Bükfürdö - Hotel RÉPCE GOLD ****

0

Zájezd pořádá

BON TON, s.r.o.
Masarykovo náměstí 17, 75301 Hranice

Maďarsko / Bükfürdő
Cena od: 5 990
V nabídce od: 03.10.2020
Kód zájezdu: 21080202

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ****ubytování: hotel ****
    strava: polopenzestrava: polopenze
    doprava: autokaremdoprava: autokarem
    • Pobytové zájezdy
    • Lázně a wellness pobyty

Poloha: moderní hotel v bezprostřední blízkosti lázeňského komplexu, se kterým je propojen vnitřní chodbou

Vybavení: klimatizovaná restaurace, letní terasa, lobby bar, drogerie, dětský koutek, šipky, business centrum, konferenční sály, uzavřené parkoviště a moderní wellness s bazénem, saunou, whirlpoolem a parní kabinou pro všechny ubytované klienty bezplatně. Navíc je možno využít služby kosmetiky, manikúry, pedikúry, masáží, solné komory a solária za poplatek. Zdarma vstup do léčebné + zážitkové části lázní (počet vstupů = počet nocí).

Náš názor: moderní hotel s vysokou kvalitou služeb se skvělou polohou

Upozornění: Maďarsko - autokarové zájezdy s průvodcem TERMÁLNÍ LÁZNĚ SÁRVÁR  + BüKFüRDőAutokarový zájezd Program zájezdu:1. den:        odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd do Sárváru, koupání v lázních, večer přejezd do lázeňského městečka Bük, ubytování 2. den:        celodenní pobyt v lázních Bükfürdő3. den:        dopoledne koupání v lázních Bükfürdő nebo Sárvár, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodináchUbytování: viz tabulka a popis ubytovacích kapacit viz str. 97-100V případě prodlouženého pobytu na 4 dny / 3 noci je 3. den shodný s programem 2. dne.

Poznámka: Cena zahrnuje: ubytování na osobu a jednu noc, polopenzi formou bufetu, hotelový wellness, vstup do lázní (počet vstupů=počet nocí), parking Cena nezahrnuje: lázeňskou taxu ve výši cca 1,8 Euro/os. starší 18-ti let/noc (platí se na místě), vratná kauce za čip na vstup do lázní (cca 7,- Euro), dopravu, komplexní pojištění včetně léčebných výloh a storna 30,- Kč/os./den, zapůjčení županu (cca 500 HUF - platí se na místě)

Info: Maďarsko - autokarové zájezdy s průvodcem TERMÁLNÍ LÁZNĚ SÁRVÁR  + BüKFüRDőAutokarový zájezd Program zájezdu:1. den:        odjezd z ČR v ranních hodinách, příjezd do Sárváru, koupání v lázních, večer přejezd do lázeňského městečka Bük, ubytování 2. den:        celodenní pobyt v lázních Bükfürdő3. den:        dopoledne koupání v lázních Bükfürdő nebo Sárvár, odpoledne odjezd zpět do ČR, návrat ve večerních hodináchUbytování: viz tabulka a popis ubytovacích kapacit viz str. 97-100V případě prodlouženého pobytu na 4 dny / 3 noci je 3. den shodný s programem 2. dne.


Ubytování: hotel ****
dvoulůžkové klimatizované pokoje s možností jedné přistýlky, všechny pokoje mají koupelnu, WC, TV, telefon, minibar a sejf

Strava: polopenze
polopenze formou bohatého bufetu

Doprava: autokarem

Termíny a ceny

(Popis zájezdu byl aktualizován 06.02.2021)