Sasko - Advent v Saském Švýcarsku: pevnost Königstein, Bastei a Hohnstein

0
Adventní Königstein Advent na pevnosti Königstein (1) Advent na pevnosti Königstein (2) Advent na pevnosti Königstein (3) Advent na pevnosti Königstein (4) Advent na pevnosti Königstein (5) Advent na pevnosti Königstein (6) Advent na pevnosti Königstein (7) Advent na pevnosti Königstein (8) Advent na pevnosti Königstein (9) Bastei Pod pevností Königstein

Zájezd pořádá

CK HOŠKA TOUR
náměstí Karla Václava Raise 160, 50781 Lázně Bělohrad

Německo / Sasko
Cena od: 990
V nabídce od: 15.06.2021
Kód zájezdu: 73

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: různéubytování: různé
    strava: vlastnístrava: vlastní
    doprava: autokaremdoprava: autokarem

Advent v Saském Švýcarsku: pevnost Königstein, Bastei a Hohnstein Zimní pohádka na pevnosti Königstein. Adventní trh v městečku Hohnstein.


Ubytování: různé

Strava: vlastní

Doprava: autokarem

Program zájezdu

1. den: : 1. DEN KÖNIGSTEIN - prožijte netradiční advent v Saském Švýcarsku. Tentokrát se zájezd uskuteční v neděli. Romantický advent v historických prostorech pevnosti položené na výrazné stolové hoře ležící vysoko nad údolím Labe v oblasti Saského Švýcarska. Jednotlivá nádvoří letos nebudou obsazena historickými stánky saských řemeslníků. Všechny výstavy na pevnosti jsou otevřené. Je tedy možné navštívit veškeré vnitřní prostory pevnosti s historickými exponáty. HOHNSTEIN - menší, ale hezký adventní trh v malebném městečku, kterému dominuje hrad. BASTEI - program bude doplněn zastávkou na skalním mostě Bastei s pěkným výhledem.

Termíny a ceny

01.12.24 ne neděle - neděle
vlastní autokarem
990 Kč
cena za 1 den
(Popis zájezdu byl aktualizován 24.02.2024)