Hurghada - Hotel Desert Rose *****

0

Zájezd pořádá

FlyDovolená s.r.o.
Vodičkova 41, 11000 Praha

Egypt / Hurghada
Cena od: 15 480
V nabídce od: 17.10.2020
Kód zájezdu: HU34

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel *****ubytování: hotel *****
    strava: all inclusivestrava: all inclusive
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Pobytové zájezdy

Poloha: Velmi rozsáhlý luxusní resort skládající se z dvoupatrových a jednopatrových bungalovů vystavených v moderním arabském stylu nacházejících se v krásné udržované zahradě, je umístěn přímo na pobřeží Rudého moře u dlouhé písčité pláže. Komplex je situován 10 minut od mezinárodního letiště a 15 minut od centra města Hurghada, kam hotel zajišťuje pravidelnou kyvadlovou dopravu a to 2 x denně – za poplatek.

Pláž: Písečná pláž tvořená umělou lagunou s pozvolným vstupem do moře se nachází přímo u resortu. Laguna je vhodná pro šnorchlování a potápění. Lehátka, slunečníky, ručníky zdarma. Na pláži se nachází potápěčské centrum s možností dalších vodních sportů a půjčovna surfů.

Sport a zábava: 3 tenisové kurty (osvětlení za poplatek), stolní tenis, plážový volejbal, šipky, vodní aerobik, posilovna, obří šachovnice, aquapark, aerobic, multifunkční místnosti, dětský klub, dětskou hernu a hřiště, denní animační program a večerní zábavu, odpočinek v lázeňském centru s masážemi a vířivkou či si mohou zajet hotelovým autobusem do centra Hurghady.

Poznámka: EGYPT - AKTUÁLNÍ PODMÍNKY VSTUPU + VÍZOVÁ POVINNOST

Vízum za poplatek pro odlety od 1.5.2021 - Vízum si můžete objednat při koupi zájezdu za 790 Kč/os. nebo si jej můžete zakoupit až po příletu na letišti v Egyptě za cca 25 $. Podmínkou pro vydání víza je platnost cestovního pasu minimálně půl roku po návratu ze země.
Držitelé cestovních pasů jiných států než ČR jsou povinni zajistit si potřebné doklady k cestě u příslušného velvyslanectví nebo konzulátu.


Ubytování: hotel *****
Vybavení: Hotel disponuje hlavní budovou se vstupní halou s 24 hodinovou recepcí, směnárnou, bankomatem, lobby barem, místností pro úschovu zavazadel, mini marketem, obchodem se suvenýry, hlavní restaurací, 3 speciálními restauracemi (italská kuchyně, rybí restaurace a libanonská kuchyně), bazénovým barem, plážovým barem, panoramatickým barem, piano barem, grill barem, orientální kavárnou, konferenční místností, internetovým koutkem, salónem krásy, diskotékou, lékařem na zavolání (za poplatek), prádelnou a čistírnou (za poplatek). V zahradě se nachází amfiteátr, 3 velké bazény se sladkou vodou (jeden v zimě vyhřívaný) s velkou terasou, aquapark se 6-ti skluzavkami - lehátka, slunečníky a ručníky jsou zdarma. Na sportovní aktivity jsou připraveny tenisové kurty, fitness centrum s posilovnou a tělocvičnou, stolní tenis, šachy, šipky, kulečník (za poplatek). Lázeňské centrum nabízí saunu, vířivku, masáže a procedury – vše za poplatek. Pro děti je připraveno brouzdaliště, integrovaný dětský bazén, mini club, dětské menu v restauraci, hřiště, herna, animační programy, diskotéka. Samostatné hlídání dětí za poplatek.

Vybavení pokojů: Resort nabízí 912 plně vybavených, stylových pokojů a apartmánů s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře. Standardní pokoje jsou vybaveny individuálně řízenou klimatizací, vlastní koupelnou (sprcha/vana, WC, fén), telefonem, SAT/TV, minibarem, trezorem, holicím strojkem, balkónem či terasou s posezením (2 křesla a stůl) s výhledem do zahrady, na bazén nebo na moře. Standardní pokoje jsou prostorné (30 m2) s balkonem s možností ubytování 2 osob. Třílůžkové pokoje jsou (34 m2) s balkónem nebo bez balkonu s výhledem do zahrady nebo na bazén. Pokoje "Club Sea View" a "Suites" jsou s výhledem na moře. Pokoje Club Sea View Suites" jsou s výhledem na moře, o velikosti 62 m2, mají jednu ložnici a oddělený obývací pokoj. Standardní pokoje umožňují ubytování 2+2 a prosím vemte na vědomí, že v případě dvou přistýlek pro děti bude prostor pokoje "zúžený". Prostornější pokoje či suity jsou k dispozici na vyžádání.

Strava: all inclusive
All inclusive - Snídaně (07:00 - 10:00), oběd (12:30-14:30) a večeře (18:30-21:30) formou bohatého bufetu, časná snídaně (0:00 do 02:00), pozdní snídaně (10:00-11:00), lehký oběd ve snack baru na pláži (12:00-13:30), odpolední občerstvení (15:30-17:00), čaj o páté (17:00-18:00), pozdní večeře (21:30-00:00), noční občerstvení ( 0:00 do 02:00), 1x za pobyt možno povečeřet z jedné ze tří a la carte restaurací (nutná rezervace), nealkoholické a místní alkoholické nápoje místní výroby, zmrzlina pro děti, animační programy, plážový volejbal, 3 tenisové kurty (osvětlení a vybavení za poplatek), aerobik, stolní tenis, fitness, zahradní šachy, šipky, aquapark – 6 skluzavek. U večeře je nutné dodržet formální oblečení tzv. dress code.
Na vyžádání k dispozici ULTRA ALL INCLUSIVE.

Doprava: letecky

Termíny a ceny

Cena obsahuje

  • Leteckou dopravu z vybraného odletového místa do Hurghady a zpět- Veškeré letištní taxy a poplatky vč. paliva- Transfer letiště – hotel - letiště- Ubytování na 7 nocí v uvedeném hotelu s uvedenou stravou- Služby česky hovořícího delegáta- Pojištění proti úpadku CK

Cena neobsahuje

  • Komplexní cestovní pojištění vč. pojištění storna zájezdu- Fakultativní výlety a služby (možno přiobjednat na místě u delegáta) - Vstupní vízum do destinace
(Popis zájezdu byl aktualizován 09.02.2022)