Santa Susanna - hotel Caprici - bus

0
Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici Caprici 01 Caprici 02 Caprici 03 Caprici 04 Caprici 05 Caprici 06 Caprici 07 Caprici 08 Caprici 09 Caprici 10 Caprici 12 Caprici 13 Caprici 14 Caprici 15 Caprici 16

Zájezd pořádá

IDEAL - TOUR PRAHA, s.r.o.
Milady Horákové 17, 17000 Praha 7

Španělsko / Malgrat de Mar a Santa Susanna
V nabídce od: 01.04.2006
Kód zájezdu: ecp002

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Pobyty u moře

Hotel Caprici patří k těm nejvyhlášenějším hotelům pobřeží Costa Maresme. Má jedinečnou polohu hotelu na krásné pláži Santa Susanny. Hotel má pěknou zahradu s velkým bazénem a také dětským bazénem. K aktivnímu odpočinku vybízí hotelová tělocvična. Známé jsou také bohaté animační programy hotelu pro děti i dospělé. Barů je v hotelu hned několik a klimatizovaná restaurace nabízí velmi dobrou kuchyni. Pokoje hotelu a veškerý interiér je vkusně zařízen, mnoho pokojů má výhled přímo na moře. Nedaleko hotelu je hlavní promenáda letoviska s bary a obchůdky. Přímo na pláži, od centra cca 600m.
Služby a zařízení: bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace, WIFI ve veřejných prostorách hotelu zdarma.
Za příplatek: dětská postýlka, sauna, tělocvična, stolní tenis, billiard, videohry, trezor.

Služby a zařízení:
bazén, brouzdaliště, bar v hotelu, bar u bazénu, výtah, TV místnost, salonek, klimatizace, zahrada, jacuzzi, dětský koutek, animace. Wifi ve veřejných prostorách hotelu zdarma


Ubytování: hotel ****
2lůžkové pokoje s možností dvou přistýlek s vlastním příslušenstvím (koupelna, WC), výměna ručníků, balkón, klimatizace, telefon, televize. Cena je uvedena za osobu ve dvoulůžkovém pokoji, dítě do 11 let v době pobytu nesmí dovršit 11 let.

Strava: polopenze
polopenze snídaně a večeře formou švédských stolů, za příplatek plná penze

Doprava: autokarem
Nástupní místa zdarma Praha, Rudná, Beroun, Žebrák, Rokycany, Plzeň, Sv.Kateřina

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.
(Popis zájezdu byl aktualizován 30.03.2020)