Severní Kypr - Hotel Merit Park *****

0
Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park ***** Foto - Severní Kypr - Hotel Merit Park *****

Zájezd pořádá

TopFly s.r.o.
Vodičkova 791/41, 11000 Praha - Nové Město

Kypr
V nabídce od: 05.08.2016
Kód zájezdu: KY07

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Moderní čtyřpatrový hotelový areál se nachází přímo u moře, západně od města Kyrenia, ve vzdálenosti cca 5 kilometrů od jeho historického centra. V okolí hotelu jsou menší nákupní možnosti, do centra Kyrenie jezdí místní doprava – dolmuše. Letiště Ercan je vzdálené cca 50 km. Hotel disponuje kvalitním zařízením a nabízí atraktívní služby pro dospělé i děti, hotel tedy doporučujeme náročnější klientele.

Pláž: Plážové molo se nachází 100 m od hotelu, vstup do moře po schodech, lehátka, matrace, slunečníky a osušky zdarma. Nedaleko od hotelu se nachází také menší písečná pláž (za poplatek), na pláž jezdí hotelový svoz.

Sport a zábava: Turecké lázně, sauna, parní lázně, fitness, tenisový kurt, plážový volejbal, hřiště na košíkovou a fotbal, počítačové hry, kasino, živá hudba, tematické večerní programy, amfiteátr, jízda na koni.

Pro děti: mini klub, dětský bazén, dětské hřiště, mini diskotéka, jízda na koních, hlídaní dětí za poplatek


Ubytování: hotel *****
Vybavení: K vybavení hotelu patří prostorná vstupní hala s recepcí, výtahy, Wi-Fi připojení ve společných prostorách hotelu zdarma, internetový koutek (za poplatek), hlavní restaurace s terasou, a la carte restaurace, bar, bar u bazénu, plážový bar, bazén, slunečníky a lehátka jsou k dispozici zdarma, dětský bazén, dětský klub (od 4 do 12 let), dětské hřiště, tenisové kurty, stolní tenis, šipky, fitness, sauna a animační programy.

Vybavení pokojů: Moderně zařízené dvoulůžkové pokoje s možností 1 přistýlky pro dospělého nebo 1 dítě jsou vybaveny vlastním sociálním zařízením (koupelnou a vanou nebo sprchou, toaleta, vysoušeč vlasů), klimatizací, minibarem, trezorem, telefonem, WIFI připojením, balkonem nebo terasou.

Strava: ultra all inclusive
Ultra all inclusive snídaně, obědy a večeře formou bufetu, pozdní kontinentální snídaně, občerstvení během dne, zmrzlina, odpolední čaj a sušenky, snack občerstvení na plážovém baru, místní nealkoholické a alkoholické nápoje v místech a časech určených hotelem; v lobby baru a v pool baru vybrané dovozové nápoje; nápoje se ve vybraném baru podávají až do 03:00 (pouze u Ultra All Inclusive). Možnost povečeřet v a la carte restauraci po předchozí rezervaci za poplatek.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 02.12.2018)