Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas *****

0
Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas ***** Foto - Balčik - Aparthotel BlackSeaRama Villas *****

Zájezd pořádá

Alexandria CK
Španělská 2/770, 12000 Praha

Bulharsko / Balčik
V nabídce od: 17.01.2013
Kód zájezdu: 8423

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: aparthotelubytování: aparthotel
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Golfový resort BlackSeaRama se nachází na pobřeží Černého moře, cca 7 km severně od městečka Balčik a cca 53 km severně od letiště ve Varně. Je vzdálen cca 5 km od písčité pláže.

Pláž: Písčitá pláž je vzdálená cca 5 000 m od resortu (zdarma je zajištěn transfer na pláž a zpět). Slunečníky, lehátka a vodní sporty na pláži za poplatek.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, restaurace, lobby bar, Club House, bistro, pivní bar, pizzerie, vinárna, dva venkovní bazény s brouzdalištěm pro děti, krytý bazén, dětský kout, business centrum, konferenční sály, obchod pro golfisty, obchod.
Zdarma: Wi-Fi ve společných prostorách, trezor v recepci, slunečníky a lehátka u bazénů, vířivka, sauna, pára s relaxační zónou, hlídané parkoviště, biliár.
Za poplatek: SPA centrum (fitness, masáže a kosmetické studio), golfová akademie, stolní tenis, tenisové kurty, půjčovna kol.

Doporučujeme: Exkluzivní golfový resort, který nabízí golfistům (i negolfistům) komplexní služby na nejvyšší úrovni a ubytování v blízkosti mistrovského osmnáctijamkového hřiště BlackSeaRama Golf course, které bylo oceněno časopisem Golf Inc. Magazine´s USA jako "Best new golf course in the world for 2009". Aparthotel BlackSeaRama Club Residence a komplex BlackSeaRama Golf & Villas jsou součástí golfového resortu BlackSeaRama.

V ceně zájezdu je zahrnuto:
• letecká přeprava včetně letištních a bezpečnostních tax, palivové přirážky a emisního příplatku
• transfery do pobytového místa a zpět
• ubytování - počet noclehů a služby dle popisu
• česky mluvící delegát na telefonu
• pojištění proti úpadku cestovní kanceláře

K ceně zájezdu lze na objednávku zákazníka připlatit (nepovinné příplatky):
• volitelné doplňkové služby
• doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně pojištění léčebných výloh, storna zájezdu a nevyužité dovolené (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 590 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 350 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 880 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 640 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt • doporučený příplatek za komplexní cestovní pojištění včetně připojištění EXTRA+ pro případ onemocněním Covid-19 (více informací zde)
storno/plnění do 50 000 Kč 1 130 Kč/osoba starší 15 let/pobyt storno/plnění do 50 000 Kč 890 Kč/dítě od 0 do 15 let/pobyt
Poznámky:
• Apartmány Bell Tower Residence 2+1 - uvedená cena platí při obsazení apartmánu minimálně dvěma osobami .
• Apartmány Bell Tower Residence 4+1 - uvedená cena platí při obsazení apartmánu minimálně čtyřmi osobami.
• Vila Bell Tower - uvedená cena platí při obsazení vily minimálně čtyřmi osobami.
• Vila Bell Tower Premium - uvedená cena platí při obsazení vily minimálně šesti osobami.
• Vila Deluxe Private - uvedená cena platí při obsazení vily minimálně osmi osobami.
• Ceny golfových balíčků platí při obsazení vily Bell Tower dle popisu.
• Přehled cen dalších balíčků a služeb na vyžádání ve všech značkových prodejnách CK ALEXANDRIA, prodejnách ALEXANDRIA PARTNER, u autorizovaných prodejců či telefonický na 270 007 007. Pro ceník klikněte zde.

V nabídce máme kromě uvedených 8denních zájezdů i zájezdy 15denní, ceny na vyžádání ve všech značkových prodejnách CK ALEXANDRIA, prodejnách ALEXANDRIA PARTNER, u autorizovaných prodejců či telefonický na 270 007 007.

Pro výpočet ceny zájezdu (včetně ceny za dopravu) byla použita cena ropy a leteckého paliva (pohonných hmot) ke dni 28. 9. 2020. Pro výpočet ceny zájezdu byl použit směnný kurz ČNB střed (EUR/Kč a USD/Kč) ke dni 28. 9. 2020.

Upozornění: Pro případ, že v místě určení cesty nebo pobytu nebo jeho bezprostředním okolí nastanou mimořádné okolnosti mající svůj původ v pandemii či jiné epidemii rozsáhlého charakteru způsobené virovým nebo jinými zvlášť závažnými infekčními onemocněními, je poskytovatel ubytovacích i stravovacích služeb oprávněn změnit podmínky, za kterých jsou služby cestovního ruchu poskytovány a to tak, aby byly v souladu s přijatými opatřeními obecného charakteru (rozhodnutí orgánu veřejné moci) směřujícími k ochraně života a zdraví osob. V důsledku toho může dojít k dočasné snížené možnosti poskytování těchto služeb v neomezeném rozsahu.
.


Ubytování: aparthotel
Komplex BlackSeaRama Golf & Villas nabízí ubytování ve vilách Bell Tower Villas (dvě ložnice, obývací pokoj, kuchyň, zahrada, výhled do parku, jedno sociální zařízení), Bell Tower Premium Villas (tři ložnice, obývací pokoj, kuchyň, zahrada, výhled na moře nebo do parku, dvě sociální zařízení) a Deluxe Private Villas (čtyři ložnice, obývací pokoj, kuchyň, vlastní zahrada s venkovním bazénem , výhled na moře, tři sociální zařízení). Vily jsou klimatizovány (klimatizace zdarma), luxusně zařízeny a vybaveny TV/SAT, Wi-Fi (zdarma), telefonem a trezorem (zdarma). Vily mají kompletně vybavenou kuchyň.

Strava: snídaně
Snídaně jsou podávány formou bufetu v restauraci golf klubu. Možnost dokoupení obědů a večeří (servírované).

Doprava: letecky

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 16.05.2021)