Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort

0
Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Island Resort Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives Foto - Severní Malé Atoll - Bandos Maledives

Zájezd pořádá

Cestovní kancelář Afrodita s.r.o.
Karla Engliše 3221/2, 15000 Praha 5 - Smíchov

Maledivy
Cena od: 47 490
V nabídce od: 20.10.2021
Kód zájezdu: 1685

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy
    • Exotika

STRAVOVÁNÍ

Resort svým klientům nabízí tyto možnosti stravování – , SNÍDANĚ, POLOPENZE, PLNÁ PENZE a ALL INCLUSIVE

SNÍDANĚ - formou bufetu

POLOPENZE - snídaně a večeře formou bufetu

PLNÁ PENZE - snídaně, obědy a večeře formou bufetu

ALL INCLUSIVE – snídaně, obědy a večeře formou lahodného bufetu v restauraci Gallery, lehké občerstvení během dne ve snack baru Sea Breeze Café, nealkoholické a alkoholické nápoje od 6:00 do 00:30 ve stanovených časech restaurací a barů. Minibar denně doplňován vybranými alkoholickými a nealkoholickými nápoji a lehkým snackem.

Pláž: Neváhejte se příjemně osvěžit v křišťálově tyrkysové laguně, která omývá nádherné bíle pláže rozprostírající se kolem celého resortu. Můžete si také vybrat z nabídky plážových sportů a již zmiňovaného potápěčského centra. Naleznete zde také plážový bar se živou hudbou a osvěžujícími nápoji.

Cena zájezdu obsahuje cenu letenky v optimální knihovací třídě. Konečná cena se může od této uvedené lišit, aktuální ceny ověříme na základě Vaší nezávazné objednávky. Tento zájezd je možné objednat ve variabilních termínech a délce pobytu dle individuálních požadavků. Hotel je na zpětné potvrzení z destinace. Je možné vycestovat pouze s pasem platným 6 měsíců po návratu z destinace.
Od 1. ledna 2022 budou všichni cestující odlétající z Malediv platit tzv. odletovou daň.  Daň platí pro místní obyvatele i zahraniční návštěvníky a pro všechna letiště v zemi. Poplatek za letištní služby, který je aktuálně platný, bude ukončen 31. prosince 2022.  Pro odlet v ekonomické třídě je stanovena taxa  30 USD, v business třídě  60 USD a v první třídě 90 USD. Pro odlety soukromými letadly platí taxa 120 USD.

Bandos Island Resort: BANDOS ISLAND RESORT ****

Kouzelný resort, proslulý svou přátelskou atmosférou a pohostinností, naleznete v atolu Severní Malé. Křišťálově modrá laguna, perleťově bílé pláže a svěží tropická vegetace vytváří z tohoto ostrůvku ráj klidu, pohody a odpočinku. Nachází se pouhých 7 km od letiště v Malé, jen 10-15 minut plavbou lodí. Doporučujeme pro klienty vyhledávající místo pro absolutní odpočinek, romantickou dovolenou či svatební cestu. Velkou předností je také potápěčské centrum s profesionálními instruktory a bezkonkurenčním vybavením včetně dekompresní komory. Nenechte si ujít návštěvu místních lázní, kde povznáší relaxaci na nejvyšší úroveň prostřednictvím revitalizujících asijských terapií.

AKTITIVY: Nemotorizované vodní sporty jako windsurfing, paddle board a kánoe, badminton, tenisový kurt, stolní tenis, kulečník, fitness centrum, pára, sauna, spinning a lekce stepu jsou zahrnuty v rámci programu all inclusive.

Destinace: Tento atoll je velmi dobře dostupný z maledivského mezinárodního letiště. Má také spoustu přírodních lákadel mimo jiné i skvělé potápěčské lokality. Jedny z nejlepších surfařských zlomů Malediv se nacházejí také na Severním atollu Malé, který je domovem malé, sezónní surfařské scény a pláže jsou nádherné téměř všude.
Turismus je na tomto atollu dobře rozvinutý a kromě mnoha resortů zde na obydlených ostrovech mají také několik gueshausů. Malé není správní centrum atollu, neboť je vlastním správním celkem. Správním centrem atollu je Thulusdhoo s 1200 obyvateli, rozkládající se na východní straně. Thulusdhoo je průmyslový ostrov, známý výrobou bodu beru (velkých bubnů) a sklady nasolených ryb. Ostrov je také unikátní pro svou továrnu na Coca-Colu, která je jedinou na světě, kde se tento nápoj vyrábí z odsolené vody.


Ubytování: hotel ****
Resort nabízí několik typů ubytování. Všechny vily ubytují maximálně 3 osoby (vodní vily 4 osoby) . Do vybavení všech vil patří klimatizace, telefon, minibar, 2 x denně úklid pokoje, jednou za dva dny výměna povlečení, fén, pěkná prostorná koupelna s vanou nebo sprchou, SAT TV a terasa s posezením.

Standardní pokoj – charakteristický je svým doškovým stropem a minimalistickou elegancí, disponuje vlastní prostornou terasou. Naleznete je mezi svěží vegetací a zároveň u pláže.

Vila Superior – s rozlohou 40 m 2 se nacházejí ve dvoupatrových budovách, z nichž každá se skládá ze 4 jednotek, díky designové koupelně s vanou a venkovní sprchou patří mezi oblíbené kategorie.

Plážová vila – s rozlohou 40 m 2 , naleznete je přímo na bělostné pláži, designová koupelna s vanou a venkovní sprchou.

Vodní vila – vily s rozlohou 116 m 2 skýtají jedinečný výhled na oceán, v resortu naleznete pouze 2. Disponují ložnicí, obývacím prostorem, vířivou vanou, venkovní sprchou a prostornou terasou s posezením a lehátky.

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu, letištní a bezpečnostní taxy, palivový příplatek, občerstvení na palubě, zavazadla /povolená hmotnost bude upřesněna dle letecké společnosti/, transfer z letiště na místo ubytování a zpět, ubytování na 7 nocí, uvedenou stravu, českého delegáta na telefonu, pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • komplexní cestovní pojištění a fakultativní výlety, které lze dokoupit na místě
(Popis zájezdu byl aktualizován 10.03.2022)