Perly západní Kanady nabité atrakcemi

0
DSC06252.JPG 2014 683.JPG DSC05700.JPG DSC05785.JPG DSC06348.JPG MOOSE.TIF P1100317.JPG P1120199.JPG P1120424.JPG P9040065.tif P9080092.tif

Zájezd pořádá

AMERICA TOURS, v.o.s.
Jánská 868/8, 46001 Liberec

USA
Cena od: 96 990
V nabídce od: 13.11.2020
Kód zájezdu: AT 2119

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Zájezd z kategorie bestsellerů. Naši zkušení průvodci Vás seznámí s metropolemi a přírodou západní Kanady. Poznáte kosmopolitní Vancouver i prérijní Calgary, luxusní Kelownu i od světa odříznutý Prince Rupert. Projdete se po trailech Rocky Mountains kolem jezer tak krásných a barevných, že se ani nechce věřit jejich přírodnímu původu. Náš zájezd Vám nabídne poznání nejkrásnějších partií Britské Kolumbie a Alberty, dovede Vás na přírodní klenot ostrov Vancouver. Setkáte se s medvědy, jeleny a losy, budete se plavit na raftu po řece i na lodi po horském jezeře, vydáte se na zodiaku do pacifických fjordů za velrybami a kosatkami….a celodenní průjezd lodí slavnou Inside Passage jen umocní Vaše dojmy. Připravte se na silný cestovatelský zážitek !!
Vancouver - Kelowna - Mt.revelstoke - Golden - Kootenay - Calgary - Banff - peřeje Kicking Horse - Lake Louise - Peyto Lake - ledovec Athabasca - Jasper - Mt.Robson - Prince George - Prince Rupert - Inside Passage - Ostrov Vancouver - Victoria - Vancouver
Minimální počet 6 osob
Během zájezdu urazíte cca 2.355 mil ( 3.770 km )
Zájezd může být směrován opačně
K návštěvě Kanady je nutný platný pas a autorizace eTA nebo platný pas s vízem.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: VANCOUVER 40 mil / 65 km Odlet z Prahy do Vancouveru /v některých termínech může být přílet do města Seattle v USA/. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours transfer do hotelu, ubytování a orientační meeting.

2. den: VANCOUVER 25 mil / 40 km Celodenní prohlídka Vancouveru největší atrakce tohoto velkoměsta, včetně návštěvy Stanley Parku a Lynn Valley s jedinečným visutým mostem, a Vancouver Lookout – věže v centru města s 360° výhledem. Fakultativně Vám nabízíme nezapomenutelný let hydroplánem nad městem a mořskou zátokou a návštěvu kina IMAX nové generace s filmem "Fly Over Canada" /obojí bezvýhradně doporučujeme !!/

3. den: HOPE,KELOWNA 290 mil / 460 km Časně odjezd vstříc horám. První zastávku uděláme v městečku Hope, které se proslavilo natáčením filmu Rambo. Některá z míst Vám budou jistě povědomá… Přes North Cascades Range, polopouštní krajinou přes městečka Princeton a Penticton dorazíme k Okanagan Lake, dle počasí koupání v jezeře. Odpoledne příjezd do města Kelowna, prohlídka centra a ubytování. Bude-li zájem, můžeme navštívit některé ze zdejších vinařství…

4. den: NP MT. REVELSTOKE, RADIUM HOT SPRINGS 250 mil / 400 km Odjezd do města Revelstoke. Návštěva horského národního parku Mt. Revelstoke, trail kvetoucí horskou přírodou. Pokračování přes národní park Glacier do městečka Golden ztraceného mezi horami, a do Radium Hot Springs, vstupní brány národního parku Kootenay. Po ubytování Vás pozveme ke koupeli ve zdejších termálních pramenech !! /v ceně/

5. den: NP KOOTENAY, NP BANFF, CALGARY 190 mil / 300 km Den začneme průjezdem národního parku Kootenay, kde budeme obdivovat majestátní horské štíty a ledovce. Při pozdějším průjezdu národním parkem Banff absolvujeme vycházku Johnston Canyonem podél horské bystřiny k vodopádům. Odpoledne dorazíme do Calgary, následuje orientační prohlídka centra, ubytování. Večer společně navštívíme vyhlídkovou věž Calgary Tower /v ceně/.

6. den: NP BANFF 150 mil / 240 km Odjezd přes Canmore /zde Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad ledovci a horským masívem Three Sisters/ do slavného letoviska Banff. Cestou navštívíte Kananaskis Valley, které je známé výskytem losů a velkého množství medvědů baribalů. Po ubytování v Banffu následuje prohlídka městečka a jeho okolí. Všem doporučujeme podvečerní návštěvu termálních lázní s výhledem na majestátní vrcholy hor!!

