soukromá plavba plachetnicí My Sim s posádkou - Turecká riviéra - Fethiye / Marmaris

0
MySim01 MySim25 MySim26 MySim27 MySim28 MySim02 MySim03 MySim04 MySim05 MySim06 MySim07 MySim08 MySim09 MySim11 MySim13 MySim14 MySim15 MySim16 MySim18 MySim19 MySim20 MySim21 MySim22 MySim23 MySim24

Zájezd pořádá

Floratour s.r.o.
Sokolovská 444/118, 18600 Praha 8

Turecko / Fethiye
V nabídce od: 02.03.2023
Kód zájezdu: 661886

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: loď / jachtaubytování: loď / jachta
    strava: bez stravystrava: bez stravy
    doprava: bez dopravydoprava: bez dopravy
    • Plavby

Plavba na plachetnici My Sim s kapitánem a posádkou (cena za 16 osob). Žádný z účastníků tedy nemusí mít kapitánské zkoušky. Naše Modré plavby probíhají podél turecké riviéry z mariny města Fethiye k městům Marmaris nebo Antalya.

Kdysi antická Lýkie je jedním z nejmalebnějších regionů s nejzachovalejší přírodou Turecka, kde se vystřídalo mnoho civilizací a kultur, které tu zanechaly svou stopu.

27 m dlouhá plachetnice disponuje osmi dvoumístnými kajutami pro klienty. Každá kajuta je vybavena mj. dvoulůžkem, koupelničkou se sprchou a WC. K dispozici je salónek s barem a plně vybavená kuchyň.
Anglicky mluvící kapitán a posádka mohou zajistit plnou penzi dle dohody za příplatek.

Plánovaná trasa plavby může být po dohodě s kapitánem upravena dle přání hostů.

Plavby mohou být ideálně kombinované s klasickým pobytem u moře. Nejbližší letiště jsou Antalya, Dalaman a Bodrum.


Ubytování: loď / jachta

Strava: bez stravy

Doprava: bez dopravy

Program zájezdu

1. den: Naše Modré plavby probíhají podél turecké riviéry z mariny města Fethiye k městům Marmaris nebo Antalya. Plánovaná trasa plavby může být po dohodě s kapitánem upravena dle přání hostů. Příklad osmidenní plavby: Fehiye ; zátoka Karacaören; ostrovy Karacaören a Svatého Mikuláše Po nalodění uvítací koktejl a instrukce k plavbě. Pak vyplujeme směrem k zátoce ostrova Karacaören, kde poobědváme. Odtud poplujeme k ostrovu svatého Mikuláše. Dle historiků byl zde pohřben svatý Mikuláš. Můžete se vydat na pěší túru ke kostelům z dob raného křesťanství nebo se vykoupat. Místo je též vyhledávané pro vodní sporty. Zde bude podán čaj o páté, později večeře. Strávíme tu první noc.

2. den: zátoka Fırnaz / Kalkan & marina Kaş; zátoka Sıçak & starobylé město Aperlai Vyplutí ráno - snídaně v zátoce Fırnaz / Kalkan - pauza na plavání v zátoce Hidayet. Oběd v marině města Kaş kdysi nazývané Antipellos. Po obědě krátká prohlídka místního bazaru, tak vyplutí do zátoky Sıçak, jedné z nejmalebnějších zátok regionu. Zde se u pobřeží nachází starodávné město Aperlai. Ideální místo pro pauzu na koupání a čaj o páté. Poté poplujeme kolem zátoky Aquarium, jedné z nejúžasnějších v regionu. Večeře a noc zde (2. noc).

3. den: Kekova; potopené město Simena & pevnost Kale; jeskyně korzárů; zátoka Gökkaya Po krátké plavbě snídaně v zátoce Aquarium a pauza na vykoupání v azurovém moři. Nejprve zakotvíme u potopeného města Simena, pak ve městečku Kale. Oběd na pevnosti Simena a túra v okolí. Pauza na plavání v jeskyni pirátů, vodní sporty v zátoce Gökkaya, koupání a večeře. Večer zábava na diskotéce Smugglers Inn, kam se dostanou pouze pasažéři jachet (opce). (3. noc).

4. den: přístav Andriake; antické město Myra / Demre Po krátké plavbě snídaně a pauza na koupání v přístavu Andriake. Naši hosté se též mohou vydat na prohlídku antického města Myra, dnes součástí města Demre. Večeře a noc v přístavu Andriake (4. noc).

5. den: Kekova & potopené město & jeskyně pirátů & zátoka Gökkaya Vyplujeme v 13:00. Po koupání a obědě v jeskyni korzárů poplujeme k ostrovům zátoky Gökkaya Bay. Zde povečeříme a přespíme. možnost se vydat na Disco Smugglers Inn (5. noc).

6. den: zátoka Aquarium; potopené město Simena & pevnost Kale; zátoka Kalkan Fırnaz Poplujeme zpět přes Kaş a prodloužíme si výlet do Kalkan. Po vykoupání v zátoce Fırnaz zde povečeříme pod hvězdami (6. noc).

7. den: Motýlí údolí & Ölüdeniz & ostrov Sv. Mikuláše Vyplujeme velmi brzy a posnídáme na pláži u motýlího údolí. po vykoupání svyplujeme k ostrovům Ölüdeniz a Svatého Mikuláše. Tu se budete moct vydat na túru ke starodávným domkům, koupat se nebo se oddat vodním sportům. Čaj o páté, večeře a noc zde (7.).

8. den: vracíme se do přístavu Fethiye brzy ráno. Snídaně v 08:30. Rozloučení. Konec plavby. • Jednotlivé etapy plavby mohou být pozměněny kapitánem podle počasí a dohody s hosty.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 06.03.2023)