Hurghada - Hotel Stella Di Mare Beach Resort *****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 15 380
V nabídce od: 11.06.2021
Kód zájezdu: HU58

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Luxusní hotel postavený v tradičním andalouském stylu se nachází uprostřed krásné a rozhlehlé zahrady. Leží cca 30 km jižně od letiště v Hurghadě a cca 40 km od centra Hurghady s obchody, restauracemi a kavárnami (hotelový bus za poplatek).

Pláž: Soukromá hotelová pláž se rozléhá přímo u hotelu. Přístup do moře a přímo ke korálům je po 380 m dlouhém mole. Lehátka, slunčníky a plážové osušky jsou k dispozici zdarma.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Wi-Fi připojení na recepci zdarma, hlavni restaurace, plážová restaurace, 2 ala carte restaurace (italská a indická - obě je možné 1 x za pobyt navštívit zdarma), lobby bar, bar u bazénu, bar na pláži, 2 venkovní bazény pro dospělé, 2 venkovní bazény pro děti, bazén s umělými vlnami, bazén se skluzavkami, lehátka a slunečníky u bazénů zdarma, miniklub pro děti, animační a večerní programy, fitness (10:00-18:00), sportovní aktivity v rámci animačních programů.Za poplatek Spa centrum, masáže, sauna, billiard, tenisový kurt, minigolf, salón krásy, žehlení, prádelna, limuzína, lékař, připojení k internetu prostřednictvím karty (hotelový areál), kadeřnictví, obchodní arkáda.

Vybavení pokojů: K dispozcii je ubytování ve standardních pokojích s výhledem do zahrady, na bazén či na moře. Elegantně zařízené pokoje jsou vybaveny klimatizací, vlatním sociálním zařízením, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, minibarem (denně zdarma doplňován vodou), trezorem, telefonem, setem pro přípravu čaje a kávy (na vyžádání), SAT/TV a balkonem nebo terasou. Na vyžádání jsou k dispozici rodinné pokoje (2 propojené pokoje).

Strava: all inclusive
All inclusive: Snídaně, oběd, večeře, brzké a pozdní snídaně, odpolední občerstvení. Po celý den je zajištěno neomezené množství nealkoholických nápojů a alkoholických nápojů místní výroby v místech a časech určených hotelem.
Snídaně 07:00 - 10:30 - hlavní restaurace Andalus, pozdní snídaně 11:00-12:00 - plážová restaurace, oběd 12:30-15:00 - hlavní restaurace, odpolední snack bufet 12:30 - 17:00 - plážová restaurace, večeře 18:30-21:30 - hlavní restaurace.
Lobby bar 10:00-23:00, Bar u bazénu 10:00-18:00, bar na pláži 10:00-18:00
Nealkoholické nápoje (např. cola, sprite, fanta, soda, tonic, koktejly a džusy), Alkoholické nápoje (např. pivo, místní víno-bílé,červené a růžové, koktejly, vodka, gin, rum, whisky, ouzu, tequila, brandy), Horké nápoje (kafé americano, kapučíno, horká čokoláda, čaj).

-Pakliže víte, že na následující den máte zakoupený výlet a nebudete na hotelu, je možné do 8 hodiny večerní požádat na recepeci o nachystání snídaňového balíčku či boxu s obědem.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného místa odletu do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 15.09.2022)