Primorsko - Apartmány Primorsko Del Sol ***

0
Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Apartmány Primorsko Del Sol *** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol **** Foto - Primorsko Del Sol ****

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Bulharsko / Primorsko
Cena od: 14 790
V nabídce od: 02.02.2023
Kód zájezdu: 23LBUL08 45151

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: V hotelovém komplexu Primorsko Del Sol, který se nachází cca 200 m od oblíbené severní pláže v Primorsku, vám nabízíme ubytování v prostorných apartmánech nebo studiích s kuchyňským koutem. Od centra letoviska je hotel vzdálen cca 800 m, k nedaleké oblíbené residenci Perla se v turistické sezóně dostanete turistickým vláčkem, který jezdí také do letoviska Kiten. Primorsko je malebné přímořské městečko na jižním pobřeží, které se v průběhu let rozrostlo na známé turistické centrum. Rozkládá se na poloostrově, k němuž přiléhají dvě nádherné písečné pláže - jižní a severní.

Pláž: Vzdálenost od severní pláže je cca 200 m. Pláž je písečná s pozvolným vstupem do moře, vhodná také pro malé děti. Lehátka a slunečníky na pláži zdarma ve vyhrazené části (dle obsazenosti). Široká nabídka vodních sportů za poplatek (banán, šlapadla, vodní skůtry, surfy), stánky s občerstvením, plážové bary.

Sport a zábava: Dlouhá písečná pláž s pozvolným vstupem do moře vhodná pro malé děti cca 250 m od apartmánu. V letovisku se nachází aquapark a sportovní hala (tenisové kurty, posilovna, hřiště na malou kopanou). Na pláži možnost využití hřiště na plážový volejbal, tobogánu a široké nabídky vodních sportů. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek (cca 5-6 LV/1 kus). V sezóně je možno využit turistický vláček jezdící do Kitenu nebo k rezidenci Perla (zastávky na znamení).

Možnosti obsazení pokoje: Dvouložnicový (4lůžkový) apartmán APP2: 4 dospělí / 4 dospělí + 1 dítě / 4 dospělí + 2 děti / 5 dospělých.
Jednoložnicový (2lůžkový) apartmán APP1: 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí / 3 dospělí + 1 dítě.
Dvoulůžkové Studio s KK : 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer u leteckých zájezdů z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 60 min.


Ubytování: hotel ***
Čtyřlůžkový apartmán (APP2) se skládá z obývacího pokoje s kuchyňkým koutem, dvou oddělených neprůchozích ložnic, jednoho sociálního zařízení. Je možné umístit jednu nebo dvě přistýlky (rozkládací pohovka v obývacím pokoji). Součástí apartmánu je TV, lednice, klimatizace v obývacím pokoji a kuchyňský kout se základním vybavením a balkon.
Dvoulůžkový apartmán (APP1 2+2) se skládá z obývacího pokoje s kuchyňkým koutem, kde je rozkládací pohovka (přistýlka pro 2 osoby) a jedné ložnice, jednoho sociálního zařízení. Součástí apartmánu je TV, lednice, klimatizace v obývacím pokoji a kuchyňský kout se základním vybavením a balkon.
Dvoulůžkové studio (Studio) se skládá jednoho pokoje s kuchyňkým koutem, kde je rozkládací pohovka (přistýlka pro 2 osoby), jednoho sociálního zařízení. K dalšímu vybavení pokoje patří TV, lednice, klimatizace, kuchyňský kout se základním vybavením, balkon nebo terasa.

Vybavení: Apartmány a studia jsou umístěny v jiné budově než hotelová část, mají samostatný vchod nezávisle na hotelu, na recepci Primorsko Del Sol směnárna, hlavní restaurace s venkovní terasou, dále k dispozici venkovní bazén pro dospělé s dětskou částí, lehátka s slunečníky u bazénu zdarma, vnitřní bazén, restaurace a la carte, bar u bazénu, lobby bar, Wi-Fi připojení na recepci zdarma.

Strava: all inclusive
ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30–10:00), oběd (12:30–14:30) a večeře (18:30–21:00) formou bufetu v hlavní hotelové restauraci. Lehké občerstvení během dne, zmrzlina (14:00-17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00–23:00). Výdejní místa: hlavní restaurace, pizza bar, lobby bar. Bar u bazénu: minerální voda, džus, káva, čaj, víno. alkoholické nápoje (10:00-18:00). Zmrzlina 14:00-17:00 hod.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Lehátka a slunečníky na pláži zdarma ve vyhrazené části (dle obsazenosti)., fitness, Wi-Fi připojení u recepce. Animační programy pro děti a dospělé 6 x týdně
  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,

Cena neobsahuje

  • Za poplatek v Primorsko Del Sol SPA centrum, sauna, kulečník, fitness
  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
(Popis zájezdu byl aktualizován 20.08.2023)