Severní Dalmácie - Přírodní krásy Chorvatska (pobyt u moře s výlety)

0
Poznávací a pobytový zájezd v Chorvatsku Město Split - poznávací zájezd s pobytem u moře v Chorvatsku Město Šibenik - poznávací zájezd s pobytem u moře v Chorvatsku Město Šibenik - zájezdy do Chorvatska s koupáním v moři Most nad řekou Krka u Šibeniku - poznávací zájezdy do Chorvatska Národní park Krka - pobyt u moře s výlety Národní park Krka - poznávací zájezdy do Chorvatska Plavba lodí na Kornati - zájezd s koupáním v moři a výlety Plavba lodí na souostroví Kornati - poznávací zájezd do Chorvatska Pláž na pobřeží Jaderského moře - zájezdy do Chorvatska Plitvická jezera - pobyt u moře s programem v Chorvatsku Plitvická jezera - poznávací zájezd s koupáním do Chorvatska Pobytový zájezdy u moře s výlety - Chorvatsko Přístaviště lodí - zájezdy do Chorvatska Ruiny Salona u Splitu - výlety po Chorvatsku Ve městě Trogir - zájezdy s programem do Chorvatska Vodopády v národním parku Krka - zájezdy do Chorvatska Zřícenina hradu Klis v Chorvatsku - poznávací zájezdy

Zájezd pořádá

CK HOŠKA TOUR
náměstí Karla Václava Raise 160, 50781 Lázně Bělohrad

Chorvatsko
Cena od: 16 950
V nabídce od: 21.04.2022
Kód zájezdu: 111

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotelubytování: hotel
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Přírodní krásy Chorvatska (pobyt u moře s výlety) Putování po památkách UNESCO. Koupání u moře se zajímavými výlety. Poznávací zájezd s odpočinkem na mořském pobřeží. Čeká vás překrásná řeka Krka, která nabízí výhledy na pěkné vodopády s jezírky, hluboký kaňon Velké Paklenice, který patří do národního parku Velebit a Plitvická jezera – rozsáhlá soustava vodopádů, kaskád, jezer a jezírek. Díky členitému pobřeží a nevídané nádheře jsou Kornati ideální destinací pro celodenní lodní výlet. Historická města Šibenik či Split, případně Trogir, poskytnou pohled na chorvatské kulturní bohatství.


Ubytování: hotel

Strava: polopenze

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : Odjezd v odpoledních hodinách. Noční přesun do Chorvatska.

2. den: : PAKLENICA - výlet do národního parku v pohoří Velebit. Vycházka divokou přírodou kaňonu Velká Paklenice.

3. den: : Relaxace na mořském pobřeží.

4. den: : KRKA - národní park, vycházka podle Skradinských vodopádů a malebných jezírek. V posledním možnost vykoupání. ŠIBENIK (UNESCO) - prohlídka historického středu: městská lodžie, katedrála sv. Jakuba - nejvýznamnější architektonická památka chorvatské renesance. Vycházka na pevnost, výhled na město. V podvečer možnost vykoupání v moři.

5. den: : ZADAR - prohlídka historického centra města. Relaxace na mořském pobřeží.

6. den: : KORNATI (UNESCO) - fakultativní celodenní lodní výlet na proslulé ostrovy, včetně oběda a možnosti vykoupání. Individuálně možnost rekreace na mořském pobřeží.

7. den: : TROGIR (UNESCO) - jedno z nejkrásnějších měst na jadranském pobřeží, zachovalé historické jádro města s románskou katedrálou. SPLIT (UNESCO) - přístav, největší město na chorvatském pobřeží Jadranu s celou řadou historických pamětihodností - unikátní Diokleciánův palác, romantická pobřežní promenáda. SALONE - významné archeologické naleziště po zaniklém římském městě. KLIS - mohutná pevnost dříve strážila celou Dalmácii. Dnes jsou z ní výhledy na Split a Středozemní moře.

8. den: : Relaxace na mořském pobřeží.

9. den: : PLITVICKÁ JEZERA (UNESCO) - prohlídka kouzelného řetězce jezer, vodopádů, kaskád, prahů a průzračných smaragdových jezírek, přírodního ráje, který proslavily i filmy o Vinnetouovi. Vycházka podle zdatnosti jednotlivých účastníků. Ve večerních hodinách odjezd, noční přesun.

10. den: : Návrat v dopoledních hodinách.

Termíny a ceny

23.08. - 01.09.24 pátek - neděle
polopenze autokarem
16 950 Kč
cena za 10 dní (7 nocí)

Cena obsahuje

  • Přeprava včetně výletů, 7x ubytování včetně pobytové taxy, 7x polopenze a průvodce

Slevy

  • Děti do 15 let
  • Dětská sleva
  • Rodinná sleva
  • Seniorská
  • Skupinová (nad 6 osob)
  • Sleva pro stálé klienty
  • Sleva za včasný nákup
  • Váleční veteráni a vojáci
(Popis zájezdu byl aktualizován 01.11.2023)