Slunečné pobřeží - Imperial Palace *****

0
Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace ***** Foto - Imperial Palace *****

Zájezd pořádá

CK Bulgariatour
Vinohradská 34/30, 12000 Praha 2

Bulharsko / Slunečné Pobřeží
Cena od: 18 290
V nabídce od: 11.12.2022
Kód zájezdu: 23LBUL08 57982

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: ultra all inclusivestrava: ultra all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Hotel Imperial Palace (ex. Victoria Palace) leží přímo u široké pláže s jemným pískem v severní části Slunečního pobřeží, mezi hotely Majestic a Bellevue. Do centra Slunečního pobřeží nebo do historického městečka Nesebaru, se dostanete turistickým vláčkem nebo pohodlně pěšky po promenádě. Vzdálenost Sl. pobřeží od letiště Burgas je přibližně 30 km.

Pláž: Přímo u široké písečné pláže s jemným pískem a pozvolným vstupem do moře. Pláž je vhodná také pro malé děti. Od pláže hotel odděluje pouze plážová promenáda. Lehátka a slunečníky na pláži za poplatek. Speciálně pro hosty Ultra All Inclusive lehátka a slunečníky na pláži zdarma (dle dostupnosti). Vodní sporty na pláži za poplatek.

Sport a zábava: Široká nabídka vodních sportů. V letovisku minigolf, tenisové kurty, moderní aquapark a spousta atrakcí a vyžití pro dospělé i děti. V hotelu denní animační programy pro děti a dospělé, sportovní soutěže během dne, tématické večery, večerní živá hudba.

Možnosti obsazení pokoje: Dvoulůžkový pokoj Superior (DBL Superior): 2 dospělí / 2 dospělí + 1 dítě / 2 dospělí + 2 děti / 3 dospělí.

Transfer: Předpokládaný transfer z letiště Burgas do ubytovací kapacity je cca 50 min.

Check-in pravidla: Check-in: 14:00 hod. Check-out: 12:00 hod.


Ubytování: hotel *****
Dvoulůžkové pokoje Superior (DBL Superior), s výhledem do parku nebo na moře, možnost až dvou přistýlek, vlastní sociální zařízení, sat. TV, mini bar, klimatizace, telefon, vysoušeč vlasů a balkon. Bezpečnostní schránka za poplatek. Dětská postýlka na vyžádání.

Vybavení: Vstupní hala s recepcí, hlavní restaurace Hollywood (500 míst), a la carte restaurace La Gondola, lobby bar Safari s Wi-Fi připojením zdarma, bar u bazénu Imperial, koktejlový bar Mezzanine, snack bar, venkovní bazén pro dospělé a děti, lehátka a slunečníky u bazénu zdarma, dětské hřiště, výtah, směnárna. Hotel přijímá platební karty.

Strava: ultra all inclusive
ULTRA ALL INCLUSIVE - klienti se službou Ultra All Inclusive ubytovaní v pokojích Superior mají vlastní restauraci, nabídku pozdní snídaně, široká nabídka občerstvení, dezertů a zmrzliny v průběhu dne. Specialní bar Ultra all inclusive: Bar Mezzanine v mezipatře (10:00 - 22:00). Lehátka a slunečníky na pláži zdarma (dle dostupností). PROGRAM ALL INCLUSIVE – snídaně (7:30-10:00), oběd (12:00-14:00) a večeře (18:00-21:00) formou bufetu v hlavní restauraci Hollywood. Svačiny, občerstvení, dezerty, káva, čaj, zmrzlina (11:00–17:00). Neomezená konzumace místních alkoholických a nealkoholických nápojů (10:00 – 23:00). All Inclusive bary: ve vstupní hale Lobby bar (10:00-17:00), bar u bazénu Palma (10:00-22:00) - nápoje, snack bar Imperial (10:00-16:00) - lehké občerstvení, párky v rohlíku, pizzy, saláty, koblihy, vafle, pečivo a zmrzlina. Irský bar (17:00-23:00). Za příplatek ULTRA ALL INCLUSIVE. Hotel si vyhrazuje právo na drobné změny programu a místa čerpání služeb.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou přepravu do Burgasu a zpět, letištní a bezpečnostní taxy, palivový a emisní příplatek, transfery z letiště do hotelu a zpět, služby delegáta, pojištění CK proti úpadku
  • ubytování 7/10/11/14/21 nocí, stravování dle ubytování, místní pobytové taxy,
  • Wi-fi internet zdarma ve společných prostorách hotelu, fitness

Cena neobsahuje

  • Volitelný balíček cestovního pojištění K5S od Uniqa pojišťovny včetně pojištění storna zájezdu, poplatek za děti do 2 let (infant) ve výši 800 Kč, fakultativní výlety a služby, pokud není sjednáno za příplatek ve Smlouvě o zájezdu
  • SPA centrum, parkování, sauna, jacuzzi, masáže, kadeřnictví, manikúra, turecké lázně, pokojová služba, minimarket, taxi, půjčovna aut, lékař
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.07.2023)