Národní parky západu U.S.A

0
BC, Yukon a Aljaška Jakub 053 227.JPG dovolená 2008 Kanada 663 fam USA 2 IMG_7722.JPG NP1 NP2 P1020942.JPG utah

Zájezd pořádá

AMERICA TOURS, v.o.s.
Jánská 868/8, 46001 Liberec

USA
Cena od: 85 990
V nabídce od: 03.08.2020
Kód zájezdu: AT 2107

.

Chcete-li zájezd zvýraznit na svém webu, zařadit do kolekce, nebo z nabídky zcela vyřadit...

  • ubytování: hotel ***ubytování: hotel ***
    strava: snídaněstrava: snídaně
    doprava: leteckydoprava: letecky
    • Poznávací zájezdy

Zájezd, který nabízí milovníkům přírody průřez tím nejlepším, co může americký západ nabídnout. Od pouští po ledovce, od mořských pláží po horské štíty. Nechte se zlákat k poznání jedinečné rozmanitosti přírodních zajímavostí západu USA !!
Los Angeles - Hollywood - NP Sequoia - San Francisco - NP Redwood - Crater Lake - Mt.Rainier - NP Olympic - Seattle - North Cascades - Yellowstone - Grand Teton - Rocky Mountain - Denver - Arches - Capitol Reef - Escalante - Bryce Canyon - Zion - Lake Powell - Grand Canyon - Las Vegas - Údolí smrti - Los Angeles
Minimální počet 6 osob
Zájezd může být směrován opačně
K návštěvě USA je nutný biometrický pas a autorizace ESTA nebo platný pas s vízem.


Ubytování: hotel ***

Strava: snídaně

Doprava: letecky

Program zájezdu

1. den: LOS ANGELES 20 mil / 30 km Odlet z Prahy do Los Angeles. Po uvítání na letišti průvodcem America Tours Vás čeká transfer do hotelu na trase k horským národním parkům Sierry Nevady, ubytování a orientační meeting.

2. den: NP SEQUOIA a KINGS CANYON 340 mil / 550 km Velmi časně odjezd na sever do národního parku Sequoia a Kings Canyon. Prohlídka parku do večerních hodin, ubytování na cestě do San Francisca.

3. den: SAN FRANCISCO 220 mil / 350 km Odjezd do San Francisca. Po příjezdu prohlídka hlavních atrakcí města včetně plavby lodí po zálivu pod Golden Gate/v ceně zájezdu/. Ubytování ve večerních hodinách.

4. den: SAN FRANCISCO 80 mil / 130 km Pokračování prohlídky San Francisca, během které budete mít i dostatek času k samostatným vycházkám. Fakultativně Vám nabízíme nezapomenutelný let helikoptérou nad San Franciscem a Golden Gate. V podvečer odjezd na sever, nocleh v motelu na trase.

5. den: NP REDWOOD 390 mil / 620 km Při průjezdu "Avenue of the Giants" si na klikaté silnici mezi obřími stromy budete připadat jako trpaslíci, ale to je jen začátek !! Čeká Vás návštěva národního parku Redwood na pobřeží Pacifiku, domova nejvyšších stromů na Zemi. Po prohlídce pokračování do NP Crater Lake v Oregonu, nocleh v motelu na trase.

6. den: NP CRATER LAKE 410 mil / 650 km Prohlídka Crater Lake průjezdem kolem jezerem zatopeného kráteru s mnoha vyhlídkami a traily. Pokračování cesty na sever, nocleh v motelu na trase.

7. den: NP MT. RAINIER, SEATTLE 230 mil / 370 km Návštěva NP Mt. Rainier se zastávkami na vyhlídkách na krásný vulkán. V odpoledních hodinách příjezd do Seattle, indiv.prohlídka centra města, ubytování ve večerních hodinách.

8. den: NP OLYMPIC 370 mil / 590 km Časně odjezd do NP Olympic na stejnojmenném poloostrově.Celodenní okruh parkem, odpoledne odjezd lodním trajektem na pevninu a ubytování v motelu.

9. den: BOEING, NP NORTH CASCADES 320 mil / 510 km Dopoledne pro Vás máme přichystánu návštěvu ve výrobním závodě Boeing v Everettu. Kromě muzea letectví navštívíte výrobní linku, kde se montují Boeingy řady 747,777 a 787. Následuje průjezd pohořím NP North Cascades, nocleh ve Spokane.

10. den: COEUR D’ALENE NF 470 mil / 750 km Přejezd do národního parku Yellowstone, v podvečer ubytování v blízkosti parku.

