení. Vybavení: kvalitní dřevěné samostatné postele (je možné „vytvořit manželské lůžko“) s matracemi (15 cm), přikrývky, polštářky, skříň v každé ložnici, poličky, věšáky, sklenice, hrníčky, talíře, 1x lednička, na verandě plastový stůl a židle dle počtu ubytovaných.
DŮLEŽITÉ! Účastník by měl mít s sebou: povinně povlečení (jinak viz. příplatky), příbor, utěrku, prostředek na nádobí, sáčky do koše.

Strava: plná penze
3x denně česká strava kempového typu (jednotné jídlo, nápoje u snídaně) - vydává se v jednotném čase u výdejního místa, stravování probíhá v zastřešené jídelně. Strava je jednotná pro celý kemp, nelze zajistit speciální diety (bezlepková, jaterní atd.). Nádobí si umývá každý účastník sám. Pobyt začíná večeří a končí pozdním obědem. 1x za týden je sanitární den určený k úklidu kuchyně – místo oběda je po snídani podáván těstovinový salát v přenosném obalu. U zájezdu s vlastní dopravou možnost dokoupení italské stravy. Česká strava a doprava jen v případě pořádání komplexních zájezdů.

Doprava: autokarem
Č. Těšín, Karviná, Orlová, Havířov, Hlučín, Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, Prostějov, Brno, Mikulov
Kopřivnice, Frenštát p. R, Rožnov p. R., Valašské Meziříčí, Vsetín, Vizovice, Zlín, Otrokovice, Uh. Hradiště, Veselí nad Moravou, Strážnice, Hodonín, Břeclav

V některých případech může být do nejbližšího možného nástupního místa zajištěn rychlý svozový transfer.

Program zájezdu

1. den: odjezd z ČR v odpoledních hodinách

2. den: příjezd do Itálie v ranních hodinách, po 10. h ubytování

3. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

4. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

5. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

6. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

7. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

8. den: koupání, slunění, fakultativní výlety

9. den: uvolnění a úklid ubytování do 10:00 hod., odjezd z Itálie v odpoledních hodinách

10. den: Příjezd do ČR v dopoledních hodinách

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 22.09.2022)