Vodice - Villa Zvonimir ***

0
Villa Zvonimir Interier Interier Interier Interier Interier Interier Interier Villa Zvonimir

Zájezd pořádá

ADRIALAND s.r.o.
Údolní 11, 60200 Brno

Chorvatsko / Vodice
V nabídce od: 09.12.2017
Kód zájezdu: 18HR0087

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: Příjemná villa Zvonimir leží na pěkném klidném místě, ve vzdálenosti asi 450 m od moře a 900 m od centra malebného letoviska Vodice. Letovisko Vodice je ideálním místem na letní dovolenou pro rodiny s dětmi i mladé páry. Město láká k pěkným procházkám úzkými uličkami, jejichž historie sahá až do dob tureckých vpádů. Azurové moře je ideální pro milovníky koupání, potápění a také pro jachtaře. V přístavišti jsou obchůdky, kavárničky, tržiště a množství barů a hospůdek.

Vzdálenost od moře : asi 450 m.

900

Pláž: Oblázková: asi 450 m od vily, pozvolný vstup do moře.

Vybavení: Grill, parkování, WIFI připojení, standardně vybavené apartmány s příslušenstvím s možností klimatizace (za poplatek).

Sport a zábava: Vodní a plážové sporty, půjčovna loděk, šlapadel a skútrů, tobogán, škola potápění, tenis, minigolf. V letovisku restaurace, kavárny, bary, bohaté denní i noční kulturně-společenské vyžití. Pro děti: prolézačky, skákadla, pískoviště, hřiště na míčové hry.

Doporučujeme: Národní park Krka: množství vodopádů, jezer a peřejí vytvořených nejpodivuhodnější řekou ze všech řek Chorvatského krasu. Národní park Kornati: nejpočetnější souostroví na Jadranu, 109 ostrovů a ostrůvků, poskytuje ideální podmínky nejen pro potápění. Šibenik: starověké chorvatské město s gotickou katedrálou Sv. Jakuba, zařazenou do seznamu světového dědictví UNESCO.

Informace : check-in: 14.00 hod. / check-out: 10.00 hod.


Ubytování: apartmán
Kapacita : 2-lůžkový apartmán: 1
4-lůžkový apartmán: 1
Přistýlka: 2
Celkem osob: 8

Villa Zvonimir nabízí příjemné ubytování apartmánového stylu. Ubytování je zajištěno ve dvou lůžkovém apartmánu typu BILO a 4-lůžkovém apartmánu typu TRILO s možností přistýlky. Bližší popis každého typu apartmánu naleznete níže v popisu každé ubytovací jednotky.

BILO 2

Obsazenost 2 osoby, apartmán o rozloze 32 m2, situovaný v I. patře domu, dvoulůžkový pokoj (manželská postel), obývací místnost s kuch. koutem, sociální zařízení, TV/SAT, balkon.

TRILO 4+1

Obsazenost 4-5 osoby, apartmán o rozloze 75 m2, situovaný ve II. patře domu, 2 dvoulůžkové pokoje (manželská postel), obývací místnost s kuch. koutem s možností přistýlky, TV/SAT, sociální zařízení, balkon.

Strava: vlastní
Vlastní, možnost využití bohaté nabídky místních restaurací.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 09.12.2017)