Lyžování Rakousko Saalbach-Hinterglemm 2024 vše v ceně, hotel***, polopenze, skipas, delegát

0
Saalbach Hinterglemm lyžování Rakousko A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Lyžování Saalbach A21 Saalbach Hinterglemm A21 15 Ski alpin card 2019/20 - A21 lyžování Rakousko Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 24 SHL Kaprun A21 hotel Post 16 SHL Kaprun A21 hotel Post 08 SHL Kaprun A21 hotel Post 03 SHL Kaprun A21 hotel Post 25 SHL Kaprun A21 hotel Post 17 SHL Kaprun A21 hotel Post 07 SHL Kaprun A21 hotel Post 04 SHL Kaprun A21 hotel Post Tauern Spa A21 Tauern Spa A21 11 A21 Lyžování Rakousko Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn Zell am See Kaprun Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Lyžování Saalbach Hinterglemm A21 13 Saalbach Hinterglemm 2019/20 - A21 lyžování Rakousko Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm lyžování Rakousko A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm lyžování Rakousko A21 12 Ski alpin card 2019/20 - A21 lyžování Rakousko Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm lyžování Rakousko A21 Saalbach Hinterglemm A21 Saalbach Hinterglemm lyžování Rakousko A21

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Rakousko / Saalbach
Cena od: 9 490
V nabídce od: 30.11.2016
Kód zájezdu: 460423

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Lyžování
    • Turistika
    • Běžky
    • Ostatní
    • Pro děti

First Moment, neuvěřitelných 408 km sjezdovek všech úrovní !!! Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Saalfelden / Fieberbrunn, Zell am See, Kitzsteinhorn - Kaprun Vše v ceně - ubytování v hotelu ***, velmi kvalitní polopenze, pobytová taxa, skipas, doprava autobusem, delegát CK.

SKI ALPIN CARD 3-denní skipas v hodnotě 5.300 Kč JIŽ V CENĚ!

Autobusová doprava bez nočního přejezdu před lyžováním!

Prodloužené víkendy a jarní prázdniny 2024 nyní za akční ceny!

Vše v ceně: ubytování v hotelu ***, pokoje s vlastním sociálním příslušenstvím 4 dny / 3 noci s polopenzí, 3 denní skipas SKI ALPIN CARD přes 400 km sjezdovek !!! Skicirkus Saalbach-Hinterglemm-Leogang-Saalfelden / Fieberbrunn, Zell am See, Kitzsteinhorn - Kaprun. Sjezdové tratě všech úrovní, včetně rozsáhlé freeride arény a několika snowparků i ledovce, vlastní doprava, služby delegáta.

Velké slevy na děti až do 15 let.



Doprava bez nočního přejezdu před lyžováním. První den je příjezd na ubytování a večeře.
Lyžuje se od druhého dne po snídani.

Prémiové lyžování a snowboarding v Alpách za dostupnou cenu.

Špičkové rakouské lyžařské středisko v regionu Salcburska na pomezí s Tyrolskem a jedno z nejmodernějších a největších středisek celých Alp i na světě, s téměř nekonečnými sjezdovkami, rozsáhlými, sněhem pokrytými svahy a fascinujícími okolními panoramaty, s vyspělým technickým vybavením a zkušeným odborným personálem.

Začátečníci, rodiny s dětmi i ti nejpokročilejší a nejnáročnější lyžaři si mohou užívat více než 400 kilometrů sjezdovek, od mírných svahů přes široké carvingové tratě až po černé sjezdovky, včetně tratě pro Světový pohár, moderní kabinové a sedačkové lanovky a vleky, přes 70 horských chat s restauracemi, občerstvením a relaxačními zónami u sjezdovek, řadu Snowparků a Freeride parků, osvětlených sjezdovek, SkiMovie měřenou trať s videozáznamem Vašeho sjezdu, měřené a závodní tratě, Funcross a Snow Trails tratě, rozsáhlé udržované běžkařské tratě a mnohem víc.