7. den: NP BANFF, NP JASPER 130 mil / 200 km Dopoledne návštěva jezer Lake Louise a Moraine Lake v národním parku Banff. Poté si "odskočíme" do sousedního národního parku Yoho, kde navštívíme peřeje řeky Kicking Horse, jedinečné Emerald Lake, a impozantní vodopády Takakkaw. Zhlédneme také zdejší raritu – spirálové železniční tunely. Odpoledne pak navštívíme vyhlídku na jezero Peyto Lake, známé neskutečně pastelovou barvou vody… Ubytování ve večerních hodinách.

8. den: NP JASPER 180 mil / 290 km Ráno Vám nabídneme fakultativní let helikoptérou nad pohořím Rocky Mountains, poté následuje odjezd po Icefields Hwy do Jasperu. Po vyhlídce na ledovec Columbia /krátký trek k čelu ledovce/ Vás čeká prohlídka národního parku Jasper včetně stejnojmenného městečka. Zde Vás pozveme k plavbě na raftu po řece Athabasca jedinečným krajem neporušené horské přírody!! / v ceně/ Vaše dnešní cesta pokračuje k úchvatnému jezeru Maligne, kde jsme Vám připravili plavbu lodí s výhledy na okolní majestátní horské štíty./ v ceně/ Ubytování v podvečer.

9. den: PP MT. ROBSON 270 mil / 430 km Ráno v případě solidního počasí výjezd proslulou lanovkou na vrchol hory Whistlers nad městem Jasper a zhlédnutí jedinečného panoráma hor /jízdné lanovkou není v ceně/. Pokračování cesty do provinčního parku Mt. Robson, trail a pozorování zvěře. V podvečer příjezd do Prince George, ubytování.

10. den: PRINCE RUPERT 450 mil / 720 km Dnes Vás čeká celodenní přejezd pozoruhodnou přírodou Britské Columbie do téměř od světa odříznutého města Prince Rupert ležícího na břehu hlubokého mořského fjordu. Cestou dávejte dobrý pozor na četné medvědy, losy a jeleny !!

11. den: INSIDE PASSAGE celodenní plavba Velmi časně se nalodíte na trajekt, kterým absolvujete celodenní průjezd jednou z nejkrásnějších vodních cest světa – Inside Passage. Nechte se unést krásou okolní, naprosto nedotčené přírody, pozorujte typické obyvatele zdejších fjordů – vydry, kosatky, běluhy, vorvaně… V pozdní večer příjezd do Port Hardy na ostrově Vancouver, ubytování /u prvního a posledního zájezdu sezóny plavba probíhá zčásti v nočních hodinách, a ubytování je zajištěno na lodi/.

12. den: VANCOUVER ISLAND 310 mil / 490 km Celodenní relaxační přejezd ostrovem Vancouver do hlavního města Britské Columbie Victoria. Cestou navštívíte Campbell River a Nanaimo. Ubytování ve večerních hodinách.

13. den: VICTORIA Den zahájíme pěší prohlídkou centra Victorie, kterou zakončíme ve středu Inner Harbor, přístavu v centru města. Odpoledne Vás pozveme na jedinečný výlet na člunu Zodiac za kosatkami – typickými obyvateli zdejších vod /v ceně zájezdu/. Fakultativně Vám nabízíme let hydroplánem nad Victorií a pobřežím ostrova Vancouver. Poslední večer zájezdu strávíte v romantickém centru Victorie.

14. den: Odlet domů 90 mil / 140 km Dopoledne odjezd trajektem na pevninu. Dle Vašeho letového plánu indiv. volno, shopping, transfer na letiště do Vancouveru a odlet do Prahy. /v případě odletu domů v dopoledních hodinách bude přesun na pevninu realizován v předešlý večer/.

15. den: Přílet do Prahy v odpoledních hodinách.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu z Prahy do cílové destinace a zpět
  • letištní poplatky
  • 13× ubytování ve 3* hotelech a motelech
  • minimálně 8× snídani
  • dopravu klimatizovaným minibusem nebo SUV
  • program, vstupné a atrakce zahrnuté v itineráři
  • služby průvodce America Tours
  • komplexní pojištění- speciál pro Ameriku
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pojištění storna zájezdu
  • vstupní formality cílové země a tranzitních zemí
  • stravu (mimo uvedených snídaní)
  • vstupy a fakult. akce nezahrnuté v programu
  • spropitné místním řidičům, průvodcům a personálu
  • event. palivové příplatky a poplatky k fakultativním akcím
  • poplatek za odbavení zavazadel /letecká doprava/
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 28.900 Kč
  • pojištění storna zájezdu /ERV pojišťovna/ 2.500 Kč

Slevy

  • sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) 4.900 Kč
  • sleva pro čtvrtou osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) 3.400 Kč
(Popis zájezdu byl aktualizován 13.11.2020)