11. den: NP YELLOWSTONE 160 mil / 250 km Celodenní prohlídka Yellowstone – okruh parkem s prohlídkou nejatraktivnějších míst, pozorování bizonů, jelenů a další zvěře. Nocleh na stejném místě.

12. den: NP GRAND TETON 420 mil / 670 km Průjezd přírodou NP Grand Teton kolem jezera Jenny, poté odjezd do Denveru,nocleh v motelu na trase.

13. den: DENVER 250 mil / 400 km Po příjezdu do Denveru ubytování, prohlídka centra města a indiv. volno k odpočinku po první polovině zájezdu.

14. den: NP ROCKY MOUNTAIN 370 mil / 590 km Časně odjezd do národního parku Rocky Mountain. Průjezd parkem, pozorování zvířat a pěší výlet. Odpoledne odjezd pohořím na západ, nocleh v Grand Junction.

15. den: NP ARCHES 180 mil / 280 km Celodenní návštěva národního parku Arches. Traily k jedinečným skalním obloukům. Zejména doporučujeme návštěvu světoznámého divu přírody Delicate Arch. Večer příjezd do Green River, ubytování.

16. den: NP CAPITOL REEF, BRYCE CANYON, 230 mil / 370 km Putování na jih přírodou státu Utah. Průjezd zemí divokých kaňonů přes národní park Capitol Reef a Canyon Escalante. Odpolední prohlídka národního parku Bryce Canyon známého tisíci pískovcových věžiček, ubytování ve večerních hodinách.

17. den: NP ZION, LAKE POWELL 250 mil / 400 km Návštěva národního parku Zion. Průjezd parkem, traily, poté odjezd přes Kanab k jezeru Lake Powell. Dle počasí možnost koupání v tomto pouštním jezeru vzniklém přehrazením kaňonu řeky Colorado. Nocleh v Page.

18. den: NP GRAND CANYON 430 mil / 680 km Časně odjezd do národního parku Grand Canyon. Průjezd po jižní terase kaňonu s vyhlídkami s časem k individuálním krátkým trailům. Doporučujeme Vám fakultativní let nad Grand Canyonem letadlem nebo helikoptérou – nezapomenutelný zážitek !! Odpoledne pokračování cesty do Las Vegas. Orientační okruh nočním městem, ubytování.

19. den: LAS VEGAS 20 mil / 30 km Celodenní volno v Las Vegas!! Využijte volna k odpočinku nebo Vám nabízíme polodenní výlet k přehradě Hoover Damm. Večer Vám nabídneme další lahůdku – let helikoptérou nad zářícím Las Vegas /fakultativně/.

20. den: NP DEATH VALLEY 390 mil / 620 km Časně odjezd do slavného Death Valley, nejnižšího a nejteplejšího bodu západní hemisféry. Prohlídka, poté pokračování cesty do Los Angeles, ubytování ve večerních hodinách.

21. den: LOS ANGELES 60 mil / 100 km Celodenní prohlídka Los Angeles zahrnující největší atrakce této metropole – Hollywood, Beverly Hills, Griffith Observatory, Rodeo Drive… Odpoledne budete mít možnost navštívit filmová studia Universal /vstup není v ceně, ale doporučujeme !!/.

22. den: Odlet domů 20 mil / 30 km Dle Vašeho letového plánu transfer na letiště a odlet do Prahy.

23. den: Přílet do Prahy v odpoledních hodinách Váš zájezd ukončí.

Termíny a ceny

Zájezd nemá k dispozici žádné termíny.

Cena obsahuje

  • leteckou dopravu z Prahy do cílové destinace a zpět
  • letištní poplatky
  • 21× ubytování v hotelech a motelech turistické kategorie
  • minimálně 12× snídani
  • dopravu klimatizovaným minibusem
  • program dle itineráře
  • služby průvodce America Tours
  • komplexní pojištění- speciál pro Ameriku
  • zákonné pojištění CK proti úpadku

Cena neobsahuje

  • pojištění storna zájezdu
  • vstupní formality cílové země a tranzitních zemí
  • stravu /mimo uvedené/
  • vstupy a fakult. akce nezahrnuté v programu
  • spropitné místním řidičům, průvodcům a personálu
  • event. palivové příplatky a poplatky k fakultativním akcím
  • poplatek za odbavení zavazadel /letecká doprava/
  • příplatek za jednolůžkový pokoj 29.700 Kč
  • pojištění storna zájezdu /ERV pojišťovna/ 2.500 Kč

Slevy

  • >
  • sleva pro třetí osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) 4.300 Kč
  • sleva pro čtvrtou osobu na pokoji (dvě dvoulůžka) 3.400 Kč
(Popis zájezdu byl aktualizován 03.08.2020)