Nekonečných přes 400 km modrých, červených a černých sjezdových tratí s pečlivě upraveným povrchem i hlubokým prašanem pro freeride a přes 150 km tratí pro běžkaře, pečuje speciální tým téměř 200 zaměstnanců s flotilou přes 80 sněžných rolb a přes 1.000 sněžných děl.

Dárkové poukazy - darujte zimní dovolenou.
Připravili jsme pro Vás jedinečné dárkové poukazy - jednoduše Vám dárkový poukaz zašleme formou e-poukazu v PDF do kterého si vypíšete věnování i termín a můžete si jej vytisknout sami do obálky formátu A5 nebo Vám na vyžádání zašleme vytištěný dárkový poukaz v obálce s individuálním věnováním a termínem dle Vašeho přání.

Možnost relaxace v nedalekých moderních termálech TAUERN SPA.


Ubytování: hotel ***
Kvalitní Hotel Post Fusch***+ (10 min. busem od Zell am See, 20-25 min od Saalbachu), ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním příslušenstvím, výborná kuchyně – bufetové snídaně a teplé večeře o třech chodech, možnost individuálního přizpůsobení diety.
Vybavení: wellness (za příplatek), wi-fi zdarma v restauraci i na pokojích, restaurace, bar, společenská místnost, lyžárna.

Strava: polopenze
Snídaně a večeře. Snídaně jsou poskytovány formou bufetu včetně nápojů, teplé večeře jsou podávány ve třech chodech, nápoje jsou za příplatek.

Doprava: autokarem
Nástupy po trase: Ostrava, Frýdek-Místek, Příbor, N.Jičín, Hranice, Lipník n.B., Přerov, Olomouc, Prostějov, Vyškov, Brno, Znojmo. Odjezd také z Prahy za 590,- Kč obousměrně (včetně poplatku za zavazadlo navíc - lyže/snowboard). Jiná nástupní místa (po trase a dle počtu osob) jsou možná po dohodě s CK.

Doprava: do místa pobytu a zpět je realizována zájezdovými autobusy (klima, toaleta) s dostatečným zavazadlovým prostorem pro přepravu zavazadel a lyžařského vybavení. Cestujícím je k dispozici minibar s nabídkou teplých i chlazených nápojů v průběhu cesty (o přestávkách) i po dobu pobytu.
V místě pobytu odjíždí autobus od ubytování každý den po snídani do lyžařského střediska (SKI ALPIN CARD, lanovka Schmitten Zell am See (cca 10 min.) / Saalbach (cca 20-25 min) a zpět na ubytování po lyžování kolem 16.hod. dle pokynů delegáta.

Program zájezdu

1. den: odjezd, nástupy po trase přes den podle nástupních míst, přejezd do Rakouska, ubytování a večeře v hotelu.

2. den: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava

3. den: snídaně, lyžování, večeře, relax, zábava

4. den: snídaně, ukončení pobytu, lyžování, po lyžování odjezd domů, přejezd přes Rakousko

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • 3 denní skipas SKI ALPIN CARD, celá oblast přes 400 km sjezdovek (zahrnuje střediska Saalbach, Hinterglemm, Leogang, Fieberbrunn, Zell am See, Kaprun Kitzsteinhorn)
  • 3x ubytování hotel***
  • 3x snídaně vč. nápojů
  • 3x teplé večeře
  • doprava autobusem
  • služby delegáta
  • pojištění CK

Cena neobsahuje

  • poj. léčebných výloh zimní sporty 47,- Kč/os/den
  • dárkový poukaz plnobarevný s věnováním poštou 99 Kč
  • odjezd z Prahy za 590,- Kč obousměrně
  • osoba v 1-lůžkovém pokoji +1900Kč

Slevy

  • slevy dle věkových kategorií - viz ceny
  • 200 Kč za vlastní dopravu
(Popis zájezdu byl aktualizován 18.10.2023)