Lucemburskem a Belgií do země větrných mlýnů

0
větrný mlýn v Holandsku Bruggy

Zájezd pořádá

CK RIALTO
Kratochvílova 11, 75002 Přerov

Nizozemí / Alkmaar
V nabídce od: 23.04.2010
Kód zájezdu: 196955

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy
    • Památky a umění

LUCEMBURK - BRUGGY - GENT - BRUSEL - WATERLOO - ANTVERPY - ROTTERDAM - UTRECHT - NAARDEN - ALKMAAR - DELFT - HAAG - SCHEVENINGEN - ZAANSE SCHANS - VOLENDAM - AMSTERDAM


Poznávací zájezd do zemí Beneluxu nás zavede do nejkrásnějších míst a za památkami Holandska, Belgie a Lucemburska. Pojeďte se přesvědčit, že Holandsko nejsou jen tulipány a dřeváky a proč se říká, že náměstí v Bruselu je nejen nejkrásnější náměstí v Belgii, ale i na světě...


Ubytování: hotel

Strava: snídaně
4x snídaně

Doprava: autokarem
TRASA - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín, Hranice, Přerov, Olomouc, (Kroměříž, Zlín), Prostějov, Vyškov, Brno, Jihlava (dálnice D1), Praha, Plzeň


PŘÍPLATKY ZA SVOZY: z nástupních míst - Ostrava, Frýdek-Místek, Nový Jičín - 400 Kč/os.;
z nástupních míst - Hranice, Kroměříž, Zlín - 350 Kč/os.


Svozy mohou být zajištěny autobusem, mikrobusem nebo osobním autem dle počtu přihlášených osob. V případě menšího počtu osob z odjezdového místa je CK oprávněna svoz zrušit a klienti budou informováni o možnosti nejbližšího nástupního místa. Zrušení svozu není důvodem ke stornování celého zájezdu.

Program zájezdu

1. den: ODJEZD Z ČR - LUCEMBURK: odjezd v nočních/ časných ranních hodinách přes Prahu a Německo, odpoledne příjezd do Lucemburska - projdeme se centrem hlavního města velkovévodství Lucemburku s katedrálou, paláci a slavnými mosty, k večeru přejezd na ubytování do Belgie, nocleh.

2. den: BRUGGY – GENT – WATERLOO – BRUSEL: snídaně, celodenní poznávání Belgie - dopoledne historické centrum starobylého města na kanálech Bruggy, kterému vévodí impozantní zvonice, kostel Panny Marie... odpoledne malebný Gent s katedrálou sv. Bava, středověkými domy na nábřeží Korenlei a Graslei a pevností Gravensteen. Pokračování do Bruselu se zastávkou u památníku bitvy u Waterloo. Příjezd do Bruselu – okružní jízda se zastávkou u areálu výstavišt - Atomium, komplex budov Evropské unie, večer pěší prohlídka historického centra Bruselu s náměstím Grotte Markt, katedrálou, Královským palácem, návrat na nocleh.

3. den: ANTVERPY – ROTTERDAM – UTRECHT – NAARDEN: snídaně, odjezd z Bruselu do přístavu Antverpy, které jsou jedním z nejstarších obchodních center Belgie i Evropy, prohlídka historického centra s pevností, cechovními domy, katedrálou a také Rubensovým domem, kolem poledne odjezd z Belgie do Holandska. Zastávka v největším evropském přístavu Rotterdam, možnost výjezdu na vyhlídkovou věž Euromast, odjezd kolem univerzitního města Utrecht, večer navštívíme opevněné městečko Naarden, které se stalo posledním místem odpočinku J.A. Komenského, přejezd na ubytování v Holandsku, nocleh.

4. den: ALKMAAR – DELFT - HAAG – SCHEVENINGEN: snídaně, celodenní poznávání Holandska - dopoledne uvidíme Alkmaar proslavený tradičním pátečním trhem sýrů, po prohlídce cesta do historického města Delft známého svou modrobílou fajáns. Odpoledne návštěva oblasti hlavního města Holandska Haagu – prohlídka historického centra Haagu s vládními budovami Binnenhof, zastávka u budovy Mezinárodního soudního dvora, večer volno v Scheveningenu – oblíbené lázně v Holandsku na břehu Severního moře se známým vyhlídkovým molem, možnost večeře v některé z restaurací s nabídkou nejen rybích specialit, návrat na nocleh.

5. den: ZAANSE SCHANS – VOLENDAM – AMSTERDAM: snídaně, prohlídka nejznámějšího skanzenu v Holandsku Zaanse Schans s historickými mlýny, ukázkou výroby sýrů a typických holandských dřeváků, možnost nákupů suvenýrů, před polednem zastávka v malebné rybářské vesničce Volendam severně od Amsterdamu, přejezd do pulzujícího centra Holandska – Amsterdamu. Prohlídka Amsterdamu - Muzejní náměstí s možností návštěvy Rijksmuzea se slavnou Noční hlídkou od Rembrandta nebo největšího muzea van Gogha na světě, pěší procházka centrem Amsterdamu s Královským palácem a řadou historických budov, možnost projížďky lodí po grachtech, večer procházka čtvrtí červených luceren, pozdě večer odjezd z Holandska přes Německo do ČR.

6. den: PŘÍJEZD DO ČR: příjezd v odpoledních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 19.12.2019)