Alanya - Hotel Ideal Beach ***

0
Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach *** Foto - Alanya - Hotel Ideal Beach ***

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Turecko / Alanya
V nabídce od: 22.07.2016
Kód zájezdu: A099

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel se nachází se v oblíbeném prázdninovém letovisku Alanya, konkrétně v části Mahmutlar. Hotel je vhodný spíše pro méně náročné klienty, vyhledávající odpočinek na pláži s večerními procházkami po městě. Nachází se cca 140 km od mezinárodního letiště v Antalyi a centrum Alanye je vzdáleno cca 10 km. Nejbližší nákupní možnosti, restaurace a bary jsou v blízkosti hotelu.

Pláž: Soukromá a převážně písečná pláž se nachází cca 100 m od hotelu. Přístup na pláž je přes místní komunikaci nebo podchodem. Vstup do moře je strmější a místy kamenitý (přes kamenní plata). vstup do moře je umožněn z mola. Doporučujeme vhodnou obuv do vody. Lehátka a slunečníky jsou k dispozici zdarma, plážový bar za poplatek.


Ubytování: hotel ***
Vybavení hotelu: Vstupní hala s recepcí, Wi-Fi připojení na recepci zdarma, restaurace s venkovní částí, lobby bar, bar u bazénu, venkovní bazén se skluzavkou a oddělenou částí pro děti (lehátka a slunečníky zdarma), plážový volejbal, stolní tenis, šipky, nepravidelné animační a večerní programy. Za poplatek sauna, masáže, vířivka, obchod se suvenýry, služby fotografa, kadeřnictví, billiard, vodní sporty na pláži.

Vybavení pokoje: Standardní dvoulůžkové pokoje s možností jedné přistýlky jsou vybaveny klimatizací, vlastním sociálním zařízením, koupelnou se sprchovým koutem, fénem, telefonem, trezorem (za poplatek), SAT/TV, minibarem (za poplatek) a balkonem.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 10.08.2018)