Lyžování v Bulharsku Bansko Boutique & SPA Hotel Cornelia****+ VŠE V CENĚ

0
01 Lyžování Bulharsko - Bansko A21 02 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 03 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 04 Lyžování Bulharsko Bansko A21 05 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 06 Lyžování Bulharsko Bansko A21 07 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 08 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 09 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 10 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 11 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 12 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 13 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 14 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 15 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 16 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 17 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 18 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 19 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 20 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 21 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 22 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 23 Lyžování Bulharsko Bansko A21 24 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 25 Lyžování Bulharsko   Bansko A21 26 Lyžování Bulharsko A21 Ski map Bansko

Zájezd pořádá

A21 Holidays s.r.o.
Rybná 716/24, Staré Město, 11000 Praha 1

Bulharsko
Cena od: 8 390
V nabídce od: 20.01.2021
Kód zájezdu: 603924

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****+ubytování: hotel ****+
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Aktivní dovolená
    • Lyžování

KOMFORTNÍ LYŽAŘSKÝ POBYT v Boutique & SPA Hotelu s wellness a bazénem a lyžováním v Bansku, které patří mezi nejmodernější lyžařská střediska v Evropě, a které hostí lyžařské a snowboardové závody Světového poháru, na 75 kilometrech kvalitních sjezdovek z pod vrcholů, sahajících téměř až ke 3000 m n.m., na svazích majestátního pohoří Pirin.

Last moment nabídka, termíny jarních prázdnin od 7.2..

Vše v ceně už od 8390 Kč, 5 dnů v místě pobytu / 4 noci v komfortním Boutique & SPA hotelu****+ s polopenzí, wellness + bazén v ceně, skipas na celé 4 dny na všech 75 km sjezdovek, včetně freeride svahů, moderního snowboard parku a speciálních sjezdovek, jako je např. nejatraktivnější a nejnáročnější trať „Tomba“, navržená samotným slavným lyžařským šampionem Albertem Tombou.

Slevy pro děti a studenty!

V CENĚ POHODLNÁ DOPRAVA ZÁJEZDOVÝM AUTOKAREM SETRA EURO 6 v komfortní úpravě 4* s dostatečným místem pro nohy a možností rozšíření sedaček do boku, bez příplatku po trase ze severní Moravy i z Prahy.

Jen za 690 Kč si můžete doplatit druhé místo na dvojsedačce v autobusu - garantujeme vám tak celou dvousedačku pro jednu osobu (míst k dokoupení je omezený počet).

Odjezdy v neděli v podvečerních hodinách z Ostravy a Prahy, ve večerních hodinách z Brna. Příjezd do místa pobytu v pondělí po poledni na ubytování s relaxem v hotelu, bazénu, wellness zóně a v okolí místa pobytu a následnou večeří

V úterý ráno zahájíme lyžování a snowboarding ve středisku Světového poháru v lyžování a snowboardingu na sjezdovkách, které jsou udržovány v perfektním stavu pomocí nejmodernější techniky, do které středisko, stejně jako do lyžařské infrastruktury, v posledních letech investovalo značné finanční prostředky.

Bansko se tak může pyšnit nejmodernějším systémem umělého zasněžování zaručující lyžování od prosince do května (!!)
Páteří střediska je gondola Doppelmayr společně s dalšími 13 kapacitními a rychlými přepravními zařízeními.

Naleznete zde lyžařské sjezdovky všech stupňů obtížnosti, od tratí pro rodinné lyžování, až po sjezdovky pro náročné lyžaře a snowboarďáky i cvičné svahy pro nejmenší lyžaře.

V Bansku naleznete nebývale rozsáhlou a kvalitní freeride arénu v prašanu, který je zde na rozdíl od alpského sněhu sušší a jízda je v něm snazší.

Atraktivní Fun Park pro fanoušky snowboardu, nabízející řadu překážek, je dějištěm Evropského snowboardového poháru.

Extrémní jízdu na lyžích a snowboardech si můžete užít na panenských svazích pod vrcholem Todorky (2.746 m n. m.).

Slogan resortu „neomezené lyžování a zábava“ odpovídá široké škále možností vyžití během vaší lyžařské dovolené.
Bansko je také městečkem s tzv. „duchem místa“ - geniem loci, které pečlivě zachovává své historické charisma - dlážděné ulice a staré kamenné domy, kde naleznete velký počet vinárniček a restaurací „mechan“ se živou hudbou, kdy ve městě s 11 tisíci obyvateli jich je přes tři sta, společně s jedinečnými místními zajímavostmi, proslulým lokálním červeným vínem i chutnými jídly tradiční kuchyně.

