Plavba z Engelhartszellu přes Linz do Vídně

0
Linec bar 2 bazén na palubě 1 bufet 9 fitness 4 interiér kajuty 14 interiér kajuty 15 interiér kajuty 16 lounge 3 minigolf na palubě Pasov Vídeň

Zájezd pořádá

IC TOUR s.r.o.
Hradební 1547, 68601 Uherské Hradiště

Rakousko
V nabídce od: 07.10.2015
Kód zájezdu: 30113

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Říční plavby jsou stále oblíbenějším způsobem, jak strávit dovolenou. Poznejte s námi jejich kouzlo na jedné z luxusních 5* lodí. Pro opravdový odpočinek vám budou k dispozici služby all inclusive, několik kategorií ubytování, wellness centrum, atd.

Navštívíme proslulou Vídeň, která patří mezi nejkrásnější města Evropy, se svými 1,7 miliony obyvatel je největším rakouským městem a současně nejvýznamnějším kulturním, politickým a hospodářským centrem země. Historické centrum Vídně bylo v roce 2001 zapsáno na Seznam světového dědictví UNESCO. Vídeň se vyznačuje bohatou hudební tradicí, jejíž vrchol se datuje na přelom 18. a 19. století, kdy v městě tvořili Wolfgang Amadeus Mozart, Joseph Haydn anebo Ludwig van Beethoven.

Dalším městem kde zakotvíme je Linec, hlavní město rakouské spolkové země Horní Rakousy. Byl oceněn jako Evropské hlavní město kultury roku 2009.

Nezapomeňte si projít i Engelhartszell, který je jak místem vyplutí, tak posledním navštíveným městem na této mini plavbě.

DÍTĚ do 15 let v doprovodu min. jedné dospělé osoby ZDARMA

Našim klientům nabízíme dva typy plaveb - mezinárodní a německé. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině. O jakou plavbu se jedná bude vždy upřesněno v nabídce, popř. uveďte do poznámky v poptávce, o který typ máte zájem.


Ubytování: loď / jachta
A-ROSA DONNA, BELLA, MIA, RIVA


A-ROSA Donna je totožná jako lodě A-ROSA Bella, A-ROSA Mia, A-ROSA Riva. Tyto lodě najdete na Dunaji. Jako mezinárodní loď je přizpůsobená A-ROSA Donna. Na mezinárodních plavbách jsou veškeré materiály jako lodní noviny, jídelní lístek, hlášení rozhlasu, atd. v angličtině. Stejně tak výlety jsou dostupné s anglicky hovořícími průvodci a na palubě většina personálu mluví anglicky. Na německých plavbách se minimálně na recepci domluvíte anglicky (většinou i někdo z personálu mluví česky, slovensky, apod.), ale veškeré materiály i výlety jsou dostupné pouze v němčině.

LODĚ V ČÍSLECH:

Rok vyrobení: 2014
Délka: 124,5m
Šířka: 14,4m
Rychlost: 24 km/h
100 venkovních kabin
Kategorie: S, A, B, C
Maximální počet hostů: 242

VYBAVENÍ SPOLEČNÝCH PROSTOR LODI:

restaurace, bary, bazén se sprchou, sluneční terasa, maxi šachy, hra Shuffleboard, minigolf, jamkoviště, foyer, recepce, SPA centrum (masáže, beauty, wellness), fitness centrum, finská sauna, bio-sauna, klidová zóna, panoramatický salonek s barem, jeviště, WC, obchůdek se suvenýry

VYBAVENÍ KAJUT:
koupelna + WC, TV, telefon, sejf, klimatizace

KATEGORIE S - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 14,5 m2
KATEGORIE A - vnější kajuta s oknem, dvojlůžko (možnost přistýlky), sofa, koupelna se sprchovým koutem, 1. podlaží, rozloha 15,5 m2
KATEGORIE B - vnější kajuta s panoramatickým oknem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 3. podlaží, rozloha 16,5 m2
KATEGORIE C - vnější kajuta s francouzským balkonem, dvojlůžko, koupelna se sprchovým koutem, 2. podlaží, rozloha 16 m2

Okna mohou být otevřena jen v kategorii C s francouzským oknem.

Strava: all inclusive

Doprava: vlastní
Časy uvedené v itineráři jsou orientační a můžou se lišit v závislosti na konkrétních podmínkách a situacích.

Program zájezdu

1. den: Engelhartszell | Připlutí: - | Odplutí: 17:00

2. den: Vídeň | Připlutí: 13:00 | Odplutí: -

3. den: Vídeň | Připlutí: - | Odplutí: 18:30

4. den: Linec | Připlutí: 14:00 | Odplutí: 23:00

5. den: Engelhartszell | Připlutí: 07:00 | Odplutí: -

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 11.11.2020)