Leptokaria - studia Anděla

0
Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla Foto - Leptokaria - studia Anděla

Zájezd pořádá

KO-TOUR
Palackého nám. 160, 57201 Polička

Řecko / Leptokaria
Cena od: 5 013
V nabídce od: 10.03.2010
Kód zájezdu: KOT6300280027

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy

Atraktivní pobytové zájezdy do letoviska LEPTOKARIA - přímo pod Olympem na pobřeží Egejského moře, asi 90 km pod Soluní. Místní mikroklima s minimálními srážkami a stálými teplotami ovzduší je vhodné pro astmatiky a alergiky. Najdete zde mnoho obchodů, restaurací, taveren, trh - nejvybavenější letovisko na Olympské riviéře.
Pláž je písčitá, moře bez ježků.

Doporučujeme: !!Týden zdarma!!
Při zakoupení termínu 7. 6. - 17. 6. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 30. 5. - 9. 6. a při zakoupení termínu od 15. 9. - 24. 9. čerpáte navíc ZDARMA pobyt od 22. 9. - 30. 9.

Výlety: Olymp + Lifidra, Alikies, Kateriny - vodní park, Meteora, pirátská plavba, řecký večer,… Platí se na místě.

Program: Orientační časy odjezdů busu první den, přesný čas obdrží klienti cca týden před odjezdem.
Hradec Králové - 05:00
Svitavy - 07:20
Brno - 09:00


Ubytování: pension
penzion ANDĚLA - 2-3 lůžková studia (možnost 1 přistýlky) s TV a klimatizací (á 4€/den), WiFi, cca 7 min. chůze od pláže. Studia jsou v přízemí, 1.a 2. patře.
Přistýlka je většinou na tzv. francouzské posteli (1 a půl lůžka).
Studia mají vždy vlastní sociální zařízení a kuchyňku, terasu nebo balkón. Ve studiích nejsou věci osobní a hygienické potřeby, ručníky, mycí a úklidové prostředky, zápalky, žehlička. Lůžka jsou s povlečením. Voda je pitná. Kuchyně jsou vybaveny základním vybavením (lednice, vařič, základní nádobí).

Strava: vlastní
Vaření v kuchyňkách nebo lze dokoupit – večeře či polopenze, výběr z jídelního lístku, nápoje nejsou v ceně. Stravu lze prodávat i na méně dnů, na místě klienti obdrží od delegáta stravenky a záleží pouze na nich, které dny je využijí.

Doprava: autokarem
Busem, nástupní místa - základní odjezdová trasa CHRUDIM, PARDUBICE, H. KRÁLOVÉ, HOLICE, V. MÝTO, LITOMYŠL, POLIČKA, SVITAVY, LETOVICE, BRNO

CK si vyhrazuje právo změny. Při skupinách nad 10 osob zastávky dle dohody i mimo trasu.

V případě, že je na jednom nástupním místě méně než 8 cestujících, může CK změnit zajištění dopravy těchto osob na jiný způsob dopravy nebo na veřejnou hromadnou s nárokem na úhradu jízdenky.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • Ubytování, doprava zájezdovým busem přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko a Makedonii, delegát v místě pobytu, závěrečný úklid

Cena neobsahuje

  • PŘÍPLATKY: Jednolůžkový pokoj +350,-/noc Studia 1. patro - dospělí 30,-/os./noc - děti na přistýlce 15,-/os./noc Studia 2. patro - dospělí 50,-/os./noc - děti na přistýlce 30,-/os./noc Stravování: - polopenze 330,-/den - večeře 215,-/den kompletní pojištění vč. léčeb. výloh a storna dospělí 33,-/os./den děti do 15 let 23,-/os./den Na místě se vybírá taxa ve výši cca 0,5 – 1,5€/pokoj/noc

Slevy

  • Na dvě dospělé osoby má jedno dítě slevu na přistýlku. Přistýlka je většinou na tzv. francouzské posteli (1 a půl lůžka)
  • Vlastní doprava -1.900,- Kč
  • Dítě do 6 roků bez lůžka = 1.500,
  • Dospělá osoba na přistýlce = -100,-/noc
  • Dítě do 15-ti roků na přistýlce = -250,-/noc
  • Slevy platí při koupi za katalogové ceny, u last moment dle informace CK
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.11.2019)