Oblast OLBIA TEMPIO - COLONNA BEACH HOTEL MARINELLA ****

0
Bazén, cesta k moři, pláž Golfo di Marinella, Sardinie Americký bar, Golfo di Marinella, Sardinie Bar, Golfo di Marinella, Sardinie Bazén s hlavní budovou, Golfo di Marinella, Sardinie Budova s pokoji, Golfo di Marinella, Sardinie Hala s recepcí, Golfo di Marinella, Sardinie Hala s recepcí, Golfo di Marinella, Sardinie Hala s recepcí, Golfo di Marinella, Sardinie Hlavní budova s bazénem, Golfo di Marinella, Sardinie Lehátka se slunečníky u bazénu, Golfo di Marinella, Sardinie Nádherná pláž s bílým pískem a průzračnou vodou, Golfo di Marinella, Sardinie Nádherná pláž s bílým pískem a průzračnou vodou, Golfo di Marinella, Sardinie Pláž Marinella, Golfo di Marinella, Sardinie Pláž Marinella, Golfo di Marinella, Sardinie Pláž Marinella, Golfo di Marinella, Sardinie Plážový servis, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD bez balkónu, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s balkónem, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s balkónem, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s bočním výhledem na moře bez balkónu, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s bočním výhledem na moře, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s výhledem na moře, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s výhledem na moře, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD s výhledem na moře, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD, Golfo di Marinella, Sardinie Pokoj STANDARD, Golfo di Marinella, Sardinie Restaurace Colonna, Golfo di Marinella, Sardinie Restaurace Colonna, Golfo di Marinella, Sardinie Restaurace Colonna, Golfo di Marinella, Sardinie Restaurace Colonna, Golfo di Marinella, Sardinie Restaurace snídaně, Golfo di Marinella, Sardinie Tenisové kurty, Golfo di Marinella, Sardinie Terasa amerického baru, Golfo di Marinella, Sardinie Večerní, Golfo di Marinella, Sardinie Vstup do hotelu, Golfo di Marinella, Sardinie Vstupní hala s recepcí, Golfo di Marinella, Sardinie

Zájezd pořádá

SARDEGNA TRAVEL s.r.o.
Slovenská 1/967, 12000 Praha

Itálie
Cena od: 12 790
V nabídce od: 07.02.2023
Kód zájezdu: IT CO BEACH

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: plná penzestrava: plná penze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Pobyt u jedné z nejkrásnějších bělostných pláží na ostrově osloví zejména páry, hledající klidný hotel se sportovním zázemím.

Poloha: Tento hotel se pyšní ideální polohou u známého pobřeží Costa Smeralda na severu Sardinie. Pobyt u jedné z nejkrásnějších bělostných pláží na ostrově osloví zejména páry, hledající klidný hotel se sportovním zázemím. Je vzdálený pouhých 5 km od přístavu Porto Rotondo – proslulého města celebrit, 300 metrů od hotelu je turistický přístav Punta Marana. Cca 8 km je vzdálené letovisko Golfo Aranci, které je snadno dostupné pomocí lokální železnice.

Vzdálenost od letiště v Olbii 16 km (cca 25 min).

Pláž: Hotel se nachází asi 300 m od jedné z nejkrásnějších pláží ostrova s bělostným pískem, spiaggia di Marinella. Od bazénu k ní vede pěší stezka udržovanou zahradou a parkem, pláž je široká a vybavená polohovacími křesílky, lehátky a slunečníky za poplatek (€ 8/ks/den), možnost zapůjčení pláž. osušek za poplatek (€ 3/každá výměna)

Sport a zábava: Za poplatek: součástí hotelu je Tenis Club Colonna s osvětleným hřištěm (platba na místě- orientační ceny: €20/h přes den, €30/h večer). 300 m od hotelu je potápěčské centrum, lodě a gumové čluny si lze půjčit ve 200m vzdáleném přístavu Marana, kde je též půjčovna aut, kol a skútrů.
Skvělý 18jamkový Golf Club Pevero 30 km.

Další služby: Cca 300 m od hotelu je lékařská ambulance, nejbližší lékárna: cca 5 km.

Speciální nabídky: SLEVY FIRST MINUTE JIŽ ZAPOČÍTANÉ V CENÁCH ZÁJEZDU:

15 % z ceny ubytování při objednání do 29. 2. 2024

10 % z ceny ubytování při objednání do 31. 3. 2024

10 % z ceny ubytování pro pobyty od 7. 9. 2024 při objednání do 30. 6. 2024

Sleva 7=6 (7 nocí za cenu 6) z ceny ubytování po celou sezónu. Sleva 7=6 nelze kombinovat se slevami FM.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Komplex, ležící v mírně svažité pěstěné zahradě palem, keřů a květin, se skládá se z části "Eucaliptus" v horní poloze (hlavní budova a dvě vedlejší) a části s residencemi.
Hotel nabízí recepci a velmi prakticky rozčleněnou vstupní halu s výhledem na moře, bazén a zahradu, prostornou restauraci s výhledem na centrální náměstíčko a sluneční terasu u bazénu, americký bar, velký bazén s lehátky a slunečníky (zdarma), osušky (za poplatek). Dále je zde konferenční sál, internet point, obchod se suvenýry a butik. Velké nekryté parkoviště se nachází venku před areálem v těsné blízkosti hlavního vchodu.
Wi-Fi zdarma ve společných prostorách hotelu.
Zvířata nejsou akceptována.
Hotel akceptuje většinu kreditních karet.

Hotel disponuje 86 vkusně vybavenými pokoji s typickým sardinským nábytkem, klimatizací, TV/Sat, telefonem, trezorem a minibarem (konzumace za poplatek), v koupelně fén a vana nebo sprcha. Některé pokoje mají balkón.

STANDARD: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, max. obsazenost 3 osoby
STANDARD s bočním výhledem na moře - max. obsazenost 2 os.
STANDARD s výhledem na moře: dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky, max. obsazenost 3 os.

Jednolůžkové pokoje jsou vždy na vyžádání - dle aktuální kapacity hotelu.

Check-in 14:00; check-out 10:00.

Strava: plná penze
Snídaně formou bufetu. Za příplatek možnost dokoupení polopenze nebo plné penze.
Obědy a večeře jsou servírované s výběrem z menu (večeře výběr ze 4 prvních a 4 druhých chodů, k obědu bývá výběr ze tří).

Restaurace Colonna - nabízí speciality typické pro sardinskou kuchyni.
Americký bar, který tvoří přirozené společenské centrum, často s živou hudbou, je otevřený od 10.00 do půlnoci.

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • LETECKÝ ZÁJEZD: zpáteční letenku včetně tax, transfer z/na letiště, ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 29.5. do 5.10.2024)
  • VLASTNÍ DOPRAVA: ubytování se snídaní, polopenzí nebo plnou penzí, služby delegáta (od 29.5. do 5.10.2024)

Cena neobsahuje

  • Poplatky na místě: POVINNÉ:
  • Pobytová taxa: € 2/osoba/den - pobytovou taxu neplatí děti do 11 let. (změna ceny pobytové taxy vyhrazena)
(Popis zájezdu byl aktualizován 23.09.2023)