Jarní Benelux

0
Nizozemsko - Amsterdam Belgie - Bruggy Belgie - Bruggy Belgie - Brusel Belgie - Brusel Holandsko - květinový park Keukenhof Holandsko - Maastricht Holandsko - tradiční větrné mlýny Nizozemsko - Amsterdam Nizozemsko - Haag Poznávací zájezd Belgie - Bruggy Poznávací zájezd Belgie - Brusel Poznávací zájezd Belgie - Gent Poznávací zájezd Belgie - Královský palác v Bruselu Poznávací zájezd Belgie - vlámské město Gent Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Amsterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - jarní květinový park Keukenhof Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Cubus dome Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - domy Cube Poznávací zájezd Nizozemsko - Rotterdam - Oude Haven Poznávací zájezd Nizozemsko - Zaanse Schans

Zájezd pořádá

CESTOVKA POHODA s.r.o.
U Černé věže 26, 37001 České Budějovice

Nizozemí
Cena od: 8 343
V nabídce od: 09.11.2021
Kód zájezdu: RE/NL578-22

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Poznávací zájezdy

Zájezd do zemí plných květin, lahodných sýrů, větrných mlýnů, malých městeček s kouzelnými zákoutími, to jsou státy Beneluxu. Vdechneme slaný vítr od moře, projdeme se podél polí tulipánů, nasajeme atmosféru z obrazů starých mistrů v Amsterdamu, Bruggách, Gentu nebo Haagu. Navštívíme zahradu Evropy Keukenhof, evropský Manhattan Rotterdam a variantě budeme mít možnost i návštěvy výstavy Floriade Expo 2022.

Maastricht – Brusel - Gent - Bruggy - Rotterdam - Haag - Keukenhof - Amsterdam – (Floriade 2022)

Doporučujeme: Bruggy, historické jádro na ostrově
Zaanse Schans, obydlený skanzen
nábřeží Graslei v Gentu
květinový park Keukenhof


Ubytování: různé
hotel

UBYTOVÁNÍ
2x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím

STRAVOVÁNÍ
2x snídaně. Ostatní strava je řešena z vlastních zdrojů a prostředků.

Strava: snídaně

Doprava: autokarem
Nástupní místa: 26.04. - 01.05. odjezd A, L + Ostrava (+500 Kč) + Plzeň

Doprava je zajištěna dálkovým klim. autobusem. V autobuse Vám budou určena místa dle předem připraveného zasedacího pořádku, který sestavuje cestovní kancelář v závislosti na datu zakoupení.

Program zájezdu

1. den: Odjezd z ČR ve pozdních večerních hodinách (cca 01:30 hod. překročení hranic z ČR).

2. den: V ranních hodinách procházka městem MAASTRICHT , které leží na březích řeky Mázy a je považováno za jedno z nejstarších v Nizozemsku. BRUSEL , prohlídka tzv. "hlavního města Evropy", historické náměstí Grand Plac e s cechovními domy a údajně nejkrásnější radnicí, Královský dům, symbol města Manneken Pis, katedrála sv. Michaela a Gudula. Přejedeme i k Atomiu , znázorňující model krystalové mřížky železa. Stavba se stala atrakcí světové výstavy Expo v roce 1958, variantně můžete navštívit Mini Europe Park s hlavními památkami staré Evropy. Všechny vzory jsou vyrobeny s mimořádnou přesností v poměru 1:25 a nezapomeňte ochutnat skutečný zázrak Bruselu – belgické vafle. K večeru odjezd na ubytování.

3. den: Ráno prohlídka vlámského města GENT , protkaného vodními kanály. Město bylo ve středověku považováno za konkurenta Paříže, historické jádro, malebné nábřeží Graslei , úžasně zachované cechovní domy, dominanta města Belfort, katedrála sv. Bavona. Následují "Benátky severu", romantické město BRUGGY , kde na nás v každé ulici čeká prodejna s krajkami a vyhlášené belgické pralinky. Prohlídka středověkého historického centra na ostrově (UNESCO), náměstí Burg s radnicí Stadhuis, zvonice , bazilika Svaté Krve, gotický kostel Panny Marie - Michelangelovo sousoší Madony s dítětem vytvořené z bílého mramoru, tzv. Bruggská madona. Po prohlídce přejezd na ubytování.

4. den: Po snídani nás čeká ROTTERDAM – evropský Manhattan, kombinace originální moderní architektury s mrakodrapy, ultra moderními stavbami a staré části města. Starý přístav Oude Haven , nejstarší přístav města, historické lodě v přístavišti, Kubuswoningen – krychlové domy - působivé stavby moderního Rotterdamu, vyhlídková věž Euromast . Krátce navštívíme i sídelní město nizozemské vlády HAAG . Zbytek dne bude věnovaný světově proslulému a nejslavnějšímu květinovému parku KEUKENHOF .

5. den: Dnešní den strávíme v korunovačním městě AMSTERDAM , náměstí Dam, Královský palác, malé uličky s krámky, květinový trh, brusírny diamantů, fakult. Muzeum Vincenta van Gogha (muzeum schraňuje většinu Van Goghových prací) nebo Rijksmuseum (největší státní muzeum v Nizozemsku s kolekcí nizozemských mistrů), fakult. projížďka lodí po kanálech.

6. den: Ráno návrat do ČR (přejezd hranic do ČR v cca 07:30 hod).

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • 3x snídani,
  • 3x ubytování v hotelu - 2lůžk. pokoje s příslušenstvím,
  • dopravu lux. klim. busem,
  • průvodce CK

Cena neobsahuje

  • 1lůžk. pokoj 3000 Kč,
  • a vše ostatní, co není uvedeno v odstavci "Cena zahrnuje",
  • DOPORUČENÉ KAPESNÉ
  • fakult. služby,
  • Fakultativní příplatek:
  • komplex. pojištění vč. storna zájezdu a případné nákazy Covid-19 v ČR i zahraničí 240 Kč,
  • MĚNA A KURZ
  • připojištění Covid-19 (doplňkové pojištění ke komplexnímu pojištění - rozšířená ochrana) Evropa - 30 Kč/den
  • vstupné,
(Popis zájezdu byl aktualizován 26.03.2022)