Sveti Filip i Jakov - Toni vila ***

0
Dvoulůžkové pokoje s balkonem Apartmán 4 osoby Apartmán 4 osoby Apartmán 4 osoby Dvoulůžkové pokoje s balkonem Dvoulůžkové pokoje s balkonem Dvoulůžkové pokoje s balkonem Dvoulůžkové pokoje s balkonem Dvoulůžkové pokoje s balkonem Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (2) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (5) Fun Park Dalmaland - Biograd na Moru (7) Studio 2 osoby Studio 2 osoby Studio s balkonem Studio s balkonem Studio s balkonem

Zájezd pořádá

101 CK ZEMEK, s.r.o.
Mělnická 31 (vedle pošty), 25001 Stará Boleslav

Chorvatsko / Sv. Filip i Jakov
Cena od: 8 740
V nabídce od: 02.02.2023
Kód zájezdu: 5147903

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: apartmánubytování: apartmán
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Poloha: do 100 m od moře

AKC - uvedená cena je již vypočtena se slevou 7=6 v termínech do 3.6. a od 23.9.2023 !!!

!!! PŘI ZAKOUPENÍ POBYTU DO 31.3.2023 SLEVA 10 % Z CENY UBYTOVÁNÍ !!! Slevy se sčítají!

Všechny uvedené slevy jsou již zahrnuty v ceně.

Toni vila: Vila Toni je samostatný objekt v uzavřeném prostoru s vlastní restaurací pouhých 30 metrů od pláže. Od centra městečka Sv.Filip i Jakov je vzdálen cca 500 m, od města Biograd na Moru cca 3 km. Leží na pobřeží Pašmanského kanálu na cestě mezi Zadarem a Šibenikem.

Vila Toni je kategorizována třemi hvězdičkami a skládá se z celkem deseti 2lůžkových pokojů, čtyř apartmánů pro 4 osoby a tří studio apartmánů pro 2 osoby. Všechny pokoje jsou vybaveny TV se satelitním příjmem, neomezeným bezdrátovým internetem, klimatizací a lednicí.

Pokoje 1/2: sprcha, WC, balkon, 4 pokoje mají o něco menší balkony se stolem a 2 židlemi, ve 4 pokojích je možnost přistýlky rozkládací pro děti do 12 let a pro menší děti do 4 let je možné dát i dětskou postýlku. 5 pokojů je ve zvýšeném přízemí a 5 pokojů je v 1. patře.

Apartmány 1/4 (1/2+2): 2 apartmány jsou ve zvýšeném přízemí a 2 apartmány v 1. patře, lze do nich umístit i přistýlku pro děti do 12 let. Doporučujeme jako rodinné pokoje pro 4-5 osob s polopenzí. Apartmány pro 4 osoby mají vybavenou kuchyň a troubu.

Studio apartmány 1/2 STD: 5 studio apartmánů pro 2 osoby je umístěných ve 2. patře, ve 3 studiích je možné umístit další skládací postel pro děti do 12 let. Doporučujeme jako dvoulůžkové pokoje s polopenzí. Studiové apartmány mají vybavenou kuchyň.

Pláže jsou oblázkové s pozvolným vstupem do moře, přírodní kamenité, vzdálené cca 50 m. Lehátka a slunečníky na pláži jsou k dispozici za poplatek. Ke sportovnímu vyžití je zde místní škola potápění a další vodní sporty.

Ideální pro klidnou rodinnou i individuální dovolenou u moře. Příjemné poklidné městečko má vše, co je potřeba k hezké dovolené.

Destinace: Letovisko vzdálené 25 km od Zadaru se středověkými památkami bylo pojmenováno po kostele sv. Filipa a Jakuba, který patřil do Rogovského opatství. V kostele je slavný gotický kříž. Městečko má kromě starších domů v centru i řadu letních vil, pěkné parky a upravené pláže. Malá pláž je přímo v městečku na okraji borového lesa, delší pláž je před turistickým střediskem Croatia. Příjemné poklidné městečko má vše, co je potřeba k hezké dovolené. Naše CK zde nabízí renovované apartmány Croatia a hotel Alba. Též ubytování v soukromí.

Dobré doporučení CK Zemek!


Ubytování: apartmán

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • doprava ze základních míst (další za příplatek)
  • 7denní nájem celého apartmánu s kompletním vybavením
  • veškerá spotřeba el. energie, vody a plynu
  • lůžkoviny
  • ručníky
  • závěrečný úklid
  • klimatizace
  • Wi-Fi

Cena neobsahuje

  • cestovní pojištění
  • povinná pobytová taxa (platí se v CK/u prodejce)
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.05.2023)