Hedeč - Penzion Stará škola ***

0
Penzion Stará škola Apartmán I.A-obývací pokoj Apartmán II.A-obývací pokoj Apartmán II.B-obývací pokoj I.A-kuchyně I.A-kuchyně 2 I.A-ložnice I.A-ložnice otoman I.A-ložnice palanda I.A-půdorys II.A-kuchyně II.A-ložnice 1 II.A-ložnice 1 palanda II.A-ložnice 2 II.A-půdorys II.B-koupelna II.B-koupelna 1 II.B-kuchyně II.B-ložnice 1 II.B-ložnice 2 II.B-ložnice 2 palanda II.B-půdorys Koupelna Koupelna 1

Zájezd pořádá

EMMA AGENCY spol. s r.o.
Kozí 10, 66078 Brno

Česká republika / Orlické hory
Cena od: 6 768
V nabídce od: 28.01.2023
Kód zájezdu: 1938

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: pensionubytování: pension
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Ve vkusně zrekonstruované budově bývalé obecní školy v Dolní Hedeči se skrývají v původních třídách 3 prostorné a moderně zařízené apartmány. Objekt též disponuje Wi-Fi připojením, kolárnou a lyžárnou, salonkem, oplocenou zahradou s dětským hřištěm a plynovým grilem. Parkování je u ubytování zdarma (až 8 aut). Na pobyt můžete vzít i své domácí mazlíčky (po předchozí domluvě).
Penzion Stará škola Hedeč je perfektním místem pro trávení dovolené početné rodiny nebo pro setkání skupiny přátel. Blízké okolí nabízí sportovní (cyklistika, lyžování) i zážitkové vyžití (rozhledny, muzea, vojenská opevnění). Nedaleko v Dolní Moravě se můžete zabavit s dětmi na mamutí horské dráze, projít si stezku v oblacích či přejít visutý most Sky Bridge 721.


Ubytování: pension
Apartmán I.A : Apartmán až pro 7 osob. Disponuje samostatnou ložnicí, obývacím pokojem s TV, plně vybavenou kuchyní s jídelním stolem, koupelnou a samostatným WC. V ložnici se nachází manželská postel, palanda a otoman, dále pak je v obývacím pokoji rozkládací pohovka.

Apartmán II.A : Apartmán až pro 10 osob. Skládá se ze dvou samostatných ložnic, obývacím pokojem s TV, plně vybavenou kuchyní s jídelním stolem, koupelnou s WC a samostatným WC. První ložnice má dvě manželské postele, ve druhé ložnici je jedna manželská postel a palanda. Pro další osoby je možné rozložit pohovku v obývací místnosti.

Apartmán II.B : Apartmán též až pro 10 osob, s výhledem na Králický Sněžník. Skládá se ze dvou samostatných ložnic, obývacího pokoje s TV, plně vybavené kuchyně s jídelním stolem, koupelny s WC a samostatného WC. V každé ložnici se nachází manželská postel a palanda, a v obývacím pokoji je též rozkládací pohovka.

Každý z apartmánů je vybaven kuchyní s mikrovlnkou, rychlovarnou konvicí, topinkovačem, horkovzdušnou troubou, sporákem se sklokeramickou deskou, myčkou a lednicí s mrazákem. K dispozici jsou utěrky, jar, potřeby do myčky nádobí, tekuté mýdlo, fén a ručníky.

Strava: vlastní
beze stravy

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování v apartmánu dle vlastního výběru (až pro 10 osob/apartmán) na příslušný počet nocí

Cena neobsahuje

  • pojištění storna zájezdu ERV pojišťovny (doporučujeme připlatit)
  • domácí mazlíček: 300 Kč/noc
(Popis zájezdu byl aktualizován 28.01.2023)