O zimní pohodu a spokojenost se postarají i restaurace ve středisku s chutnou kuchyní, včetně místních specialit a milou obsluhou.

Pobyt s kvalitní hotelovou polopenzí na 5 dnů / 4 noci, v jednom z nejkomfortnějších hotelů v Bansku s velmi pěkným ubytováním, 4x bohatá snídaně - švédské stoly, 4x teplá večeře s možností výběru jídel.

Relax v hotelovém wellness a v bazénu v ceně.

Transfer z hotelu přímo k lanovce (do 10 min.) a zpět v ceně.

Zkušený delegát v místě pobytu.

V hotelu je wifi i televize zdarma.


Ubytování: hotel ****+
Komfortní Boutique & SPA Hotel Cornelia****+ s wellness a bazénem v ceně, kvalitní hotelová polopenze (5 dnů / 4 noci) v jednom z nejkomfortnějších hotelů v Bansku s velmi pěkným ubytováním.

Strava: polopenze
4x bohatá snídaně - švédské stoly, 4x teplá večeře s možností výběru jídel.

Doprava: autokarem
POHODLNÁ DOPRAVA ZÁJEZDOVÝM AUTOKAREM SETRA EURO 6 v komfortní úpravě 4* s dostatečným místem pro nohy a možností rozšíření sedaček do boku, bez příplatku po trase ze severní Moravy i z Prahy.
Odjezdy v neděli v podvečerních hodinách z Ostravy a Prahy, ve večerních hodinách z Brna. Příjezd do místa pobytu v pondělí po poledni na ubytování s relaxem v hotelu, bazénu, wellness zóně a v okolí místa pobytu a následnou večeří

Program zájezdu

1. den: Odjezdy z ČR v podvečerních a večerních hodinách.

2. den: Příjezd do místa pobytu po poledni, ubytování a relax v hotelu, v hotelovém bazénu a wellness nebo v okolí hotelu. Večeře.

3. den: Snídaně, lyžování a relax přes den, hotelové wellness a bazén, večeře.

4. den: Snídaně, lyžování a relax přes den, hotelové wellness a bazén, večeře.

5. den: Snídaně, lyžování a relax přes den, hotelové wellness a bazén, večeře.

6. den: Snídaně, lyžování, po lyžování odjezd domů z místa pobytu.

7. den: Příjezdy domů s výstupy po trase odpoledne.

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • !! CESTA, POBYT I LYŽOVÁNÍ AKTUÁLNĚ BEZ TESTŮ A DALŠÍCH OMEZENÍ PŘI CESTOVÁNÍ Z ČR A ZPĚT !!
  • lyžařský pobyt 5 dnů, s ubytováním v komfortním Boutique & SPA Hotelu s wellness a bazénem na 5 dnů / 4 noci
  • pobytové taxy a místní poplatky
  • hotelové wellness + bazén v ceně
  • 4x polopenze (snídaně a večeře v hotelu)
  • 4 denní skipas na lyžování v Bansku, středisku, které hostí lyžařské a snowboardové závody Světového poháru, na 75 kilometrech kvalitních sjezdovek
  • POHODLNÁ DOPRAVA ZÁJEZDOVÝM AUTOKAREM SETRA EURO 6 v komfortní úpravě 4* s dostatečným místem pro nohy a možností rozšíření sedaček do boku
  • bez příplatku po trase ze severní Moravy i z Prahy.
  • odjezdy v neděli v podvečerních hodinách z Ostravy a Prahy, ve večerních hodinách z Brna.
  • příjezd do místa pobytu v pondělí po poledni na ubytování s relaxem v hotelu, bazénu, wellness zóně a v okolí místa pobytu a následnou večeří
  • zkušený delegát v místě pobytu

Cena neobsahuje

  • 690 Kč za poskytnutí druhého místa na dvojsedačce v autobuse
  • 2490 Kč za samostatný pokoj pro 1 osobu
  • poj. léčebných výloh zimní sporty 39,- Kč/os/den

Slevy

  • Slevy na děti a studenty.
(Popis zájezdu byl aktualizován 27.01.2021)