Biograd na Moru - Mediteransko selo San Antonio - 4 noci

0
středisko San Antonio Biograd na Moru Biograd na Moru Biograd na Moru, pláže Biograd na Moru, pláže Biograd na Moru, pláže středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio středisko San Antonio

Zájezd pořádá

MEDITERAN TRAVEL s.r.o.
Riegrovo náměstí 55, 51301 Semily

Chorvatsko / Biograd na Moru
V nabídce od: 11.06.2021
Kód zájezdu: 13968

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: bungalovubytování: bungalov
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: vlastnídoprava: vlastní
    • Pobytové zájezdy

Mediteransko selo San Antonio

Mediteransko selo San Antonio se nachází v Biogradu na moru, pouze 3 minuty chůze od pláže. Celý komplex se rozkládá na pozemku o rozloze 17 000 m² , ubytování je v tradičních kamenných bungalovech, které nabízejí prosluněné světlé pokoje s velkými okny. Celý areál je obklopen borovicovým hájem a leží pouhých 200 metrů od pláže Soline. Součástí všech bungalovů je také soukromá terasa s posezením. Wi-Fi je dostupné zdarma. V komplexu najdete také restaurace, bar, kavárnu a bazén. Vzdálenost od centra města je cca 700 m.

Stravování: snídaně a večeře - podává se v klimatizované restauraci nebo na sluneční terase. Stravování formou švédských stolů - kdy vy si vybíráte a jídlo vám na talíř dává číšník. • Snídaně: teplé a studené nápoje, pečivo, corissanty, masné výrobky, sýry, vajíčka a různé omelety. Večeře: vždy polévka, hlavní jídlo s přílohou, salát a dezert. Na výběr bude: maso, ryby, bezmasé jídlo a jídlo pro děti

Ubytování: BGW 1/2 (18 m2) - manželská postel, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/2+1 (18 m2) ( 2 pevná lůžka, 1 přistýlka ) - manželská postel, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/3+1 ( 3 pevná lůžka, 1 přistýlka ) - manželská postel, jedno lůžko, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. BGW 1/4+1 ( 4 pevná lůžka, 1 přistýlka ) (29 m2) - manželská postel, 2 oddělená lůžka, možnost přistýlky, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa. Family suite 1/4+2 ( 4 pevná lůžka, 2 přistýlky ) (31 m2) - dvě ložnice (jedna s manželskou postelí a druhá ložnice s oddělenými lůžky), každá lůožnice má přistýlku, klimatizace, Wi-Fi, TV sprcha, telefon, WC, terasa.

Příplatek za oběd: 495 Kč / den

Parkování: 10 Eur/ den - platba na místě.

Dětská postýlka: 7 Eur / den - platba na místě

Check in: 14:00 hod. Check out: 8:00 hod.

Příjezd možný denně, minimum 7 nocí od 12.7. do 16.8., jinak pobyty již od 3 nocí.

Sleva za včasný nákup 15 % do 31.3. 2021 a 100% úhradě do 15.4.2021

Poloha: Do 500 metrů od pláže

Vybavení: recepce, restaurace, bar, bazén, kavárna, možnost zapůjčení kol, parkoviště, internet (WIFI), klimatizace, rodinné pokoje.

Sport a zábava: půjčovna kol, vodní sporty, bazén.

parkování - 10 EUR/den - platba na místě, dětská postýlka (0-2,99 let) - 7,- EUR/den.

Destinace: Dřívější město chorvatských králů, je dnes moderní turistické centrum a místem stejnojmenné riviéry. Moderní hotelové komplexy s pohodlným ubytováním, velký výběr restaurací, vináren, pivnic, snack barů, kaváren, cukráren, diskoték, tanečních teras, kin a sportovních areálů umožňující prožít různorodou a příjemnou dovolenou.

Poznámka: parkování - 10 EUR/den - platba na místě, dětská postýlka (0-2,99 let) - 7,- EUR/den.


Ubytování: bungalov

Strava: polopenze

Doprava: vlastní

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • ubytování na 5 nocí, 5 x polopenzi, pobytovou taxu
  • ubytování na 5 nocí, 5 x polopenzi, pobytovou taxu

Cena neobsahuje

  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby dlegáta,
  • dopravu, pojištění léčebných výloh a storna zájezdu, služby dlegáta,
(Popis zájezdu byl aktualizován 11.06.2021)