Hurghada - Hotel Mirage Bay ****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 14 280
V nabídce od: 11.11.2021
Kód zájezdu: H107

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Elegantní hotelový resort se rozléhá v krásné palmové zahradě, přímo u privátní písčité pláže s korálovým podložím. Nákupní možnosti a zábavu mají hosté přímo v resortu nebo v 15 km vzdáleném letovisku Hurghada, které je pohodlně dostupné místní dopravou (obchody, restaurace, tradiční trh, lékárny). Mezinárodní letiště Hurghada je vzdáleno 15 minut jízdy od ubytování.

Pláž: Krásná, 800 m dlouhá písčitá pláž s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo před resortem (hosté mohou k dopravě na pláž využít hotelový vláček). Je umístěna v menší laguně s bohatým korálovým útesem. Náročnější plavci mohou ke vstupu do moře využít molo. Přístup k moři je přizpůsoben osobám s pohybovými obtížemi a vozíčkářům. Klientům jsou k dispozici služby plážového baru, toalety, sprchy a lehátka se slunečníky (zdarma).

Sport a zábava: Komfortní hotelový resort si získává své bohatou nabídkou poskytovaných služeb i jejich vynikající úrovní. Pořádá pravidelné animační a sportovní programy pro děti (mini klub, mini disco, hřiště, aqua park, sportovní hry, soutěže) i dospělé a zábavné večerní show. Umožňuje sportovní aktivity jako např. stolní tenis, tenis, volejbal, plážový volejbal, fotbal, cvičení ve fitness centru, plavání, jízdy na velbloudech a motorové i nemotorové vodní sporty na pláži (za poplatek). Pro relaxaci je určeno moderní SPA centrum s celou řadou procedur (masáže, kosmetické ošetření, manikůra, pedikůra, sauna, vířivka, kadeřnictví).

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel ****
Vybavení: Rezort přivítá hosty prostornou vstupní hala s recepcí, směnárnou, trezory, turistickými informacemi a lobby barem, hlavní restaurace, stylové a la carte restaurace (italská, brazilská, čínská, orientální), kavárna, internetový koutek, WiFi připojení (zdarma), obchodní arkáda, úschovna zavazadel, herna, prádelna,služby lékaře, diskotéka, luxusní SPA centrum (sauna, masážní salón, kosmetický salón, kadeřnictví, parní lázeň, turecké lázně, marocké lázně), fitness centrum, 3 velké venkovní bazény, dětský bazén, aquapark (tobogány, skluzavky, atrakce pro děti), snack bar, opalovací terasy (lehátka a slunečníky zdarma), dětské hřiště, amfiteátr, sportoviště a parkoviště.

Vybavení pokojů: Rozlehlý plážový resort disponuje 300 pokoji, rozmístěnými v hlavní budově a přilehlých bungalovech obklopených pečlivě udržovanou zahradou. Elegantně zařízené (středomořský styl), prostorné dvoulůžkové pokoje s možností přistýlky jsou vybaveny sociálním zařízením (sprcha nebo vana, toaleta, fén, kosmetické přípravky), klimatizací, satelitní TV, minibarem, trezorem, telefonem a balkonem nebo terasou s posezením (výhled na bazén nebo do zahrady). Bungalovy jsou dvoulůžkové s možností 2 přistýlek. Prostornější rodinný pokoj (samostatná ložnice, obývací pokoj s jídelním stolem) s možností ubytování pro 4 osoby.

Strava: all inclusive
All inclusive stravován je podávano formou bohatého bufetu, během dne lehké občerstvení (pečivo, zákusky, káva, čaj, zmrzlina, hamburgery, palačinky), neomezené množství rozlévaných alkoholických (pivo, vodka, rum, likéry, whisky, míchané nápoje) a nealkoholických nápojů místní výroby. Ostatní alkoholické nápoje v lahvích, turecká káva a čerstvé ovocné šťávy jsou za poplatek. Hosté mohou (po předchozí rezervaci) využít služeb některé ze stylových a la carte restaurací. U večeře je vyžadováno formální oblečení (dlouhé kalhoty u mužů). Koncept lze čerpat v místech a časech určených hotelem.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta)
(Popis zájezdu byl aktualizován 17.03.2022)