Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury ****

0
Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury **** Foto - Slunečné Pobřeží - Hotel Mercury ****

Zájezd pořádá

Alexandria CK
Španělská 2/770, 12000 Praha

Bulharsko / Slunečné Pobřeží
V nabídce od: 28.11.2011
Kód zájezdu: 8966

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází cca 300 m od pláže . V blízkém okolí se nacházejí obchody, restaurace, bary, noční kluby a kasina.

Pláž: Prostorná písčitá pláž dlouhá několik kilometrů se nachází cca 300 m od hotelu. Slunečníky a lehátka na pláži za poplatek. Na pláži a v blízkém okolí najdete školy vodních sportů (windsurfingu, kiteboardingu apod.), stánky s občerstvením, bary, kavárny a restaurace. Na vodě si můžete zalyžovat, zajezdit si na vodním banánu či na prkně taženém člunem (wakeboarding), pronajmout si vodní šlapadlo, vodní skútr, windsurfing atd. Vše za poplatek.

Vybavení: Součástí hotelu je vstupní hala s recepcí, směnárna, hlavní restaurace, lobby bar, snack bar Mercury, sky bar (není součástí programu all inclusive), venkovní bazén s dětskou částí, mezinárodní animační programy pro děti (dětské diskotéky, dětský klub pro děti ve věku od 4 do 12 let), dětské hřiště.
Zdarma: Wi-Fi v lobby baru, slunečníky a lehátka u bazénu, malé fitness, šipky a stolní tenis (vratná kauce).
Za poplatek: trezor v recepci, salon krásy, prádelna, biliár a parkoviště.

Doporučujeme: Spokojenost našich zákazníků, jejich dobré recenze a zájem se sem opakovaně vracet, to jsou důvody, proč jsme hotel Mercury zařadili do naší letní nabídky již po sedmé. Tento hotel svým hostům nabízí příjemnou atmosféru, vynikající polohu v centru populárního letoviska plného zábavy a atrakcí, komfortní ubytování a navíc i rozšířenou nabídku služeb all inclusive - all inclusive Premium. Díky své atmosféře je ideální pro klienty všech věkových kategorií, oblíbený je nicméně především rodinami s dětmi.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky/slovensky mluvící delegát
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 27. 9. 2018. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 27. 9. 2018.


Ubytování: hotel ****
Pokoje s balkonem a sociálním zařízením (vana, WC, fén) jsou klimatizovány (individuální klimatizace zdarma) a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem a chladničkou. Možnost dvou přistýlek. Maximální obsazenost tři dospělí a jedno dítě nebo dva dospělí a dvě děti.

Strava: all inclusive
Služby all inclusive Premium zahrnují plnou penzi formou bufetu (snídaně v době od 07:30 do 10:00 h, obědy v době od 12:30 do 14:30 h, večeře v době od 18:30 do 21:00 h), odpolední občerstvení (pizza, hotdog, zákusky) od 12:00 do 17:30 h, zmrzlinu v době od 7:30 do 21:00 h, jedenkrát týdně tematické večeře, neomezenou konzumaci vybraných místních a zahraničních alkoholických a nealkoholických nápojů v lobby baru a snack baru v době od 10:00 do 23:00 h. Uvedené časy jsou orientační.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 29.06.2019)