Bled - Park hotel ****

0
Foto - Bled - Park hotel **** 1/2 BP 1/2 BP, 1/2 BPJ 1/2 BPJ 1/2 BPJ 1/2+2 SUITE BPJ 1/2+2 SUITE BPJ 1/2+2 SUITE BPJ 1/2+2 SUITE BPJ Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** Foto - Bled - Park hotel **** PREMIUM PREMIUM PREMIUM PREMIUM PREMIUM PREMIUM Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Restaurant Spa Spa Spa Spa aqua-aerobi Spa sauna Spa thajské masáže Spa venkovní terasa Spa vnitřní bazén s pohledem na jezero

Zájezd pořádá

101 CK ZEMEK, s.r.o.
Mělnická 31 (vedle pošty), 25001 Stará Boleslav

Slovinsko / Bled
Cena od: 16 940
V nabídce od: 26.04.2022
Kód zájezdu: 70030

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Destinace

Bled je v celosvětovém měřítku unikátní alpská perla zasazená do úchvatné přírody, ležící na okraji Triglavského národního parku.

Poloha: vnitrozemí

Vybavení: bazén venkovní, terasa, restaurace, recepce.

Sport a zábava: potápění, vodní sporty, půjčovna lodiček, cyklistika, turistika.

Až dvě děti do 6 let na přistýlce v 1/2+2 pokoji - zdarma.

Park hotel: Hotel Park se nachází na promenádě Bled, která se vine podél břehu jezera. Je přátelský k cyklistům a pěším turistům, nabízí též konferenční prostory. Jeho specialitou je bazén v nejvyšším patře s překrásným výhledem. V hotelové cukrárně se vyrábí známý originální plátek Bled cream-Bledský krémový řez a to od r. 1953

Bled je v celosvětovém měřítku unikátní alpská perla zasazená do úchvatné přírody, ležící na okraji Triglavského národního parku. Po vstupu do hotelového parku se vám nabídne opravdu úžasný výhled na jezero Bled.

V hotelu je bazén s překrásným panoramatickým výhledem. Zaplavte si v bazénu s přírodní vodou, která vás svými 30 -33°C uklidní, uvolní svaly a zahřeje.

Jen pár kroků od hotelu Park se nachází restaurace Juliana, která nabízí butikový kulinářský zážitek pod vedením oceněného šéfkuchaře The Plate Michelin Simona Bertoncelje. Restauraci najdete v přízemí nejelegantnějšího hotelu v Bledu, Grand Hotel Toplice, a vejdete do ní vchodem s výhledem na jezero Bled. Gurmánské speciality si můžete dopřát také přímo na terase restaurace, odkud je nejkrásnější výhled na jezero Bled. Lázeňská zóna, která se nachází v nejvyšším patře hotelu Park s nejkrásnějšími výhledy na krásy Bledu, představuje ideální únik od starostí.

Nabízíme zde tyto pokoje:

Jednolůžkové a Dvoulůžkový pokoj - Komfortní dvoulůžkový pokoj s balkonem s výhledem do parku. Pokoj (20 m2) se dvěma lůžky o šířce 90 cm nebo jedním lůžkem šíře 180 cm, má psací stůl, bezplatné WIFI připojení a koupelnu se sprchou a WC.

Dvoulůžkový pokoj s manželskou postelí a výhledem na jezero - Komfortní dvoulůžkový pokoj s balkonem a výhledem na jezero. Pokoj (20 m2) se dvěma lůžky o šířce 90 cm nebo jedním lůžkem šířky 180 cm má psací stůl, bezplatné WIFI připojení a koupelnu s vanou nebo sprchovým koutem a WC.

Apartmán s výhledem na jezero - Pohodlný apartmáns balkonem a výhledem na jezero. Apartmá (45 m2) má ložnici s lůžkem šíře 180 cm a prostorný obývací pokoj s TV, pohodlnou pohovkou a stolkem, ohřívačem na čaj nebo kávu a koupelnu s vanou, sprchou a toaletou a další toaletu pro hosty a zdarma WIFI přístup.

Apartmán Premium - výhled na jezero - Apartmá v 5. prémiovém patře s prostornou terasou s výhledem na jezero a Bledský hrad spolu s terasou měří 90m2 . Ložnice nabízí postel šíře 180 cm, šatní skříň, televizi a prostornou koupelnu s vanou i sprchovým koutem a toaletou. Prostorný obývací pokoj s pohodlným posezením u TV, jídelním stolem, příslušenstvím pro přípravu čaje a kávy a další toaletou. Velká terasa s lehátky a stolem pro čtyři bohaté soukromé finské sauny s výhledem na jezero Bled a hrad Bled.

Léto v Bledu nabízí spoustu radosti s různými vodními sporty. Od koupání v jezeře Bled, veslování a kanoistiky, půjčení lodě nebo potápění, rafting, canyoning a rybaření. Příznivci tohoto sportu najdou v Bledu a jeho okolí každý den novou výzvu. Dále je zde velmi rozšířená cyklistika a turistika.


Ubytování: hotel ****

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 7x ubytování
  • 7x polopenze - švédský stůl
  • úklid pokoje
  • výměna ručníků
  • závěrečný úklid
  • WI-FI
  • používání bazénu a fitness
  • sleva při vstupu do hotelové sauny
  • sleva při vstupu do hotelového bazénového a wellnes komplexu Živa

Cena neobsahuje

  • doprava
  • cestovní pojištění
  • cena rovněž neobsahuje nápoje k večeři
  • povinný jednorázový přihlašovací poplatek 1 EUR/osoba - platí se na místě v recepci
  • povinná pobytová taxa - 3,13 /den dosp.os. dítě 7-18 let 1,56 EUR/den - platí se na místě v recepci
  • dětská postýlka ( na předchozí vyžádání ) 7 EUR/noc - platí se na místě v recepci
(Popis zájezdu byl aktualizován 26.09.2022)