Alanya - Hotel Kleopatra Beach ****

0
Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach **** Foto - Alanya - Hotel Kleopatra Beach ****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Turecko / Alanya
V nabídce od: 07.05.2016
Kód zájezdu: A032

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Jeden z nejznámějších hotelů v Alanyi, který byl otevřen v roce 1998, se skládá z hlavní sedmipatrové budovy a dvou vedlejších budov. Hotel je českou klientelou velmi oblíbený zejména z důvodu výborné dostupnosti centra Alanye, Kleopatřiny pláže a rovněž kvalitní nabídky all inclusive. Nachází se 118 km od mezinárodního letiště v Antalyi a cca 2,5 km od samotného centra města Alanya. Nejbližší nákupní možnosti jsou přímo u hotelu nebo lze využít 300 m od hotelu supermarket „Migros“.

Pláž: Vyhlášená Kleopatřina pláž leží 50 m od hotelu, od kterého je oddělena pouze místní komunikací. Lehátka, slunečníky a matrace jsou k dispozici za poplatek, bar na pláži je k dispozici zdarma (pouze nealkoholické nápoje 10:00 – 17:00).


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Vstupní hala s 24 hodinovou recepcí a možností pronájmu trezoru (za poplatek), směnárna, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, konferenční místnost, společenská místnost s TV, hlavní restaurace s venkovní a vnitřní částí, lobby bar, bar u bazénu, hlavní venkovní bazén se skluzavkou (lehátka a slunečníky zdarma), menší venkovní bazén, dětský bazén, nepravidelné večerní programy, stolní tenis, šipky, plážový volejbal, tělocvična. Za poplatek turecké lázně, sauna, masáže, kadeřnictví, internetový koutek, billiard, prádelna, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokojů: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, fénem, telefonem, TV, minibarem (za poplatek) a balkonem.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE - snídaně, oběd a večeře formou bufetu. Lehké občerstvení během dne. Místní alkoholické a nealkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem. Importované a láhvové nápoje, čerstvé džusy, turecká káva jsou za poplatek.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.11.2018)